Sari la conținut

alexyzf75093

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alex_deva_17@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    München
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki Hayabusa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki sv 650, yamaha yzf 750, yzf R1,Kawasaki zx10r

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexyzf75093's Achievements

  1. alexyzf75093

    Cineva din Bayern

    Pff eu sunt din München, in rest cu cea mai mare placere
  2. L-am incalzit, degeaba nu se misca de acolo.O sa incerc cu ciocan inertial ,ori il stric de tot ori il fac. L-am incalzit, degeaba nu se misca de acolo.O sa incerc cu ciocan inertial ,ori il stric de tot ori il fac. Azi am incercat cu ciocan inertial, nu a functionat,am pus alta presa cu trei craci nici cu aia nu a vrut. Este foarte intepenit draca sa ii ia cu Yamaha lor cu tot.
  3. Crede-ma ca am tras de cheie de am zis ca o rup, chestia asta chiar a fost ok si a rezistat cat de cat. Stiu cum functioneaza si ca nu are legatura cu aia 66NM , doar ca e comic ca este chiar asa intepenita. Cu ciocanul inertial cred ca va functiona , dar imi este si putin frica sa nu stric altceva.
  4. Deci azi am incercat cu chestia asta si nici asa nu a vrut,sa indoit si nu sa clintit deloc.Cred ca pana la urma ajung sa incerc sa il scot prin tragere cu greutate pe teava,este risc dar nu am ce sa fac . Chiar nu inteleg cum poate fi atat de presata, din moment ce acel surub se strange cu 66NM.
  5. Va mulțumesc tuturor pentru ideei. Da din pacate, surubul cu care am incercat eu era unu Standard pentru mai multe Motociclete si nici decum unul prelucrat, cred ca si de acolo sa ajuns aici.Mai cred ca este si foarte presat am incercat cu o Makita cu bataie sa il scot nici-o sansa , sa stricat filetul si ea nu sa miscat. M-am cand si eu sa il ancorez cumva si prin bataie adica prin tragere cu o greutate pe teava sa incerc sa il scot. Nu stiu cat de sanatos este sa fac treaba asta.nu vreau nici sa stric ca nu se prea gasesc si daca se gasesc sunt extrem de scumpe.
  6. In manul nu zice de nici-o presa,doar sa zi contra si cu un surub in mijloc sa infiletezi. Ce am vazut si pe internet asa functioneaza. Probabil la mine este prea presat
  7. Salutare Prieteni! Dupa cum se vede in poza de mai jos,am reusit astazi sa stric filetul de la Volanta la o Yamaha r1 rn09, cred ca asa se numeste capacul acesta unde se afla Alternatorul. Exact cum scrie si in manual Capacul acesta iasa prin presare cu un surub de M16 1,5 , din pacate la mine nu a functionat si sa stricat filetul.Cred ca este foarte presat. A mai patit cineva asa ceva? Daca da, cum a-ti reusit sa scoateti capacul? Orice idee mi-ar fi de folos. Mulțumesc!
  8. Deci, o sa ma apuc sa desfac din nou sa verific si oala de ambreiaj canelurile si eventual sa le si pilesc si apoi sa vad daca mai bate. Am sa incerc sa blochez si pinionul, poate am si acolo o bataie pentru ca, cum se vede si in ultimul Video are o bataie mica si cand este scoasa din viteza si rotesc de roata din spate in fata si in spate. Cum am mai spus lantul, foaia si pinionul sunt noi si comandate pentru Motocicleta mea, adica Pinionul si Foaia au aceeiasi dinti ca si in Manual. Lantul este intins dupa Manual intre 2 si 2,5 cm. Bataia asta o am de ca. 3 Ani si ceva, in acest timp am schimbat de 2 ori Lantul in facea si cu cel Original deci de la Lant nu are cum sa fie. Va multumesc tuturor pentru ajutor!
  9. Ce am mai observat este ca atunci cand sunt de ex. In a1 sau a2 si calc ambreiajul simt o bataie asta insemnand ca bate o data cand plec de pe loc si dupa ce calc ambeiajul mai bate odata deci este un joc il simt si in pedale
  10. La mine vine piulita aia plus in mijloc un surub ca si siguranta sa nu se desfaca piulita
  11. Da sa sti ai dreptate.. lantul este nou si pinionul si nu am simtit nici.o diferenta ba parca sa mai agravat .. asa ma enerveaza daca eram in ro o faceam acolo imediat aici numai idioti deaceea am invatat multe sa mi le fac singur. Imi bate si cand merg de exemplu in 1a sau a2 si calc ambreiajul imi bate este sa si cum ceva cupleaza deculpeaza il simt in pedale
  12. Aia ma gandeam si eu ca sa uzat axul ala dar oare sa fie bataia aia la plecarea de pe loc asa mare din cauza la axul acela?
  13. Da sa sti ai dreptate 20210422_174121.mp4 20210422_174121.mp4 20210422_174121.mp4 Aici era scoasa din viteza e normal sa aibe jocu asta?
  14. Locuiesc in germania ma refeream aici de astia ca nici la suzuki nu mai sunt mecanicii care erau odata
  15. Okay.. Deci tu zici sa incerc sa pilesc si sa vad daca se schimba ceva
×
×
  • Creează nouă...