Sari la conținut

Noisee_Kid

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Noisee_Kid

  1. Numele e usor de aflat, omu' e o cioara care la momentul accidentului, nu manifesta nicio stare de parere de rau s-au ceva asemanator, lucruri pe care le stiu de la un coleg care a ajuns acolo la cateva minute dupa tragedie si cu care zdrentoiul asta impreuna cu seful lui, au avut un schimb de replici mai aprinse, tipic TIGANESC. Omul afirma ca a lucrat pe la gunoiul de Ghiara, deci in concluzie baieti, daca el dupa ce a ucis 2 oameni inaine de al "lua" si pe Feroce, tot conducea si culmea TRANSPORT PERSOANE, comentariile nu isi mai au rostul. Asta este (cuvant urat) de tzara in care traim condusi de capete de (cuvant urat) si subjugati legilor LOR, a oamenilor cu relatii.
  2. Al 3- lea, imi cer scuze pentru eroare, fara intentie...in fine, probabil ca va urma si a 4-tra si tot asa daca gunoiul asta, care afirma ca il si cuniastea pe Feroce, va continua sa conduca.
  3. Rahatul ala cu duba, este la a patra victima, adica Feroce este a patra persoana decedata in urma accidentului de ieri, si cu acelasi autor: FOMISTUL CU DUBA DE TRANSPORT PERSOANE!!! Oare "fomistii" de la rutiera, in conditiile in care a ucis 3 persoane inainte, aparte de faptul ca inca mai conducea masini pe drumurile publice, mai avea si licenta de transport persoane. NO COMMENT
×
×
  • Creează nouă...