Sari la conținut

Ayame

Membra
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ayame

  1. Da Shinule te plimb maine :cheers:

     

    App de tiruri dak tot e vorba .... in localitate noi avem cam 80-85 si ne-a depasit unul.... ne-a si claxonat .. cred ca a vrut doar sa faca mishto de noi ...

    sa-i dau gaz??? i-a intrat apa in nustu unde .. cik functiona doar un singur piston din cate am inteles ..si nu mai tragea la fel pur si simplu.

    In parcare poti sa te antrenezi ... inveti sa franezi mai eficient... inveti distanta de franare .. inveti pozitia corecta pe curbe ..faci jaloane.. tot conteaza si asta( cursurile pe amckart dupa cu am auzit asa incep... cu jaloane).

     

    Gratiela... noi avem 6-7 luni pe motor sau nici atat..si noi suntem incepatori :unsure: Iar sfatul meu de incepator este.. totul depinde cu cine mergi :bounce: daca ai gasit persoana potrivita at poti sa te dai pe orice vreme .

  2. hehe, crede-ma ca nu intentionez sa pun genunchiul jos pe drum public. ... mai degraba as incerca "circuitul" in prejmer :bounce:

    si cheia e inevitabil... trebuie sa ajung cumva acasa din bucuresti si pe dn m-am plictisit :)

    deci wee asta unde ne plimbam?:D

  3. Da, foarte frumos, eu strang banii de acum ca sa am bani de benzina pentru vara :rolleyes: .Pacat ca e asa de scumpa benzina. :unsure: Foarte mishto la Cheia, am fost si eu in septembrie am fost pana acasa. Din pacate nu am ajuns la transalpina si nici la transfogaras, dar anul asta neaparat! :bounce:

     

    Iar duminica am iesit si eu putin pe deal si mi-au imprumutat vecinii motoreta, a fost foarte fain ( park e floare la ureche cmparand cu asta ce e pe strada ... ) sper ca si maine sa am parte de putina distractie :bounce:

  4. Am vazut ca altii au inceput deja sa faca planuri pentru vara . Eu deocamdata am doar 2-3 planuri, prima data cheia-acasa-mures-cluj-sibiu-transfogarasan-inapoi la buc :D Iar cand e canicula atunci evident o tura(sau mai multe) pana la mare :bounce: Voi aveti idei? planuri?

  5. Chubby nu stiu la ce te referi , fi mai explicit te rog :rolleyes:

     

    iar IceLord vedem la primavara, cum zicea si Gergo ..in fiecare vineri ei sunt la bastion :D am putea sa facem o vizita candva, la un "suc" :drink: :drink: :drink:

  6. Da, stiu ca e mai frig acasa..doar am trait 18 ani acolo :D depinde cum va fi vremea , doar zapada si gheata sa nu fie :rolleyes: si da in buc as fi putut sa ma dau si astazi la cat de frumoaasa era vremea :bounce: dar e in service si nu o scot pana in martie .. ma rog cel putin trebuie sa rezist macar pana la sfarsitul sesiunii.

  7. Buna Gergo, am sa vin cand mai ajung pe acasa. Sper k deja in februarie va fi vreme asa d frumoasa intrucat pot sa vin chiar pe motor:)

     

    ms Icelord si tie la fel:D si multi km;)

  8. Heellooouuu!

     

    Eu sunt Anita din sfantu gheorghe , fac facultatea in Bucuresti! si am motor din septembrie! am un

    Suzuki SV 650 din 2001!:D

    Ma bucur foarte tare ca am reusit sa-l iau... totul dn banii mei , am lucrat toata vara!:D

     

    Sper sa iesim la primavara la o plimbare!

     

    La multi ani!(si acum sunt cu motoreta mea)

     

    Boldog Uj Evet es minnel tobb km -t! :bounce:

×
×
  • Creează nouă...