Sari la conținut

Razvan XF

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan XF

  1. Nu am fost anul acesta ,deoarece nu sunt in tara .Eu unul m-am convins de anii trecuti. Treaba sta cam asa: costurile unui expozant..nu sunt amortizate la acest tirg...nu se cumpara (cauza la tirg: preturile mari-discount mai nimic, privitori multi .-cumparatori NU ). In mare parte ,singuri pe un plus sunt cei cu echipamente , care de bine de rau vind cite ceva. Expozantii mari.,.importatorii si reprezntantele din Romania...sunt pe minus.. expun ..modelele...drive/ride test pe benzina si uzura vehiculelor in cauza..etc..cine cumpara..mai nimeni... Hai sa nu fim circotasi si sa spunem lucrurilor pe nume. Service moto la noi..citi merg la un service moto sa isi faca reviziile ..sa schimbe placute de frina , ulei ,filtre etc? 30 la suta, dintre noi? Citi mai mergem la o un service reprezentanta ,dupa ce moto a iesit din garantie (in cazul achizitiei de new) ? 20 la suta? Citi se pling pe forumuri si pe Facebook ca : mi-a sarit filtrul de ulei.,.mi-au cazut lacutele etc.dupa ce resectivul a facut singur lucrarea respectiva..chiar daca de meserie el este zugrav (exemplu) si nu are nici o treaba cu mecanica,,, ... Nu vreau sa fiu circotas si nici nu tin parte nimanui - service -reprezentante etc..dar ne meritam soarta . Si eu daca eram in cazul celor care nu au expus la acest salon ,probabil asi fi pus in balanta : costuri de prezentare (chirie pe spatiu la metru patrat, taxa de participare, logistica oameni platiti etc ) si costuri de dupa :moto noi vindute;;1 -3 pe an....Se justifica? Eu zic ca NU. Dar fiecare cu felul lui e a privi problema. Aici vorbesc stric din punct de vedere financiar. PS Acesta este strict parerea mea. E greu sa judecam de ce si cum unii -nume celebre in piata moto nu au expus anul acesta .Dar cred ca ei stiu mai bine...
  2. Aceasta intilnire este dedicata posesorilor de Vstrom sau fostilor posesori care au ramas prieteni-membrii ai Vstromania. Nu este o intrunire moto oarecare cu participare generala.. Va multumim !
  3. Salutare Razvan din Constanta mrv_razvan (messenger)
  4. Suzuki Freewind 650 XF -an 2002 de vinzare,prim propietar in Romania,adusa in tara anul trecut si folosita mai putin de un sezon. Pret 2000 E Ptr detalii si poze folositi mail mrv_razvan@yahoo.com.
  5. Bravo ! frumoase poze si la cit mai multi km.

×
×
  • Creează nouă...