Sari la conținut

red_baron

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de red_baron

  1. Caut si eu un manual pentru suzuki 550 GS fabricat in 1982 si cine poate sa imi aduca piese ca vine primavara si vreau sa ma plimb si eu. Mersi!
  2. e pe aici pe undeva informatia de care ai tu nevoie totul e ca tre sa cauti:) asha cum am facut si eu! BAFTA! -------------------- WWW.MOTOPAN.COM.UA(INTRATI SI SAVURATI:) dar e in ruseste si eu nu inteleg nimic
  3. AM NEVOIE SA STIU DATE DESPRE REGLAREA APRINDERI LA NIPRU DISTANTE ORICE LUCRU MA POATE AJUTA
  4. Daca cumpar un motor BMW di Germania prin ebay din 1986 ce platesc la vama si ce acte imi trebuie pentru a o inscrie.
  5. Cat planuiti sa stati in timisoara ar fi fost frumos daca ajungeati joi ca in fiecare joi ne stringem la barul roma in complexul studentesc dar sa trececeti dumiminica pe acolo poate mai gasiti vreun motociclist pe acolo. Legat de cum sunt drumurile o sa vedeti la fata locului nu va luati dupa nimeni asa sa spus si de transalpina ca e drum destul de bun si cind am ajuns acolo numai era cale de intoarcere si am reusit sa facem 60 de km in 5 ore bine i-am mai intirziat si eu pe baieti deoarece jawa sa incalzit sin numai pornea. Oricum sper sa va distrati si sa povestiti si noua cum a fost. Bafta. apropo va las sa va delectati cu jawa si ij parcate la lacul bilea.
  6. Daca ajungeti in Timisoara si vreti sa vedeti si o jawa care a facut transfagarasanul si transalpina spuneti-mi drum fara probeleme si bafta
×
×
  • Creează nouă...