Sari la conținut

Ayame

Membra
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ayame

  1. foarte frumos... tura asta vrem sa facem si noi maine.. cam cati km sunt pr total?
  2. Da Shinule te plimb maine App de tiruri dak tot e vorba .... in localitate noi avem cam 80-85 si ne-a depasit unul.... ne-a si claxonat .. cred ca a vrut doar sa faca mishto de noi ... sa-i dau gaz??? i-a intrat apa in nustu unde .. cik functiona doar un singur piston din cate am inteles ..si nu mai tragea la fel pur si simplu. In parcare poti sa te antrenezi ... inveti sa franezi mai eficient... inveti distanta de franare .. inveti pozitia corecta pe curbe ..faci jaloane.. tot conteaza si asta( cursurile pe amckart dupa cu am auzit asa incep... cu jaloane). Gratiela... noi avem 6-7 luni pe motor sau nici atat..si noi suntem incepatori Iar sfatul meu de incepator este.. totul depinde cu cine mergi daca ai gasit persoana potrivita at poti sa te dai pe orice vreme .
  3. Mersi stiu... vizibilitatea nu e f ok... eu d ex. mergeam dupa o masina un pic dupa care depaseam si cautam alta masina caci vedeam cand franeaza ce si cum ..
  4. Multumim! App. si noi suntem incepatoare.. eu am motoreta asta din septembrie si e prima , la Gratiela e mai complicat k ea isi schimba in fiecare luna motorul:)))) Vecinule cand mergem pe coclauri???
  5. hehe vecinule stiiuuu cum esti tuu .. abia astept iarna asta sa ne mai dam cu jucaria aia Gratiela uite mai multe poze
  6. Ayame

    Salut!

    hehe s-a facut vreme bunaaa!!! plimbaaaaareeeeee :bounce: :bounce:
  7. Ayame

    Salut!

    aaaaaaaaaiiii.. si eu care am venit astazi acasa cu motoreta .. m-a plouat doar din predeal pana acasa... maine cineva o plimbarica?;
  8. Ayame

    Salut!

    hehe, crede-ma ca nu intentionez sa pun genunchiul jos pe drum public. ... mai degraba as incerca "circuitul" in prejmer si cheia e inevitabil... trebuie sa ajung cumva acasa din bucuresti si pe dn m-am plictisit deci wee asta unde ne plimbam?
  9. Ayame

    Salut!

    Hellooo, weekendul asta o sa fiu acasa , o plimbare mica daca ne permite vremea? cine se baga?
  10. Ma refeream la o poza in care sunt pe moto intelegi????? Sau poate ne tinea de cald
  11. Ayame

    Salut!

    Da, foarte frumos, eu strang banii de acum ca sa am bani de benzina pentru vara .Pacat ca e asa de scumpa benzina. Foarte mishto la Cheia, am fost si eu in septembrie am fost pana acasa. Din pacate nu am ajuns la transalpina si nici la transfogaras, dar anul asta neaparat! Iar duminica am iesit si eu putin pe deal si mi-au imprumutat vecinii motoreta, a fost foarte fain ( park e floare la ureche cmparand cu asta ce e pe strada ... ) sper ca si maine sa am parte de putina distractie
  12. CU MINE NU ATI FACUT POZE CE UOAMENI :angryfire: VEDETI DE CE NU AM ADUS PALINCAA CU MINE?????????
  13. Ayame

    Salut!

    Am vazut ca altii au inceput deja sa faca planuri pentru vara . Eu deocamdata am doar 2-3 planuri, prima data cheia-acasa-mures-cluj-sibiu-transfogarasan-inapoi la buc Iar cand e canicula atunci evident o tura(sau mai multe) pana la mare Voi aveti idei? planuri?
  14. Ayame

    Salut!

    Chubby nu stiu la ce te referi , fi mai explicit te rog iar IceLord vedem la primavara, cum zicea si Gergo ..in fiecare vineri ei sunt la bastion am putea sa facem o vizita candva, la un "suc" :drink:
  15. Ayame

    Salut!

    tare dar nu ti-a fost mila de ea? totusi ,nu prea e facuta pentru asa ceva
  16. Ayame

    Salut!

    prin paduri se poate distra cu jucaria si iarna
  17. Ayame

    Salut!

    da rezistati mult ... dar macar nu sunt atata accidente si majoritatea oricum se da in padure dupa cum am observat ,iar cu motocicleta de strada nu prea ai sanse pe drumurile publice
  18. Ayame

    Salut!

    Da, stiu ca e mai frig acasa..doar am trait 18 ani acolo depinde cum va fi vremea , doar zapada si gheata sa nu fie si da in buc as fi putut sa ma dau si astazi la cat de frumoaasa era vremea dar e in service si nu o scot pana in martie .. ma rog cel putin trebuie sa rezist macar pana la sfarsitul sesiunii.
  19. Ayame

    Salut!

    ehh vedem cum e vremea si depinde ce fac si cum fac cu motoreta , iar daca imi ies planurile atunci doar din martie as putea sa ma dau cu ea..
  20. Ayame

    Salut!

    Buna Gergo, am sa vin cand mai ajung pe acasa. Sper k deja in februarie va fi vreme asa d frumoasa intrucat pot sa vin chiar pe motor:) ms Icelord si tie la fel:D si multi km;)
  21. Ayame

    Salut!

    Heellooouuu! Eu sunt Anita din sfantu gheorghe , fac facultatea in Bucuresti! si am motor din septembrie! am un Suzuki SV 650 din 2001! Ma bucur foarte tare ca am reusit sa-l iau... totul dn banii mei , am lucrat toata vara! Sper sa iesim la primavara la o plimbare! La multi ani!(si acum sunt cu motoreta mea) Boldog Uj Evet es minnel tobb km -t!
  22. Mai cunosc pe cineva care a inceput -o la fel:)))
  23. data trecuta a deschis geamul si nea intrebat (eram cu Meri) ce cautam pe motor hai vecinule cu 2 semafoare mai incolo culca-te k maine dimineatza ai nishte treburi de rezolvat
×
×
  • Creează nouă...