Sari la conținut

MANNIX-600

Super Membru
  • Număr conținut

    673
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    sept2010
  • Motocicleta
    suzukiGSX600F
  • Numar Moto
    BC-O8-ROK
  • Club
    doar EU.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki GSX F, SIMSON SR2
  • Interests
    tehnica-moto/auto/boat/ airplane/submarines

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MANNIX-600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc. L'am incercat la bateria moto- functioneaza. Cand l'oi curatza, sa vad daca are si vre-un cod pe el.. Sa vad de la ce e.
  2. Multumesc! Maneta- o fi TOT de la o motoreta???
  3. Am gasit undeva urmatoarele piese: -un maner de frana cu tot cu rezervor si pompa- De la ce model de moto e?? Isi poate da seama cineva, dupa maner?? -o.. un... nu stiu ce e, dar eu zic ca e un generator de curent, dinam, ceva.. Demaror nu e, ca n'are bendix.. Pe el scrie ca e sub licenta japoneza.. MORIYAMA si mai scrie DUCATTI.. si made in ITALY.. L'am invartit cu mana si am masurat- scoate ceva tensiune (la ce turatie ii dadeam eu... mica.) De la ce moto sunt??
  4. A aparut o solicitare! Trec maine pe acolo. ..Am trecut.. Piesele s'au receptionat cu multumiri!
  5. Multumesc, am inteles. Cum veni iar frigul, am si timp liber ca sa lucrez la motor.. Am desfacut pinionul ala de pe ambielaj- am nimerit presa care trebuia-, am luat rulmenti noi la ambielaj, mai trebuie sa curat motorul cu benzina ceva si... trebuie incheiat. (au iesit saibe si role de p'acolo de nu mai stiu care de unde era..). Ma ajuta careva din Bucuresti sa-l fac la loc? Daca da, sa spuna cat ma costa si cum facem. cu multumiri.
  6. Da asa e, e sigur ca nu e sigur da' e desigur, mai sigur.. // si eu ma amuz, de fapt, la faze, numa' cand se trece la insulte ma deranjeaza.. (si tie tzi se pare ca ma ,,agit''.. daca ma agitam ,,pe bune'' iti dadeam eu ,,ceva'' (. ..e) cand era treaba.). Ma pricep si ma bag la reparat, TIMPUL liber e problema mea.. cand oi avea timp, atunci desfac.. pana atunci... mai scriu..(nush de unde plm ai tras concluzia ca ,,sunt afon'' cand nici o masina de-a mea n'a vazut vreodata service-ul pe dinauntru si am teancuri cu carti tehnice, gen Haynes -dupa care lucrez.) Ce zici tu ca n'am observat- ce, nu stii vorba aia cu.. caiinii latra?? Ps-- mai, sunt sigur-sigur ca nu intra, am zis c'am incercat. Deci SIGUR.
  7. Eu nu pot pricepe DE CE mai scrieti voi aici daca sunteti ,,atat'' de destepti si eu nu.. ce rost mai are sa va obositi?? a, poate doar pentru bagat in seama.. -cu desfacutul- NU am zis ca nu desfac, am afirmat contrariul- numa' ca nu desfac pana nu sunt sigur- CE poate fi atat de greu de priceput??? desfac DOAR ce este nevoie! ..si daca n'am timp de desfacut ACUM, ci astept sa intru in concediu- CARE ar putea fi problema (ta?)..? desfac cand pot, ca nu dau turcii, am cu ce sa imi car curu' prin oras...
  8. ..Colegu'.. cam te intinzi si s'ar putea sa-ti raspund similar.. sunt in stare sa schimb registrul rapid.. o fi forum moto (asta NU inseamna ca e liber oricine sa-si exprime dejectiile pe unde si cum apuca..) numai ca aici e topic de TEHNIC.. deci pastrezi, un anumit nivel in limbajul scris.. Treaba cu chitanta nu prea merge, ca imi trebuie si stampila, pentru decontat.. Vad ca din gluma, tu chiar pui botu'.. a? crezi ca tot ce se zice se si face?? ..cum PE CE maini a ajuns daca nici n'am mers cu ea?? si NU i-am facut NIMIC (nici macar n'am umblat in ea..) Cum sa incerc s'o vand?? Eu banuiesc ca incerci sa strangi posturi din caterinca bleaga, si poate, te incanta daca mai si enervezi pe cineva... Mie mi-e mila de tine... De aia, ca tot e o biserica pe langa unde am dus motoru', pana oi avea timp de el, am luat legatura cu un preot, sa o descante, si pentru tine, sa citeasca un acatist. -poate te lasi TU de exprimari tampite.. Ce poate fi asa greu de priceput in discutia pe un topic TEHNIC unde NU trebuie sa scrie niciun ( editat de mine dar se sub-intelege..) care are ALTCEVA de spus in afara unui raspuns LA OBIECT..??
  9. Mersi pentru grija- ti-am ascultat sfatul si am dus-o intr-o magazie, la cineva, unde e temperatura constanta- poate isi revine, mai ales ca am pus ulei de firma, nou si bun.. si o sa incep sa trag cate o cursa zilnic, numai cu a intaia si a doua, poate isi revine.. am io increderea asta... Adaug si faptul ca p'acolo intra si pisica, si daca se freaca de ea, precis motoreta isi da drumul.. Da' auzi faza, am intrebat moderatorii (pentru tine..) si cica NU se da NIMIC daca scrii posturi incontinuu.. Ba dimpotriva, daca batzi campii .. Cine se baga la faza asta??- Daca desfac cu mecanic pe bune langa mine si TOATE sunt intregi si la locul lor- imi plateste manopera la mecanic??"
  10. Am auzit o faza la un coleg de serviciu cu o yamaha- el cica in oras nu schimba mai sus de a doua sa nu se f..ta ambreiajul, prefera sa o tureze asa, in a doua, ,,ca merge''... Nu mai conteaza consumul, desigur! Mersi, cu identificarea si trecutul pe numele meu am rezolvat-o in toamna. Man, ia zii, te-ai baga sa m'ajuti?? daca tot zici c'ar fi relativ necomplicat... nu bre, eu sunt.. ne-am vazut cand am luat costumul ala american.. pro.
  11. Asta e, inainte sa desfac vreau sa stiu care e faza, pentru ca poate- cum zici si tu, nici nu e stricata la ceva. DE AIA nu vreau sa desfac aiurea, ,,numai ca sa vad''.. Deci, pe mine ma intereseaza TOT referitor la problema. Despre schimbat uleiul- din cauza ca n'am mers cu ea, nu l'am mai schimbat de cand am luat-o de la Bikeru25.. Totusi, cand am scurs uleiul, nu avea galme sau alte chestii.. Inainte sa nu mai merg cu ea (a stat la un amic bine-cunoscut la hala, decedat acum..) schimba in toate 6 vitezele si mergea foarte bine.. Dar din cauza de ,,lipsa carene'' nu puteam face identificarea..( o stii, e katana aia cu numar de Bacau, neagra mat).. Si pana am rezolvat ,,problema'', in noiembrie (anu' trecut), a stat.. Cand am mers la RAR, n'a mai intrat in a treia.. pana atunci am mers asa.. vreo 300 de km, in oras si p'afara.. Eu nu am crezut niciodata ca tu intri p'aci pt. facut misto, era vorba de restul.. Sunt sigur ca daca aflu problema- stiu si remediul..
  12. Nici pomeneala ca as sti.. Numai ca.. piesele alea de care ziceti voi c'ar fi stricate NU se strica atunci cand motocicleta e nefolosita. N'am exclus nimic, pana acum, intrebarea era ,,cum sa se strice stand''... Si nu am zis NICIODATA ca nu ar fi ,,ceva'' la alea, mai ales ca am identificat in carte piesele... Treaba e ca ar putea fi sarit un arc la pawl lifter.. Treaba cu caterinca d'apoulea n'o pricep- daca cineva NU vrea sa faca ce zice unu ' si altul atunci un minim bun simtz ar fortza tipii care au dat ,,sfatul'' sa se opreasca, adica sa taca, ca nu sunt ascultati.. Ca aici nu suntem la miting sa zbieram in van, ca oile.. Adica nu te obliga NIMENI sa continui sa scrii niste sfaturi pe care nu ti le considera nimeni ( nu e cazul de fatza, partea reala de reparatie s'a retinut, desigur ca o sa desfac p'acolo.. e inevitabil.). Lat edit- ce-ar fi daca la mistoul facut de unii as fi raspuns in acelasi ton? iesea un cacao.. geo- . pt ,,scarba'' si racitul gurii- de care zici exista un medicament- abtinere! si NU insistat in caterinca aiurea. (sau ironie, cum zici ).
  13. Sa luam punctual ,,logica' la ce exprimi- 1- NU desfiintez NICI o parere.. daca vezi tu asa ceva, arata UNDE. 2- zic de doi oameni care AU acest model de moto.. poate or mai fi si altii, dar aia nu zic nimic.. Si e posibil ca unul din cei doi sa fie plecat din tara..De aia nu raspund. 3- aia de care zici (tu i-ai numit asa, NU eu..) sunt aia care in loc sa vina cu ,,ceva'' incep s'o dea in diverse- ASTA zic ca e ,,pe langa''.. nu altceva..( adica daca insist sa aflu o cauza, dupa mintea ta eu...ii fac pe ei.. cum zici?? hmm, tragi pe nara cumva..?) 4- treaba cu reparatul mobrei ,,singure'' merita un premiu pentru imbecilitate extrema!! creier ZERO la cine a sugerat-o.. si un suc, sa nu raceasca la cap, de atata efort. 5.. ..EU v'am ,,vorbit'' voua ,,cumva''?? cred ca e INVERS, raspunsurile primite de mine arata ca e fix invers..(tot felul de mistouri tampite..) --zii, cand ai scris, priveai in oglinda pusa invers? sau ai reactii inverse?? 6- tzaran e cine zice.. de fapt, ei sunt muuuult mai destepti ca multi de pe forumul asta.. ps- cu asemenea reactii tampite la tehnic ( si nu la cafenea) nu ma mai mir DE CE sunt atati motociclisti carora le e SCARBA sa mai intre pe forumul asta.. .. ce rost mai are sa intrebi ceva cand ti se raspunde imediat numai in caterinca daca NU asculti//crezi ce spune oricare?? -pe la inceput mi se explica ca ar fi ,,de la ambreiaj, discurile..'' Ce, m'apucam sa scot placile?? cand era clar ca ne e asta...
  14. ...macar daca spunea ce tip de moto a fost, la inceput, o dadeam (si) in deductii logice... ..la filmare o fi ajuns bine??
  15. Vad ca vine pe teava ,,abureala la greu''. Nu e chiar asa ,,simplu'' - de dat capacu' jos si gata.. ca ala- capacu' are sub el AMBREIAJUL.. si abia SUB el sunt piesele alea..(capitol 2-41 lucrarea Haynes, Suzuki GSX-F, poate o stii desi nu te-am vazut io cu carti p'acolo..). ---si NU , nu ma oftic DELOC, ce's nebun sa fac asa ceva cand citesc tot felul de replici fanteziste zemuinde date de ,,adevarati''..??..se poate?? asa ma stii, ofticos?? Poate nu citesti complect sau poate NU ma exprim eu destul de clar: intrebarea e - CUM (plm..)SA SE STRICE ce se zice acolo cand STA PE CRIC?? nefolosita??? nu ti se pare ASTA o aberatie?? sa se strice STAND pe loc nemiscata? Adica daca dai jos un capac lateral de la motor...inseamna ca NU desfaci motorul?? sau cutia?? pai ce, aia nu e TOT desfacut la motor??poate nu e nici... reparatie?? --cu bonul --Incurci treaba sau incerci sa distragi atentia- bonul e pentru RECLAMATII ulterioare, in caz ca apar probleme. Si e ceva LEGAL. Adica sa n'apuce toti ,,priceputii'' cu ceva scule sa inceapa sa ,,repare'' la nimereala, punand in pericol viata ,,clientului'' + a pasagerului sau a altora care se nimeresc in calea unei motociclete ramasa fara frane sau cu cutia blocata la 90 la ora...(si fara sa poata fi trasi la raspundere..) ..si Nu fac referire la tine, ca pana acum nu mi-ai facut mai nimic la motor, ca sa fie nevoie de bon.. ba chiar m'ai ajutat sa nu ma mai chinui eu singur, cand a fost treaba cu rotile.. Cu priceputu'-- ma pricep sa-mi fac SINGUR masina si n'oi putea sa desfac la moto...?ce gluma, asta... Hai sa zicem pe bune- tu m'ajuti sa vad ce are- si cu cat? Vad ca restul care bat campii sunt pe langa subiect, subiectul e ala pe care l'am inrosit eu mai sus, ca sa se vada. ..Bica- ma, io sunt mai.. ,,chitra''!! Catas_ -mersi pt. tip, asa o sa fac!!!
×
×
  • Creează nouă...