Sari la conținut

_k1000_

Membru
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de _k1000_

  1. Salutare tuturor,

     

    Am inchiriat un Varadero in iunie 2018 pentru o tura scurta de o saptamana in IT. Serviciile oferite de fam. Biriș sunt intr-un cuvant: impecabile. Mai rar oameni de o atat de buna calitate, rabdare, onestitate.

    Motocicleta si ea a fost fara probleme, pretul platit a fost cel corect.

    Am primit o gramada de recomandari, sugestii si rute foarte utile.

    Am avut o singura problema, a plouat vreo 30 de minute in 7 zile, desi fam. Biriș ne-a asigurat ca ei au vorbit la nivel inalt si n-o sa ploua. :))

    Deci, in concluzie, cu asemenea calitate a serviciilor oferite viitorul acestui nou business al lor va fi de succes cu siguranta.

  2. Si unii au un har aparte de a jigni un necunoscut...

    Se pare ca si tu ai haru' asta, din moment de te-ai apucat sa comentezi ca reisãru n-avea număr, n-avea oglinzi, probabil nici itepe....

    Ca și cum ne-am apuca noi acum sa te jignim pt că nu prea ti-a placut cartea????

    vre-o 2...

  3. Cred ca 99% din noi isi pierd amabilitatea dupa 6-7-8-n ore de raspuns ... da aia cat coasta ? da aia cat costa? da e mai ieftin pe net? da etc etc.

     

    pai nu d-aia esti pus acolo ca vanzator? sa raspunzi intrebarilor clientilor? daca iti pierzi amabilitatea ca vanzator dupa 6-7-8-n ore de raspuns, fa-te neurochirurg.... Poate ajungi sa iti pierzi rabdarea in operatie dupa 8 h :wacko:

  4. Salut

     

    Suna interesant, dar m-am uitat si pe site-ul lor si tot nu m-am lamurit exact cum e organizarea...

     

    Ce am inteles pana acum e ca pretul e de 20RON/10 minute, dar cand, cum, care e programul, cum se intra etc nu m-am lamurit.

    Asa ca:

    1. Cum si cand se intra? vine cine cum vrea, la orice ora si daca e liber se poate da? sau trebuie programare prealabila la o anumita ora?

    2. Care e programul? la cat se deschide dimineata? Pana la ce ora e deschis seara? e vreun orar anume in care se poate intra cu moto? Sunt ore rezervate exclusiv pt karturi?

    3. Exista riscul sa fie "prea aglomerat" si sa stai sa astepti sa behai pana sa poti intra? E vreun nr limita de participanti pe circuit in acelasi timp? Se intra intr-o anumita ordine?

    4. Exista vreun loc in care e postat orarul in fiecare zi? (pe siteul lor am gasit doar un orar grosier in care zice ca in fiecare zi e "partial inchis".

     

    Ca nu as bate drumul pana acolo ca sa stau sa nu pot intra sau sa astept juma de zi pana sa apuc sa ma dau...

     

    Mersi

    1. vii cand vrei (da un telefon inainte sa nu fie rezervat pt cine stie ce eveniment sau antrenamente). Karturile au prioritate. adica daca e unul cu un kart inaintea ta, astepti pana se termina si te dai( daca nu vine altcineva la kart).

    2. pt program da un telefon sa ti-l zica ei: 0741 100 700

    3. da, exista riscul sa fie full de karturi si sa te uiti pe perteti. exista o limita de mobre simultan pe circuit(cred ca vreo 10-15????). nu exista ordine de intrare.

    4. reciteste punctul 2.

     

    Asfalt uscat si moarte conservarilor :cheers:

     

     

     

     

  5. Am doua intrebari pentru cei care critica atat evenimentul:

    1. Ati fi dispusi sa platiti 20 euro pt intrare?

    2. Care dintre voi a cumparat o motocicleta noua de la dealerii din Romania?

    Nu mai comparati atat cu ce vedeti afara, in poze sau pe viu. Acolo e alta piata.

     

    1. da

    2. io

  6. DucatiMeccanica, Radu75_ro si mai multi colegi MOTOCICLISTI care au postat: aveti perfecta dreptate. Nu m-am putut abtine si am aruncat o privire la profilul lui... Mai bine n-o faceam, mi s-a facut greata de ce scrie acolo, acest specimen (caracterizarea cea mai potrivita = dihanie) este "varza cu ciuperci".

     

    k1000, esti de cacao, il faci cocalar pe cel cu busa, dar arunca o privire la propriul tau profil, in caz ca nu ai uitat ce mizerii ai scris acolo: acolo este caracterizarea unui cocalar, iar acea fotografie este "cireasa de pe tort" a acestei caracterizari! TU esti un cocalar, NU esti motociclist, esti paralel cu aceasta notiune!

     

    Pfff... dar oare de ce ma enervez eu degeaba? Pe cine ma enervez si eu!

    Pe NIMENI....

     

    pai care ar fi legatura cu profilul de pe un forum de motociclism cu viata reala? :-/

    ala cu busa chiar era un cocalar. toti motociclistii treceau frumos cu 20-30 km/h, iar boschetarul ala cu hayabusa o coxa prin gropile alea cu 90 km/h, visând pixde ude. deci... cocalar :D

    Dude, te-ai gandit ca omu o fi pus statusurile alea la misto??? Prea repede va aprindeti ... parerea mea! Eu m-am cocosat de ras vazand inversunarea cu care a scris postul K1000 )

    Pe langa asta, toata lumea zice ca a venit de la Zalau, Brasov, Buzau, Ploiesti etc. .. unde sunt vremurile alea cand plecam cu Izh-uri, Jawe, Voshoduri, etc. si numai unii mai norocosi ajungeau la destinatie??? :D Ce aventuri erau saloanele, intalnirile acu cativa ani ...

    Sigur nu s-a gandit :)

  7. Cum naiba vine asta?? "asfalt uscat cu farul".... :scratch:

    Referitor la faza dedicata soferilor auto...esti praf !!!

    Si eu ...si majoritatea avem si "conserve"...motociclismul este o placere,un hobby...o dragoste adevarata...dar tu nu poti gandi... Scoate capul din fund si fa un efort de gandire, inainte sa mai scrii astfel de tampenii...

    Regret ca sunt off-topic...dar nu e permis asa ceva! :finger:

     

     

     

    vezi ca sunt si altii care au urarea asta: aici, aici. aici aicișa, altu' aici

    :cheers:

  8. Prietenas, uita-te la tine in oglinda, e buna si poza din avatar...ai reusit sa concentrezi atata mitocanie in cateva randuri cata se chinuie altii sa indese intr-un topic intreg. Din pacate sunt multi ca tine in RO si voi trageti in jos motociclismul, va bateti joc de el, din cauza voastra ne arata lumea cu degetul.

     

    Invata ma dihanie sa apreciezi munca altora, casca ochii, poate faci si tu ceva util in viata...pana la urma. Sa nu te consideri motociclist caci esti doar o imitatie ieftina deranjanta printre altii care au pasiunea pe 2 roti.

    in care randuri am concentrat mitocanie? :-/

    cu ce am fost mitocan? cu faptul ca mi se parea normal sa fie garduri de protectie in jurul zonei de stunt? sau cu faza ca l-am facut cocalar pe ala cu busa?

     

    sau in cele cu asfaltul uscat? :-/

     

     

  9. Cea mai proasta investitie (10 ron ) pe care am facut-o in ultimii ultimii 2 ani.

    Trecand peste cocalaria organizatorilor ( tipic romaneasca) ...

    -Zona de stunt era imprejmuita pe o latura cu banda galbena, n-avea nici macar garduri de protectie... oricum gardurile erau frectie la picior de lemn..

    -De la intrare pietonii mergeau pe drumul pe care intrau si mobrele.. se mai trezea cate un cocalar cu Hayabusa sa treaca cu 90 km/h prin zona aia (mu.i..e, cocalarule)

    -Aroma de pastrama/mici

    In interior:

    - O hostesă tolanita pe o mobra vorbea la telefon.

    - Aceleasi preturi din showroom/magazin -ba chiar unele mai mari. Am observat ca inainte de salon cresc preturile in magazin, iar la salon le scad la valoarea initiala

     

    Asfalt uscat si moarte conservarilor :cheers:

×
×
  • Creează nouă...