Sari la conținut

bazy

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TimiÂşoara, Banat
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    VFR800 VTEC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX-R 600

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bazy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bazy

    Frankfurt am main

    Salut! Vad ca era deja topic deschis, asa ca nu deschid unul nou. Merge cineva din Frankfurt am Main catre www.sachsenring-circuit.com pentru MotoGP weekendul acesta? Eu sunt intr-o delegatie in Frankfurt si n-am cu ce merge. Noroc!
  2. bazy

    Service Moto Timisoara

    Ceau, Cu o problema electrica mai complicata cui as putea sa ma adresez? Honda CBR600RR din 2006 a unui prieten. In mod implicit faza scurta sta aprinsa tot timpul cat contactul e pus. Ambele becuri sunt bune. Cand apas butonul de flash se aprinde faza lunga, cand pun butonul de lumini (scurta/lunga) pe faza lunga si apas pe flash se aprind ambele. Asta inseamna ca becurile si releul sunt bune. Circuitul catre becuri este bun din moment ce se aprind, butonul pentru faza lunga/scurta trimite semnalul corect. Pe bord nu apare nici o eroare la pornire gen F'n'. Am luat manualul, am verificat cablajele catre becuri, releul, am inlocuit releul. Nu am idei. Mobra e desfacuta si as vrea sa o duc undeva in Timisoara. Multumesc!
  3. bazy

    Garaje in Timisoara

    Garaj in Soarelui daca stie cineva, sau mai are loc, dati un mesaj!
  4. bazy

    Accident moto

    Multa sanatate riderului! Vatamarea unui om cu masina ar trebui pedepsita la fel ca si cu pistolul ori cutitul, si oamenii ar fi atenti.
  5. bazy

    LUGOJ

    http://www.pressalert.ro/2014/04/motociclist-grav-ranit-dupa-ce-o-masina-taiat-calea-fata-cimitirului-galerie-foto/ Motociclist, grav rănit după ce o mașină i-a tăiat calea în fața cimitirului. Pe scurt: un dinozar de 70 ani a intors pe linie dubla continua fara sa se asigure. Daca stiti ceva de starea motociclistului dati un semn.
  6. Au facut tot drumul de la Resita la Garana - Valiug nou?!
  7. bazy

    Facerea de bine...

    Daca tin bine minte la Ciclop gasesti tot felul de lustruit metal, aluminiu, etc etc.
  8. bazy

    Facerea de bine...

    La Sag la Maxi Scuter cred ca-i cel mai aproape. Cum intrii-n Sag din spre Timisoara pe stanga e.
  9. Au inceput inscrierile? Un prieten are nu stiu ce numar al unui instructor, si mai nou trebuie sa aiba motociclete peste 500cm3, nu le da voie inca RAR-ul, etc etc... tot felul de povesti.
  10. bazy

    Garaje in Timisoara

    Ceau, Stie/are cineva garaj de inchiriat in zona Soarelui? Mersi
  11. Am inteles de la un prieten ce vrea sa dea si el categoria A ca nu se fac inscrieri momentan. Stiti ceva de asta? Nu stiu unde s-a interesat el...
  12. Prietene "alergator"! Frumoasa mobra Recupereaza permisul si ai grija. Cumpara cizme, manusi, geaca, pantaloni si cauciucuri noi. Numai bine!
  13. Ce model de guma ai pe spate? Nou adica doar ce l-ai pus si-ai facut 10-50 km cu el? Numa bine!
  14. bazy

    Timisoara

    "Unde s-a pierdut?" au deporatat comunistii oamenii educati sau instariti din Banat, au adus din toate partile Romaniei prostimea usor de manipulat, le-au dat functii de conducere, iar acum vin altii pe picioarele lor unii educati, altii nu, majoritatea cu valori tiganesti. Comunistii sunt inca acolo, cei deportati au plecat majoritatea din tara, criteriul prin care sunt numiti multi lideri e acelas ca pe vremuri. E foarte trist cand nu sti cine esti, de unde vi si ce sa respecti. ... dar o sa fie bine
  15. bazy

    LUGOJ

    Pareri despre festivalul de la Lugoj sunt?
×
×
  • Creează nouă...