Sari la conținut

lexysexy

Super Membru
  • Număr conținut

    727
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    adragne@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    RSV Factory

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lexysexy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dar de ce faceti voi frana de motor cu mobra inclinata in viraj? Mai ales pe strada.... Daca viteza cu care urmeaza sa intri pe curba este prea mare ..de ce nu retrogradezi si reduci viteza si apoi incepi sa inclini mobra?
  2. Sunt multi factori care pot influenta consumul. Greutatea pilotului...rezistenta la vant...pozitie...pasager...la 270 consuma 15... Cat ai vrea sa consume un motor de 1000 la maxim de ture? 7?
  3. Este ok consumul de 12 la viteze de peste 180
  4. Poate pentru tine...pt mine e ca o manusa. Mare inalta...puternica. Am 105 kg si 1.89
  5. Ma mai batea gandul si la super tenere 750 sau tenere 660
  6. ..cat mai nou..cat mai accesorizat ai cat mai ieftin. Nu stiu ce sa zic acum pt ca nu prea sunt pe la noi. Buget...5000. maxim 5500
  7. Momentan mai trebuie buget...poate prin iarna sau primavara...sa vad ce gasesc pentru ca nu prea sunt la vanzare
  8. Eu le am cumparat de la un tip din Anglia. Detine Aprilia Performance. Tipul la care a trimis Dan calculatorul. Iti recomand dot 5 siliconic (atentie...nu dot 5.1) eu am golit instalatia...nu am vrut sa le mixez. Ai grija ...trebuie sa incarci cilindrul. Din pacate...nu mai am nici o piesa...mobra a plecat cu tot ce avea pana la ultimul surub.
  9. Eu zic sa stai linistit cu privire la incarcare...eate in parametrii. Despre flanse...trebuie sa cauti afara. O sa te scuturi de 200 euro
  10. Sebby :Nu iti face probleme cu privire la propulsor. Sunt cazuri cu 100.000 km fara interventii. Pe afara se folosesc la pista si au 70.000 km fara probleme. Sunt foarte rezistente. Nooxy: este foarte simplu daca o sa dai roata jos Eu de 2 zile am ramas fara motocicleta care 4 ani mi a adus un zambet enorm de fiecare data cand m am dat cu ea. Nu mai sunt posesor dar o sa intru aici des sa citesc si sa ajut cu putin din ce stiu despre aceste mobre cu personalitate.
  11. Alexscart....daca esti din bucale...da mi un telefon...iti dau un cilindru cu imprumut pana iti vine garnitura. 0767994311
  12. Treaba cu spuma...nu o spune...sunt multi meseriasi care inca fac glafuri cu scanduri scoabe si mortar...nu au auzit de spuma speciala care nu expandeaza si rigips...sa poti face glaf in 3 ore....multi se chinuie inca sa umple goluri cu ipsos...care crapa...multi nu au auzit de banda alux pentru colturi perfect drepte....
  13. Da da...m a prins...ce sa mai...tocmai asta eate motivul pentru care nu mai fac asa ceva...este mai greu sa lucrezi cu omul decat sa iti faci treaba.
  14. Pozele puse de mine erau ca punct de referinta pentru partea de gresie faianta...vasul si chiuveta erau provizorii..nu era baia "la gata"
  15. Eu nu iau nimic...si daca ar fi fost sa mai prestez servicii de genul...eu nu car moloz...cine mai pune faianta daca eu stau sa car molozul...sau il car dupa o zi de stat pe vine si pus faianta? Ha....cam da cu virgula...eu nu zic ca nu gasesti pe cineva sa iti ia molozul si cu 200 lei si cu 600... E in functie de mai multe criterii. Eu ma refeream strict la "meserie" » Post actualizat in 26 Jun 2017 21:42 Uite ceva poze de pe la lucrari....asa ceva pe 800 lei nu se face.
×
×
  • Creează nouă...