Sari la conținut

targuard

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    GSR600

targuard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nimic nou despre accident. doru e inca la spital, inca tinut in coma, complicatii la plaman (infectie din cauza propriei vome pe care a inhalat-o). il tin pe aparate si antibiotice. ii doresc tot binele din lume si multa sanatate. ma baieti, va rog aveti bun simt si nu mai comentati aiurea. mergeti frate la OTV daca aveti pofta de spurcat pe cineva. Oricine poate gresi (daca a fost greseala), incepator sau nu. bafta si asfalt uscat
  2. Salut, din pacate colegul este inca internat la spitalul municipal, in coma. Astazi de dimineata a fost operat la plamani, si este pastrat in continuare in coma. Presa vorbeste numai prostii, pozele aparute sunt de la alte accidente moto, el avand gsxr negru, in nici un caz ce arata astia prin poze. Inca nu stim ce s-a intamplat acolo, era foarte aproape de intersectia cu margeanului si ca ar fi depasit o masina iar cand a intrat pe banda lui i-ar fi alunecat roata spate (piatra, nisip, ulei, linia continua..nimeni nu stie). Nu cred sa fi avut viteaza asa mare cum spune presa si citez "care conducea cu o viteza foarte mare". In spatele lui, dar la volan, era un alt coleg de-al nostru care din cate am inteles a lucrat la smurd vreo 3 ani. I-a salvat viata. Imediat dupa accident, Doru (caci asa il cheama) nu avea puls. Un echipaj smurd a ajuns la 5 minute dupa accident. Nu a putut fi transportat la spital timp de 20 de minute, medicii de pe ambulanta incercand sa il stabilizeze in acest timp. Mi multe detalii nu am, medicii sunt inca rezervati. Va tin la curent dupa vizita de astazi. PS: intr-adevar avea permis de doar 1 an de zile, dar multi km la bord in acest an. Comentariile, mai ales cele negative sunt de prisos. Nu incepeti cu faze de genul: incepator domne...asta spune tot. In 2005 o alta cunostinta s-a prapadit pe DN1. Motociclist cu experienta, Razvan Mizil.
  3. intru totul de acord cu tine...se va intampla si asta dar trebuie sa ma documentez cum se face. stiu ca merge taiata cu panza sau inlocuita cu una de la baracuda. voi cum ati facut-o?
  4. Acum o saptamana s-a intors motocicleta de la vopsitorie. 700 RON, toata operatia. Postez si pozele cu ea, plouata ca acum am reusit sa fac pozele. Aveti o idee de parbriz care sa ii vina mai bine decat asta? Parca o imbatraneste putin asta original.
  5. Salut, sunt nou inregistrat pe forum dar vechi cititor. Acum m-am hotarat sa scriu, pentru ca am si ce Asa ca in primul rand bine v-am gasit. Mi-am luat in toamna anului trecut un GSR 600 - K7 albastru. Acum cateva zile l-am dus la ElfWorkShop si am comandat accesorii de GSR din catalog pe care urmeaza sa le pun pe motor. Avand in vedere ca eu am tot cautat pe forumuri preturi, pareri si sugestii si nu am gasit o sa va impartasesc din experienta mea, bineinteles pe parcursul lucrarilor. Acum 2 zile baietii de la Elf au venit cu o dubita si mi-au ridicat motoru din curte (ploua in draci si am si o portiune de vreo 100m de drum neasfaltat) - serviciu gratuit (tot respectul). In prima faza am hotarat sa schimb culoarea motocicletei - va fi neagra. Vopsitul in codul de culoare suzuki pentru rezervor, aripa roata spate, parbrizul (cel original) si aparatorile de esapament costa 6 milioane. Ca si acte, dupa ce vopsesti motocicleta, faci programare la RAR si acolo ti se va trece noua culoare in cartea motorului ( http://www.rarom.ro/RO/article--Ce%20trebuie%20sa%20fac%20daca%20am%20schimbat%20culoarea%20vehiculului%20proprietate%20personala%20--205.html ). Apoi un drum la politie si ti se schimba talonul. Cele 2 operatii costa in jur de 160 ron (taxa RAR si taxa talon). Tot la Elf o revizie completa cu schimb ulei, filtre, antigel, lichid de frana etc 800 RON. Cam atat pana astazi. Piesele comandate (carena completa GSR, monopost, grila radiator aluminiu, aparatoare lant aluminiu si alte prostii) vin cam in 14 zile. Tot atunci va spun si preturile lor si costul montajului. Sper sa fie de folos ce va scriu si sa nu plictisesc pe nimeni. Bafta si asfalt uscat. Salut, am cumparat si eu bec de far H7 de la philips. Nu am apucat sa il montez, dar pe becul stock montat scrie H4. Cum ai montat becul H7?
×
×
  • Creează nouă...