Sari la conținut

andre3ey

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Motocicleta
    Kawasaki Balius II
  • Numar Moto
    YRK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio Ciao

andre3ey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. In cele din urma am terminat de montat cateva secvente din excursia facuta prin tara. Speram sa va placa , asteptam pareri . Totodata daca mai exista doritori de iesit la plimbare in grup ,din zona Craiovei , ii asteptam cu drag ! Coloana sonora: Foo Fighters - The Pretender Multumim !
  2. @metricmotion Modelul este Pirelli MT 07 3.00 - 17 si ma intereseaza daca se afla intr-o limita acceptabila pentru a inlocuii 130/80 - R17, cat despre caracteristica N.H.S, aceasta nu prea reprezinta importanta pentru mine pentru ca nu o sa fie folosita (motocicleta) pe drumurile publice. Multumesc mult !
  3. Salutare, poate cineva sa-mi explice si mie cum sta treaba cu reperele MT 07 3.00, am vazut intr-un tabel ca ar fi echivalent cu 100/80 - 17. Initial cauciucul care trebuie inlocuit are reperul 130/80 R17 si sunt curios daca ar merge pus cel mentionat mai sus. Poate cineva sa-mi explice ce inseamna fiecare numar asemeni celor de la masina ? Stiu ca R17 diametrul in inch a jantei insa ma pierd cand vad 130/80 ... Oricum, este viabila sau nu schimbarea unui 130/80 R17 cu un cauciuc MT 07 3.00 N.H.S ? Multumesc mult !
  4. Salut, rezervorul pentru ulei il fac eu acasa, un cub cu latura de 6cm pe care o sa-l prind sub sa, iar in ceea ce priveste cardrul toate ciao pe care le-am vazut eu au acea decupare in sasiu. Multumesc de sfaturi. in ceea ce priveste stutul acela l-am reconditionat, adica am dat o gaura in el si am mutat sistemul de prindere al furtunului pe verticala. O sa pun si poze daca e vreun interesat pe aici ...
  5. Nu am poze, maine cel mai devreme, furtunasul are rupt in el "stutul" acela unde intra el , dar intrebarea mare ar fi: Unde se afla restul ??? adica chestia aia de unde sa rupt ce sa rupt ... ) ca sa ma explic asa ... ___________________ Multumesc ! Am revenit cu poze ... Am aflat ce si cum deci am cam rezolvat, poate mai sunt de folos cuiva pozele. ____________ PS: am mai adaugat o poza cu simeringul de la pompa de ulei si este in starea in care se vede, care este tehnica de inlocuire a acestuia, iar in legatura cu "stutul" de unde s-ar putea cumpara ? Salut din nou, am revenit cu ceva vesti: 1. Am fost in vizita la SKF si am luat simering, insa nu am gasit cota din poza (15*28*5) si m-am decis sa aleg (15*28*7) deoarece am intrebat si am aflat ca n-ar avea nimic cei 2mm in plus grosime. Oare sa aiba ceva ? 2. Stutul din poze a fost reconditionat, insa inca nu l-am montat, astept weekend-ul sa vina. (voi revenii si cu poze ... ) ___________ Dilema mea ar fi ca nu stiu care este tehnica de inlocuire a semeringului ? (nu am mai inlocuit pana acum) ___________ Multumesc ! Cu stima, Andrey !
  6. Salut, am cumparat de curand un motor de la colegul @defcon (am luat mai multe nu numai motorul) dar din transport cred motorului i sa rupt "stutul" (daca e corect) in furtun si nu am idee unde intra furtunul. Precizez ca este motor piaggio si electronic cu pompa de amestec, si are pe gulerul de admisie unde inta carburatorul un capac, bolt de bronz cred.M-ar ajuta foarte mult o poza. _________ Multumesc !
  7. Toate au catarea aceea de care vorbiti voi, indiferent de model fie el cu variator sau fara . ________________________ @defcon: astept sa ajunga pachetul acasa am fost instiintat printr-un SMS ca a ajuns si ca urmeaza sa vina catre mine ... probabil in cursul zilei de azi o sa vina la usa cu el ... ________________________ Iar pana aceea de care vorbiti voi la oala respectiva e cam tocita dar tine suficient, insa nu-mi invarte motorul ... mama lui de motor, eu dau la pedale dar el nimic, ambreiajul functioneaza adica el cupleaza ferodourile si se incinge de-l ia mama dracu (oala sta pe loc). Astept parerile voastre in continuare, nu as vrea sa il dau inapoi la fel cum l-am luat, as vrea sa fac ceva frumos din el ... ________________________ PS: Poze am promis dar ... am uitat camera acasa si ... am facut poze ochiometric dar cum la desen nu ma pricep ... ramane pe weekend-ul viitor ...
  8. Salut ! Am revenit cu vesti noi ... Am facut o pana noua mai groasa cu 0.2mm si nu mai are pic de joc volanta, iar cum a zis cineva de aici cand o pun intra pe ax si trebuie presa s-o scoti (se fixeaza usor si iese greu), dar problema este ca nu vrea sa porneasca, dau la pedale ambreiajul cupleaza (cred*) dar nu se invarte ambielajul ... ceva tine si tine rau de tot, si nici compresie nu are (trage aer fals pe undeva ...) Ce ar putea fi ? Eu personal m-am gandit ca din cauza rulmentilor sa tina, iar pe la semeringuri sa scape compresie ... ________________________________________________________________________________ Multumesc ! * ambreiajul se incinge tare …
  9. O sa pun poze cu starea de fapt a volantei dar nu mai devreme de weekend ... asa am intinerariul Salut.
  10. treaba cu variatorul era doar pentru a-mi imbogati eu cunostintele, cat despte "mobra" omului eu vreau s-o fac dar ... cand tu vi si-mi zici n-are nimic ... cum sa te ajut eu, eu pot doar sa-i cumpar volanta as i-o fac sa porneasca iar pe urma daca vrea s-o faca cat de cat ... ii spun ce si cum are de cumparat daca nu-i place la mecanic cu ea ... Si asa mi-am tinut locu' ocupat 3 saptamani cu ea degeaba ... Vreau doar sa achizitonez o volanta, si pe viitor sare cu banu si si-o face el ...
  11. Pai si daca as opta sa-i schimb aprinderea cu totul ? la ce pret m-ar ajunge ? (platou cu platina + volanta + bobina) Nu am de gand decat sa il fac sa mearga nu ma intereseaza cat merge mi-a ajuns omu' si-a cam batut joc adica mi-a zis ca nu are nimic major doar ca nu porneste repede ... si cand am desfacut m-am crucit de-a dreptul, nu vreau sa fiu nesimtit vreau sa il fac in limita bunului simt de 3 saptamani ma tot invart pe langa el cu penele astea ... dar degeaba. Lasa-mi id in privat in vara vreau sa ma apuc de ceva drumos cu piaggio-ul meu si m-ar interesa niste piese. Apropo din cate am inteles variatorul iti da doar putere nu si viteza, cum e ? Multumesc !
  12. @TNG Volanta intra si iese de pe locul ei relative greu adica sa intre acolo e ceva bataie de cap iar s-o scot iau 2 patenti si o bucata de lemn (dupa doua ciocane sare). @Impostorul La ce pret ar ajunge o volanta de SI electronica ? Am vreo sansa aa gasesc vreun set de 43mm la un pret acceptabil ? (SH vorbind) Cam care e diferenta in cc de la standardul de 38,2 la 39,2 ? ______________________________________________________________________ PS: Pana acum a pornit cu chiuloasa actuala asa ca nu cred ca pierde compresie … (doar parerea mea) ______________________________________________________________________ Multumesc mult pentru timpul acordat, doar ce am venit si ma simt ca acasa, astept in continuare comentariile voastre cu privire la problema mea si eventuale sfaturi daca se poate ! Toate cele bune ! LE: @Corleone: mopedul nu este al meu, mi l-a incredintat cineva pentru reconditionare … este intr-o stare deplorabila, abia astept sa rezolv problema cu pana si sa il dau acasa , eu am Mopedu' meu si v-am zis am mers cu el 80 km cu 2 opriri.
  13. poze am gasit pe net (nu este volanta mea dar este identica, platoul este si el tot de SI ) http://www.4tuning.ro/images/vand-aprindere-stator-volanta/vand-aprindere-stator-volanta-3f4dbe61e2d865573-0-0-0-0-0.jpg http://www.4tuning.ro/images/vand-aprindere-stator-volanta/vand-aprindere-stator-volanta-b7d58e61e2c01f2a9-0-0-0-0-0.jpg ___________________________________________________________________________________________________ setul nu cred ca are cum sa fie de 80 deoarece doar chiuloasa este de 43mm, pistonul respectiv cilindrul sunt de 39,2 (masuratorile au fost efectuate cu un subler fara afisaj digital asa ca marja de eroare poate fi de max 0.01 - 0.02mm) Alex cum se regleaza avansul la electronic ? la platina se regleaza cu lera, distanta la care se deschide platina si momentul in care da scanteia sa fie sus pistonul (PMS*) dar la electronic eu chiar nu stiu ce e de reglat ... *punct mort superior ________________ Respect ... !
  14. penele au fost si cumparate cat si home made ... acum ce sa zic nu stiu exact materialul ca si compozitie la magazin insa eu acasa am facut dintr-un bolt fier cred ... stiu sigur ca e tratat ... asta stiu sigur. Am sa incerc in weekend sa fac alta pana si sa schimb ambreiajul ... am 2 biciclete dastea acasa, una cu platou cu platina si SI-u asta cate numa paguba mi-a tinut ... tin sa precizez ca am facut cu cel pe platina 80 km cu 2 opriri sa se mai raceasca nu ca ar fi cerut-o motorasul, insa cel electronic ... este mai mlut decat enervant . Multumesc mult pentru ajutor si astept sugestii in continuare ! PS: Are ceva daca chiuloasa are o cota iar cilindru are alta ? am inteles ca s-ar uza mai repede setul ...
×
×
  • Creează nouă...