Sari la conținut

Lydya

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lydya

  1. pai normal am invatat (pe burta a fost o prosteala de'a mea)... faptul ca am reusit sa iau curbe in picioare fara o mana ma ajuta foarte tare la echilibru... acum mi se pare mult mai usor sa merg cu ambele maini pe ghidon... a contat ... o dirijez mai cu incredere si curaj... am facut si urcari si coborari ... am sarit si pe o roata fara sa vreau, dar a iesit bine saritura
  2. multumesc!!! ... am invatat f multe ... stiu sa merg fara o mana si in toate pozitiile pe moto (cu picioarele numai intr-o parte, cu picioarele sub fund, pe burta si cu picioarele in sus, in genunchi)... urc si dealuri si cobor... fac sarituri cu ea pe panta si am invatat si sa iau curbele corect si apoi fara o mana .... mai trebuie sa fac cercuri in deal ... sa vad cum e ca nu am incercat . m-am indragostit de ea
  3. multumesc pt sfaturi tuturor! mai intai am de gand sa invat cat mai bine si am sa decid apoi ce moto imi este potrivita... am inceput prin achizitionarea echipamentului. casca si protectii si sunt foarte fericita !!!
  4. cine imi poate spune si mie care ar fi cele mai mici preturi pt o moto de 125 in 2t si una de 250 in 4t (ambele functionabile si la mana a doua pt inceput)? aproximativ asa daca stie cineva ...
  5. ai foarte mare dreptate, dar moto de 250 in 4t nu e mai scumpa? cu mult? adica una la mana a doua... care sa functioneze... cam la ce pret as gasi? ai idee?
  6. nu ma pot intelege prea bine cu cea de 550 ... e grea... cred ca o moto de 125 in 2t mi-ar fi foarte buna...
  7. Multumesc mult pentru incurajari si pt sfat!
  8. da, multumesc pt sfat... si eu cred ca mi-ar fi buna una de 125.
  9. pai ultima data am fost la caldarusani... acum vreau sa merg undeva mai usor... camp, dealuri.... fara drum forestier.... trbeuie sa mai exersez pana atunci. multumesc pt sfat
  10. dar nu e asa cum spui tu, eu ajung cu ambele picioare jos (varfuri defapt) ... pe loc o tin si o si pornesc, dar la opriri a fost mai greu pana m-am obisnuit. stiu ca imi trebuie o moto mai mica si mai usoara dar pana atunci ... vreau sa nu ma opresc din exersat... si nu am alta decat Husaberg FE550.
  11. imi iau cizme, dar sa stii ca si cu adidasi in picioare tot mi-am gasit pana la urma echilibrul pe ea. bine, echipamentul il iau inainte de moto si cu siguranta voi avea si cizme de enduro deci presupun ca imi va fi mai usor atunci... da, stiu ca la cea de 2 timpi trebuie sa pun la 1 l de benzina 2 % ulei parca... dar cel mai mare avantaj este ca e mai usoara. si daca e vorba de mai multe performante cu ea, atunci e perfect si multumesc mult pentru sfaturi.
  12. Da dar in sensul bun al expresiei. noroooooooooooiiii ce bine suna ... by the way ... ce buna e ciorba dupa o tura prin padure cu " bestia "
  13. Ceva de genul. Sau : " noroi din plin " ! A si... multumesc!
  14. eu vreau enduro... am inteles ca si cu o moto de cross m-as descurca pe trasee de enduro, plus ca este mai usoara... si mai accesibila la pret. multumesc frumos pt urare.
  15. aveam ceva probleme in primele zile cand ma opream nu prea reuseam sa imi gasesc echilibrul si cadeam, dar am reusit-o si p'asta... multumesc mult pentru incurajari... vreau sa fac performanta... sa imi intrec asteptarile... oare mi-ar fi buna o moto de 125 in 2 timpi?
  16. Salut, eu sunt Lydya ! Am invatat si eu sa ma dau pe coclauri cu un Husaberg FE550 (motocicleta este a prietenului meu). Am cazut, m-am ridicat. A fost mai dificil cu ridicatul, motocicleta e cam grea, dar pan' la urma m-am descurcat. De 1 luna tot ies si exersez . Marturisesc ca ENDURO este noua mea pasiune !!! Am sa pun si o poza doua de la Caldarusani. Dupa ce mai exersez, imi doresc sa imi iau o moto mai usoara. De 125 sau de 200. Poate intr-o zi voi ajunge si eu o endurista adevarata. Speranta moare ultima! p.s : Am 16 ani si 1,59 m inaltime. Cu KTM-ul a mers prietenul meu ... eu am facut poze. Numai bine tuturor !!!
  17. Salut, eu sunt Lydya ! Am invatat si eu sa ma dau pe coclauri cu un Husaberg FE550 (motocicleta este a prietenului meu). Am cazut, m-am ridicat. A fost mai dificil cu ridicatul, motocicleta e cam grea, dar pan' la urma m-am descurcat. De 1 luna tot ies si exersez . Marturisesc ca ENDURO este noua mea pasiune !!! Bravo fetelor, cine zice ca noi nu putem? Am sa pun si o poza doua. Dupa ce mai exersez, planuiesc sa imi iau o moto mai usoara. De 125 sau de 200. Poate intr-o zi ajung si eu ca Monica. p.s : Am 16 ani si 1,59 m inaltime. Cu KTM-ul a mers prietenul meu si putin si eu... dar doar putin. Numai bine tuturor !!!
×
×
  • Creează nouă...