Sari la conținut

netv

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Ninja

netv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Off-topic: sa fac si eu o rautate -- nu in toate orasele este tramvai
  2. Scuze, pe langa faptul ca sunt inceptator si nu le cunosc "din toate unghiurile" nu am putut sa opresc sa vad ce este exact. Rog un moderator sa modifice mesajul initial/topicul sa nu induca in eroare. Ma bucur ca motociclistul este ok, si alta data sa nu mai treaca cu cu atata tupeu pe verde si sa acorde prioritate taximetristilor (acesti soferi model ai patriei )
  3. Am trecut acum aprox. 1 ora pe Victoriei si la intersectie cu Dacia un Yamaha galben (nu pot sa zic exact ce era dar cred ca un tdm) era pe jos cu carena dreapta sparta, semnalizare si scarita rupte. Nu am putut sa opresc ca nu m-a lasat militia (erau 2 masini si un motopolitist) era chiar in intersectie, parea ca motociclistul venea de pe dacia si se ducea catre Romana. Nu era nimeni pe jos deci ori era teafar ori deja plecase cu salvarea (nu era nicio masina de salvare pe acolo). Accidentul oricum era foarte proaspat pt. ca doar ce trecuse pe langa mine motopolitistul cu vreo 3-4 minute inainte cu girofarul pornit si in mare viteza (120-130 cel putin). Imi pare rau ca nu am mai multe detalii. Sanatate motociclistului !
  4. Ca sa nu mai fac alt topic ... O chestie similara am patit si eu acum 3 saptamani (dupa ce-mi luasem A-ul de 3 zile). Diferenta este ca eu m-am panicat pentru ca nu mai aveam alta banda libera si am apasat DOAR frana spate (da, stiu, stupid). Bineinteles ca am blocat-o si am lasat vreo 3-4 metri cauciuc pe asfalt. Nu am cazut din cauza ca nu eram inclinat la acel moment dar sunt sigur ca as fi culcat-o daca aveam viteza mai mare sau daca eram inclinat (aveam cam 30 km/h). Chestia asta m-a pus rau pe ganduri si am exersat franarea (asa cum trebuie) de multe ori dupa. Ce mi se pare ciudat e ca in poligon mergeam super-bine, franare cum trebuie, viraje ok, peste 45km/h ocoliri, poligon constant sub 2 min, etc (bineinteles, mergeam bine dupa parerea mea exagerat de buna) dar in trafic nu e chiar aceeasi mancare de peste. Norocul meu este ca am aproape 12 ani experienta B (multe sute de mii de km) si chiar daca inca nu pot stapani cum as vrea "monstrul" de 250cmc, macar anticipez situatiile nasoale. Oricum, ce vreau sa zic este ca noi cei incepatori de multe ori ne "incantam" si avem impresia ca avem o indemanare mai buna decat este de fapt si chestia asta ne poate baga in (cuvant urat). Pana acum (mergand aproape zilnic) nu am mai avut niciun alt "incident" la care sa reactionez prost dar mi-au taiat fata cel putin 6-7 masini de atunci (inclusiv un "gipan" cu o blonda care vorbea la mobil si care trecea pe cel mai clar rosu). Asfalt uscat si numai bine ! P.S. primul meu post
×
×
  • Creează nouă...