Sari la conținut

bazy

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bazy

  1. Salut!

     

    Vad ca era deja topic deschis, asa ca nu deschid unul nou.

     

    Merge cineva din Frankfurt am Main catre www.sachsenring-circuit.com pentru MotoGP weekendul acesta? Eu sunt intr-o delegatie in Frankfurt si n-am cu ce merge.

     

     

    Noroc! :thanks:

  2. Ceau,

     

    Cu o problema electrica mai complicata cui as putea sa ma adresez?

     

    Honda CBR600RR din 2006 a unui prieten. In mod implicit faza scurta sta aprinsa tot timpul cat contactul e pus. Ambele becuri sunt bune. Cand apas butonul de flash se aprinde faza lunga, cand pun butonul de lumini (scurta/lunga) pe faza lunga si apas pe flash se aprind ambele. Asta inseamna ca becurile si releul sunt bune. Circuitul catre becuri este bun din moment ce se aprind, butonul pentru faza lunga/scurta trimite semnalul corect. Pe bord nu apare nici o eroare la pornire gen F'n'. Am luat manualul, am verificat cablajele catre becuri, releul, am inlocuit releul. Nu am idei. Mobra e desfacuta si as vrea sa o duc undeva in Timisoara.

     

     

    Multumesc! :stuck:

  3. Știe cineva vr-o vulcanizare moto pe lângă Deta?

    Am făcut pană pe la Livezile și am lăsat motorul acolo; vreau să cumpăr alt cauciuc (cel vechi are o tăietură nasoală) și să-l schimb prin zonă, să nu mă mai complic cu adusul motocicletei până la Timișoara.

     

    La Sag la Maxi Scuter cred ca-i cel mai aproape. Cum intrii-n Sag din spre Timisoara pe stanga e.

  4. Salutare, eu sunt Mircea, V-strom 650 negru, CS-06-SUN.

     

    Azi dimineata cand veneam la serviciu era sa cad in curba de la intersectia bd. Muncii cu str Progresului (unde au pus noul giratoriu in fata garii de N), pe asfaltul proaspat si abundent udat de angajatii primariei - se facuse si o balta acolo, canalizarea fiind pesemne infundata. Mi-a fugit spatele dar s-a redresat imediat, mentionez ca mergeam foarte incet si atent iar cauciucurile sunt noi.

     

    Pe aceasta cale vreau sa urez cat mai multa m00i3 primarului municipiului care, fiind prea pro ocupat ca sa mature strazile, prefera sa le ude, in speranta ca astfel se curata de praf.

     

    Asfalt uscat!

     

    Ce model de guma ai pe spate? Nou adica doar ce l-ai pus si-ai facut 10-50 km cu el?

     

    Numa bine!

  5.  

    "Unde s-a pierdut?" au deporatat comunistii oamenii educati sau instariti din Banat, au adus din toate partile Romaniei prostimea usor de manipulat, le-au dat functii de conducere, iar acum vin altii pe picioarele lor :angry: unii educati, altii nu, majoritatea cu valori tiganesti. Comunistii sunt inca acolo, cei deportati au plecat majoritatea din tara, criteriul prin care sunt numiti multi lideri e acelas ca pe vremuri. E foarte trist cand nu sti cine esti, de unde vi si ce sa respecti.

     

    ... dar o sa fie bine :smoke:

  6. la mall e sediul unde se scoate nr nu ? acolo nu pot sa dau declaratie sau ceva de genu ?

     

    Daca nu ai chef de toata umblatura mergi la o firma de inmatriculari, platesti, iei numarul.

    Ex: Timbi, Str. Drubeta nr. 111 Telefon: 0256/489118, 0256/229923

  7. Mersi mult,am mai intrat pe site-ul "resincorse" dar imi arata doar carena frontala . Pai o sa ma duc sa ma interesez cat ma costa tot si o sa public aici,probabil o sa aibe si altii nevoie de aceiasi informatie . Multumesc @Raul beer.gif

     

    0723349150 e nr lui Dino, il poti suna sa nu mergi pana acolo

    Cat despre calitate si el ca om, nota 10!

  8. mergi cu plasticul in mana la palinal ei au lere pt motociclete ,degeaba gasesti codul ca nu iti va face nimeni vopseaua ,am cautat eu pe net dar rosu nu imi da numai pe modelul 750 din 99.

     

    Mersi fain! Chiar la Palinal aveam de gand sa merg.Am gasit acum www.palinal.ro si adresa.

  9. intrebare ?

     

    am cumparat o motocicleta radiata ( circulatie si primarie) iar pt inmatriculare am nevoie de fisa fiscala de la fostul proprietar .

     

    Dar el nu vrea sa-mi scoata fisa , nu vrea sa plateasca impozitul.

     

    Cum pot rezolva situatia , preferabil amical . ( am incercat discutia cu fostul proprietar , e inutil)

     

    Eu la Timbi am rezolvat cu o masina o problema de genu. Mergi la Timbi inmatriculari si discuta cu doamna de acolo.

×
×
  • Creează nouă...