Sari la conținut

Guzuman

Membru
  • Număr conținut

    325
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Guzuman

  1. Ai scris mult si ti-ai irosit timpul . Si mie, de altfel, ca am citit. Cu ce-l ajuta pe respectivul mesajul tau ? Dar pe familie? Dar pe prieteni si apropiati ? Poate esti mai bun ca restul, poate tu ramai la aceeasi experienta si peste iarna. Dar se intampla si raul; cred. N-ai facut niciodata o manevra din care ai multumit zeilor motociclismului ca ai scapat? sau zeilor masinilor ? io am facut, am am invatat din asta, dar am facut. Acuma de ce tre' sa ma cac pe mine pe niste topicuri pe care se nu e cunoscut motivul accidentului ?

    Considera ce vrei, da-te cu motorul, citeste topicul si, daca vrei, invata cate ceva din ele. Dar hai sa nu scriem doar ca sa ne dam destepti.Eu asa incerc fac(cu toate ca se pare ca asta am facut acum).

     

    P.S. nu te cunosc, nu cunosc victima, abia ma cunosc pe mine.

  2. Vezi ca F650GS e cam mic pentru tine, parerea mea . Eu am 1.91 si 90 kg si mi-e putin mic. Mai ales daca mergi si cu pasagera, cum in mare parte am mers eu, o sa stati cam inghesuiti. Urca-te si da-te cu unul inainte sa il cumperi . In rest e o motocicleta excelenta.

  3. Și prin Neamț observ unii automobilisti care se dau mai pe dreapta când mă văd în spatele lor. Îi depășesc când și dacă am cum, apoi le mulțumesc cu mâna sau/si avariile.

    Tot e bine.

    Eu multumesc, celor care ma lasa, cu piciorul drept scos de pe scarita. Asta atunci cand nu pot lua mana de pe ghidon.

    Si da, ne mai lasa lumea sa trecem.

  4. Va salut si azi si va multumesc pentru raspunsuri! Sunt mai multe decat ma asteptam. :)

    Masina in cauza e un Audi A6 din 2006. Nu cred ca ar fi potrivit sa trag o colantare sau o vopsea ieftina, pe la unii prin curte, petru ca ar fi pacat. Deocamdata tind sa cred, ajutat si de raspunsurile voastre, ca cea mai buna miscare ar fi sa o vopsesc.

  5. Salutare!

     

    Din cauza pietricelelor si nisipului s-a matuit vopseaua pe partea din fata a masinii si as dori sa o foliez pe toata caroseria.

    Unde as putea gasi in Ploiesti un atelier care sa-mi infolieze masina cu simt de raspundere si calitate?

     

    Multumesc,

    Guzu

  6. Ieri, înainte de intrarea în Agnita dinspre Barghis, am trecut pe lângă un accident moto. Politia dirija traficul, cercetările erau la final. Din păcate era o polițistă cu camera la gat și mi s-a părut ca vad o targa cu sac negru pe ea; sper ca mi s-a parut. Când am trecut, scoteau moto din sant; un Suzuki GSXR albastru, cred. Am cautat în presa online, dar n-am găsit nimic. Știe cineva ce s-a întâmplat?

  7. Nu ti-am zis exact traseul. M-am urcat pe dealurile Buzaului, am mers si la Campina, si pana la Brasov :) . Atat mi-am calculat din kilometraj.


    » Post actualizat in 05 Apr 2016 08:49

    Si am mers si Sambata, am uitat sa precizez

×
×
  • Creează nouă...