Sari la conținut

AgresivRider

Membru
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    GSX-R 1300, GSX-R 1000
  • Numar Moto
    B XX ZTZ, B XX STF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    APRILIA RS 125 CBR 600
  • Interests
    sa-mi gasesc un interes

Vizitatori Recenți Profil

688 citiri profil

AgresivRider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Linia dubla poate fi continua pe o parte si discontinua pe cealalta parte. Adica pe un sens poti depasi pe celelalt nu. Cand "e" ambele continue, nu se poate depasi indiferent de sensul de deplasare. Ar fi o idee sa sa pune in loc de dubla, una tripla continua. Poate asa o sa le sara c.retinilor in evidenta.
  2. Mama, cata logica, cata intelepciune!!!! Adevarat zici! Mi-l si imaginez pe ta-su si pe ma-sa mergand din dormitor in sufragerie calare pe un R6....Si pustiul zice:" ia uite bah, la tatuta, cum merge el pe r6 ...."
  3. Banuiesc ca in speranta ta ai omis faptul ca, daca supravietuieste, exista sanse foarte mari sa ramane cu sechele fizice mai mult decat severe, sechele care ii vor face viata un chin. Atat lui, cat si maica-sii, fratilor s.a.m.d. Eu unul as vrea sa mor, decat sa traiesc ca o leguma si sa depind de altii ca sa ma puna pe w.c. sau sa-mi puna plosca sub c.ur. Si asta si-ar dori orice om cu putina demnitate. Si pustiul ala musculos probabil ca traia si acum daca un taran cu logan nu vira fara sa se asigure. Mi-au murit amici cu permis de ani de zile din cauza unor dobitoci care vireaza cand li se scoala. Daca tipul cu motor avea permis, erai mai impacat cu tine?? Si eu ce mi-as mai dori ca unii sa nu mai faca afirmatii penibile si lipsite de umanitate. Era un om, un pusti necopt!! Cum dracu` poti scrie asa ceva, bai nene? Conform unor useri intelepti, e metoda ideala de a scapa tara de tigani si pusti necopti la minte care (normal) vor sa impresioneze. Deci, eu propun sa il declaram sport national.
  4. Asta se poate aplica tuturor. Inclusiv tie, mie si oricarui motociclist.
  5. Sunteti siguri mai baieti ca musteriu din poza e cel implicat in accident? Nu de alta, dar mie imi pare cam batranior.... Intr-adevar, principalul vinovat e loganistul. Nu aduc si alte acuze, ca viata lui oricum e distrusa: doi morti pe constiinta, dintre care unul e propriul copil. Nici nu cred ca mai are nevoie si de alta pedeapsa. Nu te plange...eu mi le-am spart la 70 la ora, asa ca ai scapat ieftin
  6. Stau si ma intreb daca are vreo relevanta faptul ca motociclistul nu avea permis. Nici Rossi nu poate opri in situatii de genul asta. Cel mai mult mi-e mila de copil.
  7. A urmarit din umbra pana s-a prins cum sa-si faca un cont!! Nik nu stii, bai tata!!
  8. AgresivRider

    Bestia mea

    Eu is prins cu niste lucrari in Iasi si mi-s in B la fine de saptamana. Da-mi un PM cand ai chef sa vii pe aici si ne vedem la mai multe beri, nu numai la una!
  9. Poate ca este ciudat sa zic asta, dar parca prefer sa mor de mana mea decat de mana unei dudui care isi face botu` in matiz sau de mana unui concetatean cu ceafa mult prea groasa pentru a-si intoarce capatana sa se se asigure. Pacat de tineretea lui.
  10. AgresivRider

    Bestia mea

    Bravo RedCap! Tine-o tot asa!! Faza simpatica: cand ma uitam la poza ta vine o colega si-i arat si ei bestia. Dialogul a fost ceva de genul: io: misto de tot mobra...neagra,rea...zici ca-i un demon care bantuie strazile ea: da, e misto. Pacat ca nu-i merge farul din stanga. Costa asa mult sa-l repare? :crack: Asa ca...REPARA-TI BAH FARUL! CE MAMA NAIBII?!
  11. Mai, nu zic ca nu ai intr-un fel dreptate. Cand am scris postul de mai sus m-am bazat pe experienta unui amic, politist la rutiera care a fost sanctionat pentru simplu fapt ca s-a aparat si l-a impins pe un sofer care incepuse sa ii care pumni pentru ca a indraznit sa-i retina permisul. In alte tari o belesti nasol daca agresezi un politist. La noi o beleste politistul pentru ca incearca sa se apere.
  12. Daca legea le-ar da mai multa libertate de actiune si le-ar asigura spatele, cu siguranta ca nu ai mai vedea asa ceva in Piata Rahova. Sincer acum, tu daca ai fi politist dotat numai cu un pulan si -fff rar- un pistol cu gloante oarbe(pe care daca te pune dracu` sa il folosesti, vai steaua ta ce te asteapta)....ai avea tupeu sa te iei in piept cu baietii smecheri de rahova?
  13. Chiar nu ai pentru ce. Am trecut prin momente similare de curand(in cazul meu a fost vorba de mama mea)si inca am proaspat in memorie "cocktail-ul" alcatuit din disperare, neputinta, dor si regrete, si stiu ce este in sufletul tau.

    "Nimic nu consoleaza pentru ca nimic nu inlocuieste". Nu ne raman decat un manunchi de franturi din clipele petrecute cu omul respectiv s...

  14. Iti multumesc pentru vorbele frumoase

  15. http://www.youtube.com/watch?v=LaeUNVq5iSM&feature=player_embedded
×
×
  • Creează nouă...