Sari la conținut

Oana_Cj

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki GSXF 600
  • Numar Moto
    rosu
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago Kawasaki Ninja Kawasaki ZZR

Oana_Cj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Oana_Cj

    BURSA LOCALA

    Vand Kawasaki ZZR 600, 1992, 69.000 km, in stare tehnica foarte buna, cauciucuri bune, baterie buna, alarma de-aia scumpa si stare estetica dupa cum urmeaza: carena crapata, rezervor un pic infundat, zgarieturi. 900 Euro negociabil.
  2. Oana_Cj

    Dau Spre Donatie!

    Se cauta de urgenta stapani pt. 9 catei de 2 luni, serios amenintati cu aruncarea in Somes de catre niste vecini "binevoitori".
  3. Oana_Cj

    BURSA LOCALA

    Se cauta de urgenta stapani pt. 9 catei de 2 luni, serios amenintati cu aruncarea in Somes de catre niste vecini "binevoitori". Ma scuzati ca scriu asta aici, dar asta este un topic pe care il citeste multa lume si au mai multe sanse.
  4. Oana_Cj

    BURSA LOCALA

    N-am nici macar o zgarietura. Am avut prezenta de spirit sa sar de pe motor inainte de impact si l-am lasat sa se duca sub basculanta. Ar trebui sa incerc o cariera in cascadorie.
  5. Oana_Cj

    BURSA LOCALA

    Vand Kawa ZZR 600 lovit, din 1992, pt. piese sau pt. cine doreste sa-si bata capul sa-l repare. Pret negociabil in functie de cat e de mare damage-ul (inca nu stiu). Se poate vedea la service la Dragos. Daca e cineva interesat, mergem acolo si vedem cat mai valoreaza. 0721 - 660897
  6. Oana_Cj

    Cu si despre accidente

    :lol: Sper sa-ti dai seama ca e el.
  7. Oana_Cj

    Cu si despre accidente

    Mai du-te ma si bate-ti coasa, ca numa gura-i de tine, dobitocule! Tare viteaz mai esti in fata monitorului. Daca se afla cine esti nu te vad prea bine. Te crezi mare motociclist dupa doar 3 ani de carnet? Grow up.
  8. Oana_Cj

    Cu si despre accidente

    Ba te poate lua, daca vine din spate. Acum 2 ani, am oprit intr-o intersectie unde aveam cedeaza, deoarece veneau masini pe drumul cu prioritate. O tampita cu un Corsa a venit din spate si a intrat in mine. M-a trantit pe jos, motorul mi-a cazut peste piciorul drept. Carena pe dreapta s-a crapat, semnalizarile varza, iar genunchiul meu si-a revenit in aprox. 3 saptamani. Explicatia ei a fost: "Am crezut ca te bagi" Esti cel mai prost ocos care a scris vreodata pe forumul asta, analfabetule!
  9. Oana_Cj

    Cu si despre accidente

    soferul scapa, dat fiind faptul ca "motociclistul" nu avea permis. Mortul era un descreierat care cum punea mana pe un motor ii dadea blana. I s-a spus in repetate randuri sa se potoleasca dar nu pricepea. Am vorbit cu cineva care il cunostea si care a fost si azi la fata locului. Avea 150!
  10. Da, Galen de fufe de-astea in conserve vorbeam si eu. Sunt pline strazile de ele mai nou. Mie imi face o placere nebuna sa le sperii: ma infig in claxon si dup-aia ma apropii foarte tare de usa lor; si sa le vezi cum incep sa blocheze usile, sa inchida geamurile si sa-si caute telefonul in posetuta roz. Dupa ce vad ca s-au scapat putin in chilotel, plec.
  11. Desi si eu sunt femeie, sunt satula peste cap de genul acela de domnisoare care cred ca oglinzile de la masina sunt pentru machiaj si aranjatul parului. Sunt sute de tampite de genul in Cluj. Merg cu 20 la ora pe banda 2, nu semnalizeaza, vorbesc la telefon si au impresia ca toate motoarele sunt scutere care vin incet si au destul timp sa treaca prin fata lor si numa se trezesc ca intr-o secunda is langa ele; sau au impresia ca la motociclete nu trebuie sa dea prioritate. Nu stiu cine draq le-a pus alora carnetu' in mana. Daca am jignit pe prietena/sotia cuiva, imi cer scuze, dar asta e adevarul!
  12. auzi! noi ne cunoastem?

×
×
  • Creează nouă...