Sari la conținut

AgresivRider

Membru
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AgresivRider

  1. Copilul de 13 ani provine dintr-o familie dezorganizata (moral) sau dezorganizata pe bune. Un copil normal la cap nu ar face asa, ce vede in casa face afara.

     

     

    Mama, cata logica, cata intelepciune!!!! Adevarat zici!

    Mi-l si imaginez pe ta-su si pe ma-sa mergand din dormitor in sufragerie calare pe un R6....Si pustiul zice:" ia uite bah, la tatuta, cum merge el pe r6 ...."

  2. Sper din tot sufletu ca acel copil nevinovat sa isi revina. In rest, baiatu' ala musculos,in camasa si opinci a primit ceea ce cauta probabil de multa vreme. As fi fost mai impacat cu mine daca ar fi nimerit un stalp in loc de Loganu cu pricina.

     

    Banuiesc ca in speranta ta ai omis faptul ca, daca supravietuieste, exista sanse foarte mari sa ramane cu sechele fizice mai mult decat severe, sechele care ii vor face viata un chin. Atat lui, cat si maica-sii, fratilor s.a.m.d.

    Eu unul as vrea sa mor, decat sa traiesc ca o leguma si sa depind de altii ca sa ma puna pe w.c. sau sa-mi puna plosca sub c.ur. Si asta si-ar dori orice om cu putina demnitate.

    Si pustiul ala musculos probabil ca traia si acum daca un taran cu logan nu vira fara sa se asigure. Mi-au murit amici cu permis de ani de zile din cauza unor dobitoci care vireaza cand li se scoala. Daca tipul cu motor avea permis, erai mai impacat cu tine??

     

    Ce mi-as dori ca toti cocalarii din romania ,tigani in special sa-si cumpere motoare si sa-l urmeze pe raposat.Pana la urma el este vinovatul principal,parerea mea ,era inconstient

     

     

    Si eu ce mi-as mai dori ca unii sa nu mai faca afirmatii penibile si lipsite de umanitate. Era un om, un pusti necopt!! Cum dracu` poti scrie asa ceva, bai nene?

     

    Intorsul pe linie continua care are ca rezultat un accident care duce la decesul unei persoane cum il putem defini? :)

     

     

    Conform unor useri intelepti, e metoda ideala de a scapa tara de tigani si pusti necopti la minte care (normal) vor sa impresioneze. Deci, eu propun sa il declaram sport national.

  3. Sunteti siguri mai baieti ca musteriu din poza e cel implicat in accident? Nu de alta, dar mie imi pare cam batranior....

    Intr-adevar, principalul vinovat e loganistul. Nu aduc si alte acuze, ca viata lui oricum e distrusa: doi morti pe constiinta, dintre care unul e propriul copil. Nici nu cred ca mai are nevoie si de alta pedeapsa.

     

    DAR AVEAM DOAR 20 KM/H SI MI-AM SPART OUALE IN REZERVOR furca indoita si plasticul (carena din fata ) crapat .

     

     

    Nu te plange...eu mi le-am spart la 70 la ora, asa ca ai scapat ieftin :)

  4. Bravo RedCap! Tine-o tot asa!!

    Faza simpatica: cand ma uitam la poza ta vine o colega si-i arat si ei bestia. Dialogul a fost ceva de genul:

    io: misto de tot mobra...neagra,rea...zici ca-i un demon care bantuie strazile

    ea: da, e misto. Pacat ca nu-i merge farul din stanga. Costa asa mult sa-l repare? :crack: :crack:

     

    Asa ca...REPARA-TI BAH FARUL! CE MAMA NAIBII?!

  5. Pai in ritmu' asta sa traiasca Igas , sau ce ? Adica daca incepe ceva la piata Rahova nu vin jandarmii si mascati ? Aia vin numai la fraeri ca mine si la "jmecherii" de Rahova nu ?

    Daca tot le gasim atitea scuze la boarfele alea de gabori , hai bai nene sa ne luam mitraliere si sa desfiintam Pulitia Rutiera , care da amenzi , dar selectiv.

     

     

    Mai, nu zic ca nu ai intr-un fel dreptate. Cand am scris postul de mai sus m-am bazat pe experienta unui amic, politist la rutiera care a fost sanctionat pentru simplu fapt ca s-a aparat si l-a impins pe un sofer care incepuse sa ii care pumni pentru ca a indraznit sa-i retina permisul. In alte tari o belesti nasol daca agresezi un politist. La noi o beleste politistul pentru ca incearca sa se apere.

  6. Exemplu concret , Piata Rahova , paradisul parcarii ilegale , un gabor nu vezi in zona. Deci ce sa mai zici , cind aia parcheaza in zona pietei de o iei pe linia de tramvai si asta de ani si ani de zile ?

     

     

    Daca legea le-ar da mai multa libertate de actiune si le-ar asigura spatele, cu siguranta ca nu ai mai vedea asa ceva in Piata Rahova. Sincer acum, tu daca ai fi politist dotat numai cu un pulan si -fff rar- un pistol cu gloante oarbe(pe care daca te pune dracu` sa il folosesti, vai steaua ta ce te asteapta)....ai avea tupeu sa te iei in piept cu baietii smecheri de rahova?

  7. Ceva similar am patit si eu azi, insa din vina mea (sau nu..). Tipului nu-i mergeau stopurile, am realizat prea tarziu, am tras rapid stanga in speranta sa intru intre el si cel de pe banda 2. Rezultatul? I-am atins lateral spate pe amandoi. Am rezolvat amiabil, fara bani :) Oricum, daune minore. Noroc ca eram cu gixxerul de 1000, ca daca eram cu busa plangeam pana diseara...

    Bine ca ai scapat fara pagube fizice!

     

     

  8. . Hai va rog eu mai usor pe arterele din voluntari, ca centura e mare snu nu prea sunt radare... cel mai bun loc: de la pipera tunari pana la afumati, frumos si drept in mare parte.

     

    Intr-adevar, e drept si frumos de la pipera la afumati, radare "e" putine, deci aparent ar fi locul ideal. DAR, cine ii vede pe soseaua de la pipera la afumati? E ceva gagici pe acolo? E lume pe marginea soselei? E din astia cu bolizi gen BMW, Audi, Lexus pe care "baetii" sa-i depaseasca si sa le arate ca motorul lor e mai tare?? Nu? Nah....pai atunci nu mai are nici un farmec.

  9. Nu ai prietene ce sa mai zici, sa explici, nici tu nici dany, care crede ca taximetria este doar invartit de covrig, si stat pe interzis, ma repet , nici tu care ai mai trecut la motociclete detinute in profil repede acum si o honda de 600 ,, sa dea mai bine langa rs ala de 125,, nu aveti ce sa imi ziceti mie,, incercati sa faceti meseria asta banala si va garantez ca nu o sa va iasa,,

     

     

    Dar ce te face sa crezi ca vrem sa ne iasa??:crack:

    Cat despre trecerea mea de la 125 la 600 am povestit intr-un topic, asa ca inainte sa mananci la rahat documenteaza-te. Sau datul cu parerea despre ce nu stii tine de taximetrie? Ar fi logic...trebuie sa plictisesti clientul pana la destinatie, deci esti izvor nesecat de vorbit mult si prost.

    Da, acum am doua mobre. As vrea sa vand gixxer-ul de 1000 din 2001 care mai are un pic si isi da duhul. Dar nu am cum. De ce? Pentru ca tuturor celor interesati le-am zis direct ce probleme are+nr real de km, si normal, omul se lipseste. Daca as avea talentele tale, probabil ca l-as vinde la suprapret. Insa ma regasesc in afirmatia lui Danny. Fapt care ma bucura. Si ma intristeaza ca am ajuns sa ma conversez cu un taximetrist meserias ca tine. Ca urmare, ma opresc aici in conversatia cu tine.

     

    Daca ai demonstra ca esti bogat si in sinapse care sa duca la idei constructive, ar fi perfect. :)

     

     

    Nu pot si nu vreau sa demonstrez ceva ce nu sunt. Oricum, e plin pe forum de din astia.

     

    plus ca nu ti-a iesit asta cu shefu (catre admin) nu te mai abtine si spune cuvantul tau preferat,, "BOSS":makeout:

     

    Bah, daca m-o pedepsi soarta si oi ajunge zilier sau stergator la buci in California (ca banuiesc ca nu esti angajat doctor docent la vreun institut de cercetare), o sa preiau limbajul americanilor. Pana atunci raman la romanisme. Aici e Bucuresti, nu L.A....

  10. Aia nu e meserie. Orice prost stie sa invarta de un covrig. Mai bine ai gasi o meserie adevarata, nu sa furi clientii cu maimuta, sa stai oprit (pe interzis) la colt de strada la barbut cu ceilalti sau sa chemi colegii prin statie la scandal ca un client n-a vrut sa-ti dea bacsis. :finger: Si cu asta am terminat aici ca vad ca ne dau moderatorii capace ...

     

     

    Mie stii ce-mi place? Ca a zis ca "sa fac o meserie banala, taximetria". Adica el a facut-o, nu o practica. El e Dumnezeul taximetriei...statea el asa profund ganditor pe plajele californiene si si-a zis..."ia sa fac eu o noua meserie si sa-i zic taximetrism". Eu cred ca el a facut si cerul si pamantul si pe urma l-a creat pe Dumnezeu si i-a zis "kooaie, fa mataluta restu` ca eu mi-s nitel ocupat".

     

    Va rog sa terminati cu cearta, ca sa nu inchidem pravalia. :D

     

     

    Iete cum se ia dansul de cel mai agresiv si mai bogat rider de pe motociclism!!! Gata shafu`....ma iertati!! Io ma-ntorc la google sa vad ce mobre sa-mi mai pun la profil :crack:

  11. Mai cel mai agresiv dintre zmei,,, ai uitat sa iti treci la motociclete detinute si Y2K.. ca in rest le ai pe toate ..fac pariu ca nici bicicleta nu ai,,, dar esti asa un fel de arogant privind de sus catre noi muritorii de rand :burnout:

     

     

    :moron: Bah, tu stii ca ai dreptate?? Y2k,nu....dar parca da mai bine zzr-ul de 1400,nu? Multam fain.

    Bicicleta nu am, ca am vandut-o ca sa dau avansul la busa. Dar ...sst! Asta ramane intre noi! Sa nu ma zici la astia de pe forum!

    Apropo, cand ai chef de o tura...PM!! Nu, nu te invit la plimbare,ne vedem la un suc ceva sa-ti arat pozele cu mobrele gasite pe net ;)

  12. Da, recunosc: sunt prost.

     

    Fii mandru de asta!!

     

    mda

     

     

     

    Te salut si nu vreau sa ma mai cobor la nivelul celor ca tine si ca dany.....ptr ca nu o sa ajungem nicaieri,

     

     

    Vroiai sa zici "nu ma mai urc",nu?

     

    Atunci inseamna ca eu sunt un inadaptat. Si sunt mandru de asta. Sper din toata inima sa devenim din ce in ce mai multi.

     

     

    Io unul mi-am dat seama din postarile tale ;)

  13.  

    . Soferul a oprit taxiul paralizat, insa idiotul de pasager pur si siplu s-a dat jos si a vrut sa plece. Io eram pe jos, cu mobra peste mine, ma chinuiam sa ies de sub ea. Asa ca ma indoiesc ca daca nu eram prinsa sub motor si ii rupeam aluia mufarina cu casca imi facea motopolitistul care a venit la fata locului dosar penal.

     

    Omu` se grabea, ce nu intelegi?

    Lasand ironia, e strigator la cer. Vinovati erau amandoi(ca sofer iti revine datoria sa te asiguri pentru pasageri, iar ca pasager trebuie sa verifici daca soferul a vazut bine), insa oricum o dau, actiunea pasagerului poate fi incadrata la "parasirea locului accidentului soldat cu vatamarea corporala a unei persoane".

    Pana la urma cum s-a terminat?

     

    vara asta am lovit un betiv care ulterior dorea sa spele putina. incercand sa-l tin pana vine politia ma abtineam cu greu sa-i rup mecla.

     

    intr-un final vine un motopolitist la fata locului, se lamureste care-i treaba si ma ia pe ocolite..."trebuia sa-i f_ti o batuta si sa-ti vezi de drum. era de departe cea mai buna afacere."

     

     

    :bounce:

     

     

    Mai exista si politisti "de comitet", ceea ce ma bucura :)

  14. Speranta de viata e proportionala cu IQ-ul in viata in general si mai ales in motociclism... asta e

     

     

    Aici te contrazic, din pacate.Prostii sunt multi la numar si aparent traiesc cat piatra in munte. Ca sunt si exceptii care o mierlesc, e partea a doua.

  15. Tu ai vazut vreodata un accident moto la locul faptei? Eu am vazut doua, si de fiecare data am ramas atat de mut de uimire ca am uitat complet ca telefonul meu are aparat foto relativ OK. Pur si simplu ajungi intr-un loc cu multe cioburi pe jos si un om pe cale de a fi plimbat cu targa si sunt o gramada de politisti care te dirijeaza asa ca eu am parcurs cele doua evenimenta de parca as fi fost hipnotizat si am mers ca printr-un fel de tunel creat de astia de la politie. Din fericire cele doua accidente pe care le-am vazut eu au fost minore (un chopperist care a picat in Giurgiu si s-a lovit la genunchi si respectiv unul cu un enduro-touring care a fost pleznit la prima strada dupa pasajul Obor pe Mihai Bravu si tot asa s-a lovit un pic la picior ca nu avea echipament). Dar ce faci daca vezi un motociclist imprastiat pe componente pe 50-100m cum se intampla uneori cu astia cu vitezana care fac greseli la viteze mari si nici macar nu au sac pe ei ca sa-i tina cat de cat intr-o bucata dupa nenorocire?

     

     

    M-a ferit soarta pana acum sa vad live oameni imprastiati. Sper ca si de acum incolo. Ma refeream strict la situatiile in care eu ca motociclist ma pot ridica si merge pe piciorusele mele. Am doua cazuri concrete: tranta mea pe calea Rahovei( vroia sa iasa unul din omv, eu m-am speriat, am blocat fata si m-am tavalit; strict vina mea, insa omul a coborat imediat si m-a ajutat sa ma ridic) si tranta unui prieten din cauza unuia care a schimbat banda fara sa se asigure si l-a agatat, actiunea avand loc la nici 5 m in fata mea. Tipul a coborat imediat, si-a recunoscut vina, prietenul s-a ales numai cu cotul si piciorul zdrelit. Motorul cu mai multe :) Oricum, nu am chemat politia deoarece ranile nu erau grave iar daunele mobrei le-a acoperit soferul. Prin urmare, ai dreptate, nu stiu cum e la accidentele nasoale in care esti inconjurat de politisti, insa in astfel de cazuri mobristul nu cred ca e capabil sa se ridice , deci nici sa-i dea vinovatului doua peste ceafa.

    Repet, ma refer strict la situatiile in care te poti ridica si esti relativ ok, iar vinovatul/a e un nesimtit care fie nu-si recunoaste vina, fie sta ca vita la taiere in masina.

×
×
  • Creează nouă...