Sari la conținut

PetricaIT

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    A2
  • Motocicleta
    R

Informații profil

  • Motociclete detinute
    RS50, R125

PetricaIT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si tu crezi ca ciclistica unei mito duce un motor de 600 cu peste 100 de cai? Ai putea sai pui un motor de 250 maxim 350 dar cred ca iti va da probleme.. P.S: De ce te chinui atat si nu o schimbi cu un 600?
  2. Baieti stiti cumva daca cercul posterior de la RS125 my 06 se poate monta pe R125?
  3. Haideti baieti. Nu aveti nici o idee cum pot monta coada de la r6 pe R?
  4. PAi nu cred ca o sa investesc mai mult de 500€, piesele o s ale iau de la motociclete accidentate, de la demolari etc.. unde le gasesc la preturi super bune..
  5. Salut baieti. Urmatoarele 2 lucruri sa va intreb apoi ma pun pe treaba.. 1. Mia placut foarte mult codita de la r6 si ma gandeam sa o pun pe r180. Ce ziceti? Cum ar sta? Am facut mai jos un mic "portrec" in Photoshop Problema e ca nu imi vine in minte nici o metoda cu care sa il adaptez. Daca iau cadrul de spate de la o r6, partea cu care se prinde de ghidon ar fi prea larga fata de cea de la R. Voi ce idei aveti? 2. Dupa cum ati vazut am montat furcile de la RS, dar miar placea sa le montez pe cele de la R6. Aici am 2 intrebari: # Latimea piastrei care tine cele doua telescoape nu ar fi cam lata? Sar sar potrivi? # Avand in vedere ca ar avea cateva kg in plus, motorul ar da probleme pe curbe sau mai bine zis in general.. ?
  6. Cand intra pe pista (nu stiu cum se chiama in roamana acea parte de pista) motorul trebuie accelerat putin cam tare, in cazul la astea 125 in 4t ar cam trebui sai dai blana acolo, dar dupa cum mergeau aia lasa de dorit demarajul. Oricum sper sa gresesc
  7. Nu cred ca e de la stander, deoarece mi se par joase si cand e pe cric. Oricum o sa incerc sa montez pe cele de la r6 sa vad cum stau..
  8. 400€ am preferat sal iau fara centrala si fara toba. Deoarece ii montez Akrapovic.. Apropo baieti, ce credeti? Nu`s putin cam joase furcile care le am acum? Mie cel putin asa mi se pare..
  9. ok. doar ca prin iulie cred ca o sa incep cu lucrarile deoarece acum plec in tara etc.. oricum acum motorul este inca in probe pana vad cum se comporta cu noile furci, daca nu o sa incerc cu cele de r6
  10. Dupa ce ii montez toba o sai montez kitul + power came, centrala power comander 3, kit de eliminare contralbero (nu stiu cum se chiama in romana)role de balanta mai mari, oala ambreaj cu dinti drepti si gume diablo supercorsa 160 spate si 120 fata si sa vad ce iese xD Uitati un video cu o r125 care are doar kitul de eliminare contralbero www.youtube.com/watch?v=VR0yAtdTDW0 uitativa cum se ridica turatiile , cu kitul 180 si celelalte modificari pe care le voi face turatiile se vor ridica cam de 2 ori mai repede
  11. Baieti uitati aici R180 meu xD Astazi l`am scos din garaj, l`am spalat, curand o sai montez si toba akrapovic pe care o am in garaj noua si nu am mai montato.. Ati observat furcile?
  12. Am vazuto saptamana trecuta la Mugello cand o probau aia, sincer e mai varza ca R125, de demaraj sa nu mai spun..
×
×
  • Creează nouă...