Sari la conținut

BlueBiker

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://bluelord.home.ro
  • Yahoo
    adi_bluestar@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Focsani
  • Club
    Nici unul inca

Informații profil

  • Interests
    Pai intodeauna mi-au placut vehicolele pe 2 roti,merg pe bicicleta de la 2-3 ani.Imi place motocicletele ,calculatoarele shi electronica.

Vizitatori Recenți Profil

251 citiri profil

BlueBiker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Unde gasesc shi eu niste rulmenti 6002-RS1 buni?
  2. BlueBiker

    'Oditza mea

    Felicitari pt achizitie.Spune-mi shi mie te rog cotele la rulmentii de la roata din fata shi la semeringii de la amortizoare daca stii.As vrea sa le cumpar inainte sa desfac motocicleta.
  3. Am avut aceeasi problema cu tine ,mai putin frica de accidente.Eram la mare cand un prieten ma suna ca-si vinde motocicleta si ca ma mai asteapta de bani stiind ca-mi doresc foarte mult.Nu am mai stat pe ganduri shi am plecat sa o cumpar.Prietena mea nu a fost de acord ,ne-am certat acasa,mi-a trimis multe mesaje sa nu o cumpar cand am plecat dupa ea.Eu stiam ca o sa regret toata viata daca nu o am.De la vreo 3 ani merg pe 2 roti, si intorceam mereu capul cand ii vedeam pe altii cu motocicleta.Parintii nici nu au stiut ca o sa-mi cumpar motocicleta, si acum ma considera nebun, "ce-ti trebuia tie motocicleta?" ,ma intreaba mereu,dar asta nu a conteaza daca iti doresti ceva foarte mult. Si pe mine m-au pus pe ganduri accidentele de pe forum,dar astea m-au facut sa fiu mai atent shi mai prevazator.Oarecum am o experienta cu masina vreo 7 ani shi cam stiu cati soferi idioti sunt si cum reactioneaza.Ieri am facut 200 de km cu motocicleta fara nici o cazatura,nu am carnet inca ,pe 8 septembrie am examenul cu politia,dupa care cateva saptamani nu o sa ma dau jos de pe ea decat pt mancare shi somn .Daca o sa cad o sa ma ridic shi o sa ma sui din nou.Sunt de mii de ori mai fericit cu motocicleta decat fara shi nu as renunta la ea pentru nimic in lume.Pe motocicleta simti ca traiesti cu adevarat si nu lasa pe nimeni sa te faca sa renunti la visele tale ,ca o sa regreti toata viata!
  4. Si pe mine era sa ma buseasca unul cu un matiz,eram pe un drum cam ingust dar omul avea destul loc pe banda lui si eu parca eram invizibil.A intrat pe banda mea shi s-a apropiat foarte tare de mine aproape mi-a atins oglinda.Am ramas foarte surprins ,aproape ca nu-mi venea sa cred,l-am injurat shi am plecat mai departe ,cu toate ca fi vrut sa-i sparg geamul.Tot felul de idioti pe drum shi unii cred ca au boala pe motociclisti ,nu stiu ce se intampla!
  5. Carena o duc zilele astea la reparat in bucuresti ,dar pedala din dreapta cea de langa frana de la nsr unde as putea-o gasi ?
  6. Ma ofer sa donez ,dar nu stiu ce rh am shi sunt din Focsani.Nr meu de telefon este 0727146337.Daca e neaparat nevoie vin in Bucuresti.Insanatosire rapida lui Cristi!
  7. Am inteles ca carenele reparate crapa la vibratii , sa-l pun pe ala sa-mi cumpere alta carena ar trebui sa-i iau salariul pe 1 an de zile ca am inteles ca e 1500 de euro.Oare imi mai iese carena cum a fost inainte? .M-am jurat ca nu mai dau motocicleta la nimeni. Va multumesc pentru raspunsuri i shi ajutor!
  8. Am facut prostia sa o dau la un prieten shi a cazut cu ea (.Mi-a crapat carena in cateva locuri si a zgariat-o.Unde o pot repara shi vopsi sa iasa bine ?.
  9. Roata din fata merge bine,dar la suspensie nu ma bag,ca nu am vazut niciodata cum se desface.Daca o sa o desfac o sa scriu cotele.
  10. Mi-am luat o Honda nsr125 shi am avut joc la roata pe care l-am rezolvat strangand putin surubul shi imi curge suspensia dreapta. As putea repara undeva in Focsani suspensia? Stiti pe cineva? Imi pare rau daca am postat gresit dar nu stiu unde trebuia sa scriu.
×
×
  • Creează nouă...