Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.536
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha FJR1300, Yamaha WR400, Burgman400
  • Numar Moto
    --- --- ---
  • Club
    HRC-MX

Informații profil

  • Interests
    Nu.

Vizitatori Recenți Profil

7.346 citiri profil

B.B.'s Achievements

  1. Am văzut cursa si dupa cum vedeți nu am zis nimic. Si nu mai zic nimic. Hai asfalt uscat si drumuri bune pt maine.
  2. Sunt 3 zecimi, 5 zecimi sunt juma de secunda (0.271s ) Eu stiam ca e la ora 18.. whatever
  3. Le-a dat juma de secunda la toti.. le-a dat. De ce plm e altfel programul??
  4. Ai si tu partea ta de dreptate, insa asta nu schimba cu nimic faptul ca cineva de la Prima o scoate in oraș pe vreo nepoata de-a lui Ciampinotti sau cum il cheama pe Pramac-man. Posibil Marquez dar nu sunt sigur, si e posibil sa fie in acest weekend, cu condiția sa cada Pecco. Sprint sau cursă?
  5. Acum i-am căutat pe Prima in ceva top european... Ei nu sunt in top10 nici macar in Italia...
  6. Care habarnism mai fratele meu. Ce am zis eu si ma contrazice in articol? Pramac e very happy ca ii au pe Prima Asigurari ca mare sponsor. Asa si? Nu am auzit in viata vietilor mele de Prima Asigurationii pulii si culmea chiar lucrez pentru clienți de X ori mai maribca acest Prima. Daca nici eu nu mai stiu ce fac cu bugetele astfel de companii... LOL Fraticule, iti repet, de aproape 20 de ani lucrez doar pentru companii mari. Culmea am lucrat si pentru unele italiene. IT, toate astea mari funcționează cu IT. Dar nu ai de unde sa știi... Cum am zis, toaaaate companiile mari au un BUGET destinat sponsorizarilor pentru care au scutiri de la stat la taxe, etc.. de gen ori ii aruncam la stat ori mai bine la Pramac. Cineva de la Prima e var de-al doilea cu o cumnata al lui Ciampinotti ala și uite asa s-a decis ca o parte din bugetul lor de sponsorizare merge la Motogp. Ii doare pe aia de la Prima fix la 2m in fata de pe ce loc iese Jorge Martin... Cred ca 80% din boardul de conducere al Prima Asigurari nici nu stie ca-s sponsorii lui Pramac..
  7. Cam asa ceva $$$$ @Method, ce mari sponsori au Pramac in afara de Prima.. (despre care nu stiu cu ce se ocupa). Aici e vorba de vizibilitate nu de rezultate, ii doare in banana pe sponsori, aia dau banii ca sa ii dea undeva, tu chiar crezi ca vanzarile de ce fac aia "PRIMA" au crescut ca vai apare pe motocicletele Pramac. Lol. Toti astia sponsorii mici au un buget acolo de sponsorizari si ii cheltuie pe ceva,,, ce tine pana la urma de afinitiatile sefilor. Daca seful e fan motogp o sa dea banii la o echipa moto, e asa de simplu. Cum e echipa de moto2 care au sponsor Onlyfans, tu ai impresia ca onlyfans are nevoie de publicitate?
  8. Acosta campion, gata!! As vrea sa fiu fanul lui dar sa-l vad doar de la spate sau cu casca in cap..
  9. Asta stim, pe 12 milioane de coco pe sezon, de aia ma intreb ce-si mai cumpara dupa ceasul de 300k coco.
  10. Asta stiam deja, eu ma refeream la domnul Nike si la forumul nostru cel de toate zilele. Dar daca iti place sa scrii mult nu e o problema cred, poate explicatiile tale ajuta pe altcineva. S-ar fi ridicat din prima daca ar fi avut norocul lui Marquez si sa vina direct pe o pozitie factory insa asa la Gas-Gas.. nu prea intereseaza pe nimeni. Istoria ne zice ca-cam toti pilotii care au avansat la motoGP de la moto2 in echipe satelit au cam murit speranta. Sa speram ca nu e cazul lui Acosta. In alta ordine de idei.. de la MM nu prea mai am sperante ca s-a vindecat de prostie si ca o sa castige ceva, daca o face sa fie primit, insa in acest mare premiu mi-am propus sa urmaresc ce ceas sau gadget si-a mai luat Quartalabo.
  11. Eu sunt curios cat ii mai trebuie lui MM sa castige o cursa, cica a invatat din toate tampeniile pana acum.
×
×
  • Creează nouă...