Sari la conținut

Guzuman

Membru
  • Număr conținut

    325
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Guzuman

  1. Ai scris mult si ti-ai irosit timpul . Si mie, de altfel, ca am citit. Cu ce-l ajuta pe respectivul mesajul tau ? Dar pe familie? Dar pe prieteni si apropiati ? Poate esti mai bun ca restul, poate tu ramai la aceeasi experienta si peste iarna. Dar se intampla si raul; cred. N-ai facut niciodata o manevra din care ai multumit zeilor motociclismului ca ai scapat? sau zeilor masinilor ? io am facut, am am invatat din asta, dar am facut. Acuma de ce tre' sa ma cac pe mine pe niste topicuri pe care se nu e cunoscut motivul accidentului ? Considera ce vrei, da-te cu motorul, citeste topicul si, daca vrei, invata cate ceva din ele. Dar hai sa nu scriem doar ca sa ne dam destepti.Eu asa incerc fac(cu toate ca se pare ca asta am facut acum). P.S. nu te cunosc, nu cunosc victima, abia ma cunosc pe mine.
  2. Salut! Imi suna putin cunoscuta problema. Mie imi facea un zgomot ciudat si nu mai tragea. Era bujia( ca aveam doar 1) . Nu mai dadea scanteie si de aia auzeam pompa; si deodata exploda si incepea sa traga motorul . » Post actualizat in 30 Mar 2018 12:00 Poate are legatura, poate nu. Incearca si tu.
  3. Greutatea e reprezentativa, cumva, pentru volum . La intaltimea ta, cred ca sa cam stai cu genunchii in coarne
  4. Vezi ca F650GS e cam mic pentru tine, parerea mea . Eu am 1.91 si 90 kg si mi-e putin mic. Mai ales daca mergi si cu pasagera, cum in mare parte am mers eu, o sa stati cam inghesuiti. Urca-te si da-te cu unul inainte sa il cumperi . In rest e o motocicleta excelenta.
  5. Unde gasesc joc ala la 1100 ron ca-l vreau si eu? Multumesc » Post actualizat in 02 Feb 2018 18:10 Shit, hjc.scuze, autocorect
  6. Eu cred ca ai procedat ok, pentru ca e pacat de coburi, intr-adevar si nu sunt eu proprietarul, eu am enduro touring. Dar nu cred ca atitudinile de genul " nu merita motocicleta" sunt corecte. Poate omul e plecat, poate n-are cum sa ajunga la ea, etc. Nu fi suparat, ca n-am nimic cu topicul.
  7. Bravo colegu' ! Ai zis-o ! Am dat bani munciti pe mobra, fac ce vreau cu ea. Nu fi hater invidios!
  8. +1 . Am duster de la munca, este foarte bun pe ce vrei tu, ba chiar si pentru chestii mai extreme . Masina e rezistenta, n-a ruginit pana acum, consuma ok si ai si putin confort; motorul imi pare nemuritor.
  9. Aici e initiatorul topicului ? Excelent filmulet :D )
  10. Eu multumesc, celor care ma lasa, cu piciorul drept scos de pe scarita. Asta atunci cand nu pot lua mana de pe ghidon. Si da, ne mai lasa lumea sa trecem.
  11. Povestea motivului pentru care o vopsesc si eu este foarte asemanatoare. De la o portiera infundata s-a hotarat vopsirea intregii masini, pentru ca avea urme de pietricele pe fata. Bad paintjob . M-am lecuit , vreau factura si garantie.
  12. Va salut si azi si va multumesc pentru raspunsuri! Sunt mai multe decat ma asteptam. Masina in cauza e un Audi A6 din 2006. Nu cred ca ar fi potrivit sa trag o colantare sau o vopsea ieftina, pe la unii prin curte, petru ca ar fi pacat. Deocamdata tind sa cred, ajutat si de raspunsurile voastre, ca cea mai buna miscare ar fi sa o vopsesc.
  13. Am intrebat si la ei, putin mai ieftin. Urmeaza sa ma hotarasc daca vopsesc sau folie. Nu stiu cum o sa iasa la imbinari/margini si cat de bine o sa rezistea acestea in timp
  14. Da, am intrebat. 3000 RON ma costa cu 3 ani garantie. Deci mai pun 500 si o vopsesc
  15. Pai de aia caut ceva profi . Incerc sa compar preturile si durata de viata folie vs vopsit .
  16. Salutare! Din cauza pietricelelor si nisipului s-a matuit vopseaua pe partea din fata a masinii si as dori sa o foliez pe toata caroseria. Unde as putea gasi in Ploiesti un atelier care sa-mi infolieze masina cu simt de raspundere si calitate? Multumesc, Guzu
  17. Guzuman

    Accidente Sibiu

    Ok, ma bucur. Bine ca n-a fost foarte grav. Mersi
  18. Guzuman

    Accidente Sibiu

    Ieri, înainte de intrarea în Agnita dinspre Barghis, am trecut pe lângă un accident moto. Politia dirija traficul, cercetările erau la final. Din păcate era o polițistă cu camera la gat și mi s-a părut ca vad o targa cu sac negru pe ea; sper ca mi s-a parut. Când am trecut, scoteau moto din sant; un Suzuki GSXR albastru, cred. Am cautat în presa online, dar n-am găsit nimic. Știe cineva ce s-a întâmplat?
  19. E foarte bine la Stutu, dar e putin mai departe decat ce vrea el . De aia am zis de Irish
  20. Decat sa te duci la Doroftei, mai bine mergi la Jinx. Sau la Irish pe Winmarkt.
  21. Intrebare de incepator: moto exclusiv de pista (care nu se va inmatricula) se inregistreaza la fisc/impozite pentru a face dovada proprietatii in cazul ma opreste politia cu platforma ?
  22. Guzuman

    Plimbari 2016

    Nu ti-am zis exact traseul. M-am urcat pe dealurile Buzaului, am mers si la Campina, si pana la Brasov . Atat mi-am calculat din kilometraj. » Post actualizat in 05 Apr 2016 08:49 Si am mers si Sambata, am uitat sa precizez
×
×
  • Creează nouă...