Sari la conținut

wolfgan

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BacĂŁu
  • Motocicleta
    Deocamdata privitor si cititor

wolfgan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare lume! Tocmai am fost astazi la reprezentanta cu masina. Am fost intampinat frumos de unul dintre angajati, i-am explicat problema, dupa care a preluat masina. Mi s-a oferit chiar si acces in service (chair daca este interzis). Dupa ce au testat putin geamurile au desfacut portierele. Concluzia: "butoanele e de vina dom'le!". Se pare ca bn13hor a vazut ceva in globul de cristal. Toata treaba a durat aproximativ o ora in conditiile in care am cerut sa schimbe firele si contactele, vreau sa fiu sigur ca nu mai ajung pe la ei. Costul: 100 ron. De acum pot folosi linistit "modulatorul groazei" . O zi buna va doresc!
  2. @ l.u.v - masina nu e batrana. chederele, tabla, etc, sunt in conditii foarte bune. am verificat si nu a intrat apa. @ tiranspider - nu ma pricep foarte bine la electronica dar nu cred ca frecventele pot interfera in asa fel incat sa iti strice motorasul de la geam. @ Geo_ZGA - pana la urma ma voi duce la service. oricum masina e inca in garantie. chiar azi am sunat la reprezentanta si m-am programat.
  3. Masina e o Skoda Fabia cumparata acum 4 ani din showroom. Pana acum nu am avut nici o problema notabila cu ea. Citind raspunsurile voastre m-am mai linistit putin. Sper sa scap ieftin de data asta, tocmai saptamana trecuta am fost cu ea la inspectie si am bagat mana cam adanc in buzunar. Multumesc pentru raspunsuri.
  4. Așa cum spune și titlul am o problemă electrică la mașină. Mai precis geamurile electrice. De ceva timp am cumpărat un modulator FM. La inceput nu l-am folosit dar de câteva zile încoace l-am încercat. Problema e că după aproximativ o săptămână de folosință, geamul din dreapta a început să functioneze cu întreruperi, adică în momentul în care apăsam butonul să-l las în jos se oprea de 2-3 ori până să intre în portieră. La fel și la ridicare. Azi dimineață când l-am încercat din nou nu a vrut să mai pornească deloc, la fel și cel din stânga. Acum vine întrebarea. Este posibil ca modulatorul să fi provocat vreun scurtcircuit pe traseu care să afecteze doar geamurile? Modulatorul l-am folosit la bricheta de 12V din mașină. Sper să obțin niște lămuriri chiar dacă nu e vorba de o motocicletă. O zi bună în continuare!
  5. Da! am lucrat, lucrez si voi lucra in contiunare. Atata timp cat pot sa scot si eu un ban cinstit voi face acest lucru. Si nu, nu m-am lasat de scoala ca sa lucrez. Numai bine!
  6. HA HA HA! ce m-am mai distrat pe seama tanarului. el care avea n-Âşpe sute de armasari sub cOOr si mosulica cu doar cativa catari si el. teoretic vitezana era in avantaj dar cunoasterea propriului motor+experienta l-au scos invingator pe batran. pana la urma nu conteaza cat de tare-i atelaju' tau daca nu stii sa-l exploatezi la capacitate maxima atunci cand ai oportunitatea. asta da rasturnare de situatie!
  7. @pachemon: multumesc de link foarte informativ. nu chiar toate. din toate cate am vazut cel mai mult mi-ar face cu ochiul niste choppere. nu e vorba de cat de "frumos" arata accidentul. pierderile de vieti omenesti sunt problema si daca stam si ne gandim mai bine pe motocicleta incape doar o persoana, maxim doua pe cand in masina poti sa inghesui si 5. Intr-o coliziune cu un cap de pod, copac, alt autovehicul unde se pierd mai multe suflete? Nu ma mai gandesc si la unele cazuri cand soferul masinii supravietuieste si ii are pe constiinta pe toti ceilalti pasageri. In continuare sustin cu tarie sa fie impuse anumite restrictii si la masini tocmai din acest motiv.
  8. si cam care ar fi acele motociclete despre care vorbesti? te-as ruga sa dai niste exemple daca nu te dereanjeaza aici sau pe pm. nu de alta dar am muncit niste banuti si as vrea sa ma orientez putin. ai dreptate! asta depinde de abilitatile fiecaruia dintre noi. pana la urma toata lumea va avea poate si va avea parte de incidente. chiar si pe bicicleta poti sa o patesti (exemplu: eu. cand imi amintesc!)
  9. intr-adevar! si cu siguranta se petrec mult mai multe evenimente neplacute decat ceea ce vedem noi la rubrica "Accidente", dar asta nu inseamna sa ridici stafeta la o asemenea varsta. Probabil scriu asta din suparare deoarece vroiam sa incep scoala pt. A in paralel cu B la anul, cand implinesc anii necesari dobandirii permisului, dar se pare ca voi da doar de B. Asta e! Poate legea asta m-a salvat sa nu-mi vars creierii pe asfalt, poate m-a scutit de vizita intre 4 scanduri. Cine stie? Las' ca-i bine si asa rau! imi povestea cineva care a luat de curand cat. A (asta dupa 4 ani de .B ca in timp ce facea scoala instructorul statea la umbra, iar el cu casca pe cap facea jaloane in miezul zilei la 380C+ plus ca de curand a luat si o tranta mai zdravana. ghici de ce? sa fie oare cele 10 ore de "practica" irosite din cauza unui instructor nepasator? Despre cotizatia la bugetul de stat nu mai vorbesc. O sa ajungem mai rau decat Africa.
  10. Deci din cate am inteles eu poti sa faci in felul urmator: dai de A1 si NU iti iei motocicleta in limitele legale DAR risti sa te alegi cu dosar penal in caz de te prinde SAU astepti pana la 24 de ani si iti iei ce vrea muschiu' tau. A! Si faceti-ma sa inteleg ceva: de ce nu pot sa imi iau cat. A la 18 ani care presupune conducerea unei motociclete de orice capacitate cilindrica (cu exceptia limitarii in primul an), dar pot sa-mi iau un Audi R8 de vreo 4200 cm3 si 430 cp si sa merg legal inca din primul an?
  11. wolfgan

    BURSA LOCALA

    Vand LG KP 501 Cookie. Detalii aici: http://mercador.ro/oferta/lg-kp-501-cookie-aproape-nou-ID5iGj.html Daca va intereseaza contact la e-mail: wolfgan_9503@yahoo.com In caz ca nu va intereseaza va rog nu dati cu pietre.
  12. Multumesc de informatie. Fac tot ce pot sa ajung acolo la timp!
  13. Salut! Se mai tin intalnirile joia la 7? Daca da, as putea veni sa arunc si eu o privire chiar daca nu's dotat cu doua roti? Poate daca este cineva destul de bun si am noroc sa ma lase sa incerc si eu pozitia in sa (pe loc desigur ). Bafta la toti si asfalt uscat!
  14. SPEECHLESS! Super poze! Extraordinara tura! Amintirile:de nepretuit. Pentru toate celelalte exista MasterCard!
×
×
  • Creează nouă...