Sari la conținut

Oana_Cj

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Oana_Cj

  1. Vand Kawasaki ZZR 600, 1992, 69.000 km, in stare tehnica foarte buna, cauciucuri bune, baterie buna, alarma de-aia scumpa si stare estetica dupa cum urmeaza: carena crapata, rezervor un pic infundat, zgarieturi. 900 Euro negociabil.

  2. post-65509-0-90404200-1328050265_thumb.jpgpost-65509-0-37921300-1328050296_thumb.jpgpost-65509-0-18256100-1328050321_thumb.jpg

     

    Se cauta de urgenta stapani pt. 9 catei de 2 luni, serios amenintati cu aruncarea in Somes de catre niste vecini "binevoitori".

     

    Ma scuzati ca scriu asta aici, dar asta este un topic pe care il citeste multa lume si au mai multe sanse.post-65509-0-24657700-1328050343_thumb.jpg

  3. Nasol.

    Sper ca tu esti ok...fierul se dezdoaie :rolleyes:

     

    N-am nici macar o zgarietura. Am avut prezenta de spirit sa sar de pe motor inainte de impact si l-am lasat sa se duca sub basculanta. Ar trebui sa incerc o cariera in cascadorie.:rolleyes:

  4. Vand Kawa ZZR 600 lovit, din 1992, pt. piese sau pt. cine doreste sa-si bata capul sa-l repare. Pret negociabil in functie de cat e de mare damage-ul (inca nu stiu). Se poate vedea la service la Dragos. Daca e cineva interesat, mergem acolo si vedem cat mai valoreaza.

    0721 - 660897

  5. Nu ma mai pot abtine nici eu (un om cu rabdare)...

     

    Stimabile domn (ca am auzit ca esti insurat) poate ca nu ai avut "norocul" sa provoci un accident fie cu sau fara victime, dar majoritatea dupa ce provoaca unul se cam lumineaza si probabilitatea de a mai face unul e foarte mica.

     

    Forumul si implicit titlul topicului prin definitia lui nu e egala cu MIRC-ul cum crezi tu... 90% dintre cei care citesc aceste sectiuni le citesc pentru informare, nu pentru a asculta criticile degeaba facute de tine, Domnule Pixulescu (pentru ca nume vad ca nu ai)...

     

    Deschide-ti un topic intitulat cum vrei si cand te plictisesti posteaza pe acolo. In cazul celor carola le place ce postezi te vor citi acolo (lucru foarte improbabil) si te rog frumos trage-te pe dreapta, elibereaza banda asta ca sagetile de marcaj nu indica directia pe care vrei sa mergi (sau si tu suferi de orbul gainii si nu vezi ce trebe)

     

    Cu stima,

    un simplu cititor satul de prostia umana a celor cu IQ-ul sub 1/4 din marimea de pantof

     

     

    P.S. Prostia e caracteristica omului. localghost isi bate joc de ea

     

    :agree:

     

    @Galen

    probabil am sa iau si eu una galbena mai incolo

    @localdegeaba

    cand imi vezi numarul de inmatriculare pe drum, indiferent de masina sau motocicleta, roaga-te sa nu-mi dau seama ca esti tu. s-ar putea sa te invit la un detz de bere

     

    :lol::lol::lol: Sper sa-ti dai seama ca e el.

  6. doar 350km urban pe luna? eo fac 30-40km zilnic prin oras, acasa->job->cabana si retur. deci te-am beut ursule si nu din tastatura (ti-am vazut atelaju sapt trecuta pe str closca si simpla lui vedere m-o umplut de respect).

    crede-ma n-am absolut nici un stres prin oras. nu-mi trebe vesta si pantaloni roz sa ma vada conservarii. destul e ca ii vad eo si stiu ce le poate capu. atata doar ca eu chiar respect inteleptele tale invataturi nene ursule si in 3 ani de mers prin cluj cu motoru n-am avut nici un eveniment.

     

    Mai du-te ma si bate-ti coasa, ca numa gura-i de tine, dobitocule!

    Tare viteaz mai esti in fata monitorului. Daca se afla cine esti nu te vad prea bine.:box::yousuck:

     

    Te crezi mare motociclist dupa doar 3 ani de carnet? Grow up.

  7. nu stiu despre ce jungle si pericole vorbeste galenul aici. eu nu am intalnit asa ceva de 3 ani de cand folosesc motorul zilnic in sezon pt a merge la servici.

    mergand cu 40-50 nimic nu te poate lua prin surprindere. daca mergi tare normal ca platesti pt greselile si neatentia celorlalti. mie traficul din cj mi se pare mai mult decat decent.

    in 3 ani am intalnit si situatii in care nu mi s-a dat prioritate sau treceau de pe o banda pe alta peste mine dar niciodata nu am fost luat prin surprindere penca la viteza mica ai destul timp sa reactionezi.

     

    Ba te poate lua, daca vine din spate.

    Acum 2 ani, am oprit intr-o intersectie unde aveam cedeaza, deoarece veneau masini pe drumul cu prioritate. O tampita cu un Corsa a venit din spate si a intrat in mine.

    M-a trantit pe jos, motorul mi-a cazut peste piciorul drept. Carena pe dreapta s-a crapat, semnalizarile varza, iar genunchiul meu si-a revenit in aprox. 3 saptamani.

    Explicatia ei a fost: "Am crezut ca te bagi"

     

    Nu mai aruncati cu frustrarile din vietile personale pe topicul asta, este unul specializat parca. Aici a murit un om. De ce a murit? pentru ca:

     

    A. Cauze profunde:

    1. Nu a avut rabdare sa mearga pe drumul firesc, adica sa-si ia carnet in urma absolvirii unei scoli. Si apoi motorul lui pe care sa-l respecte.S-a dat pe motoare tari inainte sa devina un bun motociclist (se incepe cu capacitati cilindrice mici), a sarit etape. ERA NEEXPERIMENTAT IN TRAFIC! In scoala ar fi invatat lucruri elementare, gen la ce sint bune casca si echipamentul si mai ales la ce e buna prudenta si conduita preventiva. Ar fi invatat faptul ca motociclistii nu au niciodata prioritate, mai ales daca abuzeaza de viteza si nu se asigura constant din toate partile. Stiindu-se mereu cu musca pe caciula,conducea ca la balamuc si nu-i pasa de reguli. Am discutat cu oameni adevarati care l-au prevenit degeaba si nu doar o data.

     

    2. Oricum riscam cu totii zilnic in traficul contemporan plin de tipi care ar trebui sa mearga doar cu transportul in comun sau pe sosele pustii, pentru ca nu au reflexe, aptitudini si chemare, mai sint in plus si nesimtiti si egoisti de felul lor, in schimb au bani si societatea de consum doreste neaparat sa le vinda autoturisme. Sau chiar motociclete. Apoi isi iau carnetul chiar daca dau examenul de n-spe ori. Apoi ies pe strazi si fac cite un accident pe an cel putin. Sint peste tot in jurul nostru. Asa ca orice risc suplimentar adaugam in ziua de azi noi motociclistii, inseamna accident sigur, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

     

    3. Ne doare in cot de aproapele nostru si toleram bravura si inconstienta. Ridem satisfacuti ca noi sintem "mai presus" si apoi dam cu RIP-ul pe aici. Citi din cei care il cunoasteau pe Kopani i-au atras macar atentia ca ce face el nu e bine? Va spun eu, PUTINI! Incurajarea bravurii gaunoase inseamna complicitate la sucicid!Citi dintre voi au oprit un scuterist sau un motociclist care mergea fara casca? Chiar riscind sa fie injurat cel putin?

     

    B. Cauze concrete:

    1. A iesit intr-un trafic neiertator FARA CASCA si FARA ECHIPAMENT. Adica fara NICI O SANSA in caz de accident.

    2. Era nepregatit si neexperimentat, nu avea scoala facuta si prin urmare nu cunostea toate regulile de circulatie, inclusiv necesitatea de a reduce viteza inainte de intersectii.Si nici vorba sa RESPECTE SPEEDUL.

    3. A condus cu viteza, cind a fost lovit era in acceleratie nu in frina cum trebuia inaintea unei intersectii

    4. JUCA RULETA RUSEASCA DE MULT TIMP, in ziua aia i-a venit doar "glontul" pe teava (soferul submediocru probabil sau "ceasu rau")

     

    C. Vinovatii:

    1. Era major si vaccinat, societatea i-a dat DREPTUL LEGAL de a discerne, asa ca el este primul si cel mai mare vinovat.

    2. Educatia primita din familie si de la anturaj (reguli necesar de respectat)a fost in mod sigur deficitara, el iesise fara casca echipament si carnet de sute de ori. Avea si dosare penale pentru asta.

    3. Cel care a tolerat ca angajatul lui sa probeze "la forja" si pe drumurile publice motoare, fara carnet,casca si echipament

    4. Cel care i-a incredintat motorul fara sa-l intrebe daca are carnet si mai ales sa tolereze ca "specialistul" sa iasa in trafic fara casca si echipament.Sau stia dar il durea "la basca".

    5. Noi toti cei din jur care toleram asemenea comportamente pe principiul"nu maica-mea va plinge".

    6. Automobilistul care probabil este doar din punct de vedere legal vinovat, altfel e si el un talimb cu reflexe si abilitati 0 ca multi altii si si-a luat carnet doar pentru ca asa "se obisnuieste" si societatea i-a dat dreptul. Sau poate este chiar un sofer rezonabil, dar motocicleta a venit prea repede ca sa intre la timp in ciclul de asigurare. Nu degeaba in locurile periculoase e bine sa avem chiar sub viteza legala indiferent cit de "Rossi" ne credem.Doi motociclisti au murit asa intr-o saptamina doar. Iar Kopani chiar daca nu avea 150 sint convins ca nici 70 nu avea.

     

    Va rog terminati cu argumente gen "soferii sint de vina". Stiti si voi cine si cum sint soferii. Ramii masca ce fac unii dintre ei.Si ar trebui eliminati pe DREPT din trafic. Dar ce e DREPT in ziua de azi?????

     

    http://www.adevarul...._523148063.html

     

    Atentie mare in virfuri de panta! Atentie mare la toate intersectiile, nicaieri nu aveti de fapt prioritate decit dpdv legal.Ceea ce nu cred ca conteaza la reanimare sau la cimitir.

     

    Daca ati ales sa va dati pe doua roti, fiti responsabili! Daca nu sinteti in stare de asta, renuntati inainte sa fie prea tirziu. Chiar daca va comportati impecabil (aveti reflexe, echipament si comportament decent in trafic) aveti toate sansele sa o muscati intr-o zi in jungla rutiera actuala plina de imbecili cu drept de a conduce. Macar nu transformati aceasta probabilitate neplacuta in certitudine! Si atentionati-i si pe altii cind gresesc, nu fiti egoisti! Si purtati macar mereu o casca omologata si de calitate si cu cureaua inchisa ca lumea, oricit ar fi de cald, restul se mai dreg, capul vostru insa sinteti de fapt voi. :cheers:

     

    bgood.gifbagree.gif

     

    pt . ca eu am un pajero sport, unii sunt prostiiii,cu bulbar. iar masina sotieei mele(cel mai prost sofer din lume ,face motociclistii sa tremure, si nu pt ca are bari laterale pt ca sanii iei iau ochii motociclistului de la drum,stii ce tu? lucrezi pt. cei ca mine!, iar sa tii nu esti mai inportant ca fmilia mea????, eu am baut prea multe beri astazi, dar hai ca trimit, flori ca am in curte, varsta !!!! face ca noi sa fim aproape =

     

    am terminat liceul 8 , am platit faculta,iar tu nu esti incet,esti prost,anii nu te fac mai destept, dar inveti

     

    RObotzi - Creative Monkeyz , de aici vine mata, no ofence

     

    Esti cel mai prost ocos care a scris vreodata pe forumul asta, analfabetule! bash.gif

  8. mah astia-s nebuni...si mai merg si fara casca.

     

    In schimb jurnalistii numesc motociclist orice idiot ce merge pe doua roti...dar fara permis si fara casca pe motor esti doar un mic infractor.

     

    Odihneasca-se in pace

     

    Imi pare rau de sofer.

     

    soferul scapa, dat fiind faptul ca "motociclistul" nu avea permis.

     

    N-avea 150 la ora nici poveste :disappointed: Poate 50 as mai crede, dar nu mai mult.

    Sa-i fie tarana usoara :rose:

     

    Mortul era un descreierat care cum punea mana pe un motor ii dadea blana. I s-a spus in repetate randuri sa se potoleasca dar nu pricepea.

    Am vorbit cu cineva care il cunostea si care a fost si azi la fata locului. Avea 150!

  9. caut o geaca de gagici. mar s.daca are careva ceva un semn pls. 0751232565

     

    Am una de touring/cruiser, neagra complet, de piele. Am purtat-o de vreo 10 ori. Are o zgarietura destul de mica pe un umar.

  10. Ce sa zic unii au citeva scopuri clare in viata, pe care le bifeaza indiferent de consecintele asupra celorlalti.Unul dintre ele e sa tina covrigul in mina fie ca au chemare fie ca nu. Nu poti lasa garda jos nici un moment si mai ales atentie mare la BANDA 2. Fenomen interesant,banda a doua e mult mai aglomerata si mai lenta decit banda 1. Acolo le gasesti si pe fufulinele astea care aduna in spatele lor o gramada de soferi furiosi. De aici si pericolul pentru motociclisti, care se pot trezi in orice moment acrosati din lateral de cei care pindesc un moment ca sa depaseasca dopul blond mononeuronal.

     

    Atentie la strada Avram Iancu, mai ales zona lic. Cosbuc unde unele pitzipoance au plozi. Mai sint si tipi idem. Recent mi-a intors acolo unul in fata de parca eram "aer", daca nu i-asi fi vazut din timp rotile bracate, eram varza acum. Cica voia sa-si scuteasca progenitura sa treaca strada. Ieri, in acelasi loc, inainte de Cosbuc ajung din urma o crispata de aia care mergea pe banda 2 cu 20 la ora. Ma uit la semnalele ei, nimic. Ma gindesc sa trec val virtej si "la aspiratie" pe 1 dar intuiesc brusc ca ceva nu e de loc in ordine, conserva verde se balansa putin ca o gaina pe ou, eram deja pe banda 1, renunt si frinez.

     

    Exact la timp, pentru ca fufulina fara sa se asigure(eram din nou aer) cirmeste vitejeste si dintr-o bucata dreapta pe Aviator Badescu. Si asa, aproape ca i-am sters aripa spate inainte de a ma opri lipit de bordura. Macar fufa asta de soarec cu ochelari a avut farima de bun simt sa opreasca cind am claxonat-o furios, a deschis geamul si a miorlait ca NU M-A VAZUT! Ditai africana alba semnalizind dreapta si cu doua xenoane vesnic aprinse.Nu e nimic de facut cu astea, sint in stare sa dea si de 100 de ori examenul de permis si nu vom scapa nicodata de ele. Singura solutie pe care o vad este necivilizata, dar in timp va da roade. Claxonati, dati din faruri si aratati-le constant pitzipoancelor astora banda 1. Cu timpul vor intelege ca este mai rentabil sa umble pe jos sau cu taxiul, asa cum faceau inainte sa harponeze fraierul penal care le-a pus pe 4 roti.

     

    Pentru ca am constatat si asta, tipele care si-au cumparat singure conservele sau conduc masina de munca, sint aproape toate si foarte bune soferite.

     

    Atentie mare si ochii in 4 jur imprejur!

     

    Da, Galen de fufe de-astea in conserve vorbeam si eu. Sunt pline strazile de ele mai nou. Mie imi face o placere nebuna sa le sperii: ma infig in claxon si dup-aia ma apropii foarte tare de usa lor; si sa le vezi cum incep sa blocheze usile, sa inchida geamurile si sa-si caute telefonul in posetuta roz. Dupa ce vad ca s-au scapat putin in chilotel, plec.

  11. bagree.gif

    Desi si eu sunt femeie, sunt satula peste cap de genul acela de domnisoare care cred ca oglinzile de la masina sunt pentru machiaj si aranjatul parului. Sunt sute de tampite de genul in Cluj. Merg cu 20 la ora pe banda 2, nu semnalizeaza, vorbesc la telefon si au impresia ca toate motoarele sunt scutere care vin incet si au destul timp sa treaca prin fata lor si numa se trezesc ca intr-o secunda is langa ele; sau au impresia ca la motociclete nu trebuie sa dea prioritate. Nu stiu cine draq le-a pus alora carnetu' in mana.

    Daca am jignit pe prietena/sotia cuiva, imi cer scuze, dar asta e adevarul!

    circulatia in cluj sa decongestionat un pic ,dar in schimb sunt mai multi soferi antitalent in cluj de 1 saptamana .cred ca au asteptat decongestionarea drumurilor sa poata iesi sa se plimbe cu 20 pe ora , etc...

    acuma e momentul sa iesiti pe strada sa va enerveze cei ce nu semnalizeaza numa cu 1 metru inaintea cotirii , sau vrb la tel ca este prea ocupat sa semnalizeze si tine 100 de masini dupa el .acuma este momentul ca scolile de soferi sa isi scoata elevele feminine la condus sa incurce circulatia cu 15km pe ora , acuma este momentul ca toti antitalentii si antitalentatele sa iasa pe strada cu masinile sa incurce circulatia pentru ca acum este decongestionata.....

    au plecat si pleaca studentii ....nu ei incurcau circulatia in cluj ,si nu ei aglomerau clujul . il aglomereaza blondele(brunetele,roscatele) rujate in jepp , si antitalentatii (antitalentatele)ce vor permis.

    de taximetristi ce sa zic....sunt destepti ....trebuie sa duca persoana x din punctul A in punctul B pe linia cea mai scurta...

    :sick:

     

     

     

  12. Vand Kawasaki ZZR 600, negru, 67.000 km, 1992, ITP facut, revizie facuta, carte service completata la zi, stare buna, SAU schimb cu Suzuki GSXF 600/750; Bandit 600s; Honda Deauville sau alt tourer + diferenta. 1200 Euro.

     

     

    Attached thumbnail(s)

    • post-65509-0-61684100-1307518689_thumb.jpg
    • post-65509-0-75443800-1307518703_thumb.jpg

  13. Vand Kawasaki ZZR 600, negru, 67.000 km, 1992, ITP facut, revizie facuta, carte service completata la zi, stare buna, SAU schimb cu Suzuki GSXF 600/750; Bandit 600s; Honda Deauville sau alt tourer + diferenta.

     

    1400 Euro

    Vand Kawasaki ZZR 600, negru, 67.000 km, 1992, ITP facut, revizie facuta, carte service completata la zi, stare buna, SAU schimb cu Suzuki GSXF 600/750; Bandit 600s; Honda Deauville sau alt tourer + diferenta.

    post-65509-0-61684100-1307518689_thumb.jpg

    post-65509-0-75443800-1307518703_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...