Sari la conținut

Iscander_88

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Honda cbr F3

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT 125 X

Iscander_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut tuturor! Am achizitionat de cateva zile o honda cbr 600 cmc din 1998, care a fost lovita. Motocicleta mergea perfect inainte de impact, dupa nu a mai fost pornita vre-o 2 luni, iar acum porneste foarte greu prima oara, dupa ce a pornit are un relanti instabil, aproape sa se opreasca motorul, dar daca o las asa, in aprox 10 sec se tureaza mai tare, si isi revine, merge motorul rotund. Dupa asta, porneste bine de fiecare data. Cand plec cu ea, merge ,,in suturi'' sa spun. Pe liber se tureaza rotund, pana in zona rosie, bine, dar daca o accelerez brusc, se plafoneaza, da sa moara motorul. Au fost schimbate bujiile, am inteles ca trebuie facuta o sincroinzare. Ce as putea sa mai verific, pana sa fac sincronizarea necesara? Daca bag un aditiv in benzina poate ajuta la curatarea carburatoarelor? Iar pompa de benzina, cum ar trebui sa lucreze? Am o banuiala ca ar avea probleme...iar cineva mi-a spuys sa o anulez. Cica sa pun un furtun de la rezervor, care sa fie plin, pana la carburator, iar debitul prin cadere trebuie sa fie suficient.Va multumesc anticipat!
  2. Vand yamaha xt125x, din 2008, cu kit enduro, adica roti, cauciucuri,lant s pinion marit. Pret 1700 de euro negociabil. Detalii si poze aici /index.php?/topic/668363-yamaha-xt125x-cu-kit-enduro/ .
  3. Salut tututor! De aproximativ 3 luni alerg cu o Yamaha xt125 x., pe dealuri, campuri si noroaie. Are un kit de cross, cu roti, cauciucuri si pinion marit. E prima mea motocicleta, am vrut de care sa ma bucur off-road, sa invat singir si departe de trafic mersul pe 2 roti Am si rotile si pinionul normal, dar necirculand prea mult pe strazi, nu le folosesc. Ce pot spune, pana acum sunt foarte multumit si incantat. V-am gasit cam tarziu....dar de acum, sper sa aflu multe lucruri utile. Toate cele bune! PS: am incercat sa atatsez cateva poze, dar nu am reusit....
×
×
  • Creează nouă...