Sari la conținut

Sea Rider

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sea Rider

  1. Nu a inceput la Iasi deoarece trebuie macar o pereche de cojones pentru Revolutie.

    Noi nu vorbim in acest topic despre minoritati. Si daca am vorbi, nu avem treaba nimanui.

    Da, Banatul ar putea avea insemne oficiale distinctive, asa cum au landurile Baden Wuettemberg, Hessen, Saarland etc in Germania. Acolo cum se poate?

     

    Domnule, permiteți-mi să vă atrag atenția: în semnătura dumneavoastră s-a strecurat o greÂşeală, ați scris România cu r......sînt convins că nu a fost cu intenție, din grabă sau neatenție se poate întîmpla oricui, însă necorectând-o riscați sa dați apă la moară unora Âşi altora.

    Sper că nu v-a deranjat remarca.

     

    Stimă.

  2.  

    Eu fac acasa tescovina (tuica din boasca ce ramine dupa ce storc strugurii pentru vin), nu multa, 20-25 litri pe an. O fierb de 2 ori si o scot la fix 38 de grade (cf. alcoolmetru). Dupa aia o las la maturat in damigeana de sticla (nu am butoi de lemn) cu fructe feliate (pere si gutui) si citeva surcele de lemn de dud.

     

    De-a lungul timpului am incercat diverse grade de tarie, intre 30-65. Prietenii au decis ca 38 este valoarea optima. :ok:

  3. A trecut un an fara citeva zile de la ultimul post...sper ca totusi mai e cineva pe-aici.

     

    On topic: dupa o lunga monitorizare a forumului m-am decis si am actionat: sint proaspat posesor de CB750 SF si sint tare mindru de ea. An 1995, 9800 km(!?), prim proprietar in RO. Arata f.bine si functioneaza impecabil din cite am putut sa-mi dau seama (2-300 km).

     

    Deocamdata am inmatriculat-o si asteapta in garaj.

     

    Va doresc sa incepeti un An Nou mai bun si fara incidente!

  4. Salutare,

     

    Cred ca asta este cel mai bun mediu pentru a primi un raspuns la o intrebare ce ma "framinta" de ceva vreme: as vrea sa cumpar un Triumph Thunderbird 2001-2003, si oscilez intre varianta clasica si varianta sport. Din cite vad, diferente ar fi la putere, cu cei 8-9 cp in plus ptr. sport si la design.

    Tineti cont de faptul ca sint incepator si ajutati-ma cu ceva sfaturi, opinii, pareri ptr a face alegerea corecta (inclusiv opinii legate de design..).

    Estimez o distanta parcursa anual f.mica, intre 2000-4000 km.

     

    Multumesc anticipat!!

×
×
  • Creează nouă...