Sari la conținut

Sea Rider

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CB750 SevenFifty
  • Numar Moto
    preferential
  • Club
    Oil & Gas

Vizitatori Recenți Profil

197 citiri profil

Sea Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vind CB 750 SevenFifty in stare foarte buna: /index.php?/topic/675723-honda-cb-sevenfifty-1994/
  2. Sea Rider

    Timisoara

    Domnule, permiteți-mi să vă atrag atenția: în semnătura dumneavoastră s-a strecurat o greÂşeală, ați scris România cu r......sînt convins că nu a fost cu intenție, din grabă sau neatenție se poate întîmpla oricui, însă necorectând-o riscați sa dați apă la moară unora Âşi altora. Sper că nu v-a deranjat remarca. Stimă.
  3. Eu fac acasa tescovina (tuica din boasca ce ramine dupa ce storc strugurii pentru vin), nu multa, 20-25 litri pe an. O fierb de 2 ori si o scot la fix 38 de grade (cf. alcoolmetru). Dupa aia o las la maturat in damigeana de sticla (nu am butoi de lemn) cu fructe feliate (pere si gutui) si citeva surcele de lemn de dud. De-a lungul timpului am incercat diverse grade de tarie, intre 30-65. Prietenii au decis ca 38 este valoarea optima.
  4. Dumnezeu sa il odihneasca! Nu am multi km pe motocicleta dar ma incearca un sentiment de teama...in orice moment i se poate intimpla oricui...
  5. A trecut un an fara citeva zile de la ultimul post...sper ca totusi mai e cineva pe-aici. On topic: dupa o lunga monitorizare a forumului m-am decis si am actionat: sint proaspat posesor de CB750 SF si sint tare mindru de ea. An 1995, 9800 km(!?), prim proprietar in RO. Arata f.bine si functioneaza impecabil din cite am putut sa-mi dau seama (2-300 km). Deocamdata am inmatriculat-o si asteapta in garaj. Va doresc sa incepeti un An Nou mai bun si fara incidente!
  6. Salutare, Cred ca asta este cel mai bun mediu pentru a primi un raspuns la o intrebare ce ma "framinta" de ceva vreme: as vrea sa cumpar un Triumph Thunderbird 2001-2003, si oscilez intre varianta clasica si varianta sport. Din cite vad, diferente ar fi la putere, cu cei 8-9 cp in plus ptr. sport si la design. Tineti cont de faptul ca sint incepator si ajutati-ma cu ceva sfaturi, opinii, pareri ptr a face alegerea corecta (inclusiv opinii legate de design..). Estimez o distanta parcursa anual f.mica, intre 2000-4000 km. Multumesc anticipat!!
×
×
  • Creează nouă...