Sari la conținut

DAFWAY

Super Membru
  • Număr conținut

    574
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    DUCATI
  • Numar Moto
    B- -DAF
  • Club
    XTREME

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI BANDIT 400, HONDA CBR 600 F2, SUZUKI GSXR 750, HONDA CBR 600 FS, DUCATI 749, DUCATI 998, DUCATI MONSTER M900, DUCATI MONSTER 1000DS

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DAFWAY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am eu 50 euro. 0736323929. Il tin degeaba de ceva timp.
  2. Hai ca amandoi stim ca ai vrea sa fi ca mine, am vazut pe FB, una, doua mai zici ceva inventat de mine. Pe circuit nu pra avem cum sa ne intalnim, poate pe la boxe. » Post actualizat in 23 Jun 2015 07:32 Te pricepi si la filmat, cum este posibil sa fi asa priceput la toate, dar in viata reala pentru a trai, esti nevoit sa muncesti in alta tara si sa stai departe de tot ce iubesti?
  3. Da mi mie un telefon doar daca esti din Bucuresti si poti sa vi personal la atelier sa le cautam, pretul il facem impreuna 0736323929 Alex. Am vreo 6 buc. » Post actualizat in 22 Jun 2015 22:33 Care nu stiu exact pe unde sunt.
  4. Ma bucur ca am fani, stiu ca sunt multi in comunitatea Ducati care sunt cu ochii pe mine, aici filmam pentru MotoMagia, asteptam sa mai vina cinea din spate sa ma depaseasca. Timpul meu pe Adancata este de 1.47, cu un 749, 105 hp si un pilot de 95 kg. Merg onorabil! Tu de exemplu cu un 998 nu scazi sub 1.56 decat dupa vreo 700 km pe pista. Asta daca esti un tip cu putin talent si ceva minte in cap. In caz contrar in prima 100 de km te faci (cuvant urat) si te lasi de mersul pe pista! » Post actualizat in 22 Jun 2015 22:30 Cadrele de pe pista sunt filmate de mine! Nu aveam nici un motiv sa merg tare, trebuia sa filmez! » Post actualizat in 22 Jun 2015 22:43 Eu in comparatie cu altii mi am consumat benzina si gumele sa promovez Ducati. » Post actualizat in 22 Jun 2015 22:49 Si am mai invatat si pe altii cate ceva!
  5. As vrea eu sa pot lucra cu Metrotehnica, insa eu am o problema la mansarda si nu pot lucea pentru nimeni. Nu am muncit o ora in viata mea in ograda altuia, sunt in totalitate de acord cu adidas, cu un singur amendament, la academie este nasol, la arc este mult mai frumos! Confirm ca Ducati nu este cu nimic mai presus decat orice alta marca, cei care se cred speciali ca au Ducati, au nevoie urgenta de medicamentatie. Eu intotdeauna am apreciat-sustinut performanta si urasc mediocritatea, de aici si o gramada de conflicte virtuale! » Post actualizat in 16 Jun 2015 22:09 Eu ori de cate ori am fost la academie dupa 10 minute, im parea rau ca am venit si fugeam la arc! Alta gasca, alta treaba!
  6. Eu nu te am facut boschetar nici o secunda, activitatea de la academie este o boschetareala crunta! Nu voi mai intra in detalii, ca nu are sens, stai departe de Ducati Romania si vezi tu ce castigi sau ce pierzi, neparticipanad la aceste eveniment ai pierdut mult, de asta te pot asigura. Pe viitor tu stii ce este mai bine pt tine, sa o arzi boschetareste la academie sau sa participi la activitati Ducati de la care ai ce invata. Alegerea iti apartine! Si inceteaza sa mai crezi ca am ceva cu tine, nici macar nu stiu cine esti, eu ma adresez celor care se simt! » Post actualizat in 16 Jun 2015 13:01 Celor care ma adresez se vor simtit singuri, nu este nevoie sa i mentionez eu. SPOR.
  7. Eu am vazut o fratie tare puternica cu DOC ul pizdi, am vazut oameni slabi, nepriceputi, care erau tare bucurosi ca cineva ii baga in seama, acolo trebuia doar sa fi de acord cu tampenile prezentate de unii si sa nu pui intrebari sau sa ai pareri, nu am vazut rezultatea notabile obtinute de cineva, nu am vazut un exemplu de urmat in domeniul moto sau Ducati, nu am vazut nimic care sa ma miste, la polul opus Ducati Romania cu evenimentul asta m a cucerit, am vazut oameni frumosi, pricepiti, de la care am o gramada de chesti de invatat. Intalnirile alea de 1 decembrie, sunt lafel de inutile ca intalnirile de miercuri de la academie, intalnirile de la arc nu sufera comparatie, la.academie este o boschetareala crunta. » Post actualizat in 15 Jun 2015 15:32 Indiferent de motiv, la evenimentul organizat de Ducati Romania, invatai si vedeai ce nu vei invata si vedea despre ducati in 1000 ani de academie si 1 dec ) nu stiu ce ametit a fost cu ideea sa nu veniti si fata sa ganditi si sa va vedeti interesul (sa invatati sa pilotati mai bine mobra si sa i testati limitele) pe bani altora, ati ales sa ascultati ideea unui aiurit, aiurit care daca stati bine sa analizati nu va vrut decat raul, v a tinut departe de posibilitatea sa deveniti mai buni. » Post actualizat in 15 Jun 2015 15:35 Infine, eu stiu exact cu ce fel de oameni am deaface in zona asta, o sa latru cand am chef, daca am chef! Este un forum public si altii si au permis sa vb despre mine, asa ca imi permit si eu sa spun ce cred.
  8. Eu nu sufar sa apartin cuiva, daca voi avea un avantaj real ma voi inscrie, in caz contrar nu ma voi obosi! Asa sunt eu mai comod! Dupa mine grupurile aste au un singur deziderat, cel financiare si atat! Unii au curaj sa recunoasca pentru ca au coloana vertebrala, altii sunt femei si se ascund dupa deget. Cum de exemplu intalnirea de la academie cu ducatisti, a fost ideea lui Vova, pusa in practica de Andu si Cristi, iar dupa ce Vova nu a mai aratat interes, Andu si Cristi si au extras incontinuare clienti de acolo. La mine este greu, ca cineva sa mi vanda gogosi! Eu inteleg cum stau lucrurile! » Post actualizat in 15 Jun 2015 14:06 Pe mime m a distrat cum sunt cei din grupul DOC manipulati, cum a aratat cineva un carnat, cum toti l au muscat ca apoi sa se vaite ca nu era carnat, erau pietre! Apoi vezi doamne sunt ofuscati si nu se mai prezinta la nici o intalnire DOC, astea sunt de clasa 1, prima banca! Intelegeti ca nu se murdareste nimeni de ulei ca sa va plimbati voi cu mobrele, toti vor bani! Chiatlr daca unii va spun ca va ajuta, iar altii va ignora. Cine se ocupa de mobre vrea bani! Unii aleg sa faca bani din ce le place.pentru ca au posibilitatea, altii fac ce trebuie bentru ca nu au gasit alta solutie. Toti, cea mai mare parte a timpului, il vindem pentru bani.
  9. Mecanica este o stiinta exacta, ca matematica, cand tu ca posesor de motocicleta iti dai cu parerea numai pe dinafara, aberezi mecanica intr un mare fel, cei care au habar sunt deranjati! limba romana este vagaboanta, asta stim toti, nu are sens sa ne legam de niste cuvine, important este ce vor sa transmita. Eu nu am lucrat niciodata la intreprindere, noua intreprindere nu exist! De unde si pana unde imi urezi tu mie succes? » Post actualizat in 15 Jun 2015 13:18 Exista un grup in lumea moto care considera el ca are drept de decizie cine lucreaza si cine nu la Ducati (se insala). Hai sa ti spun un secret, mecanicul este ca doctorul nu vine nimeni de placere la el, nu l iubeste nimeni, ce face Andu putin sunt in stare, dar el isi cunoaste nivelul si stie ca nu si permite sa ia in (cuvant urat) clientul, el ii canta in struna si il face la factura. Eu insa sunt atat de arogant, incat injur pe orice este prost si nu tine pasul cu mine, ori tace si inceteaza cu parerile, ori se pregateste si cand deschide gura ma lasa pe mine cu gura cascata! Cale de mijloc pe bani si timpul meu nu exista! In domeniul asta nu merge clientul nostru, stapanul nostru, pentru foametea si prostia lui la final te trage tot pe tine la raspundere! Am incercat in trecut si nu a functionat, de cand am schimbat placa se simte diferenta.
  10. Tu include te unde vrei, pentru mine nu conteaza, eu m am distrat tare la acest eveniment si o voi face ori de cate ori voi avea ocazia, lafel voi rade de mici Performance, ori de cate ori voi vedea ducatisti adevarati cum sarbatoresc victoria lor moto. Pentru prima oara sunt atras de un grup, ma voi inscrie in DOC, apreciz ce fac cei care conduc acest club in acest moment. Nu credeam ca marca asta pe care o iubesc atat de mult, mai are vreo sansa in tara asta. Incapuse pe mana unor neaveniti, guralivi! Ma bucur tare ca se ocupa cineva de treaba asta, o sa fac tot ce pot sa l sustin. Spor la intalnirile alea tehnice, mor de ras! Posturile astea nu se adreseaza cuiva anume si intregi comunitati Ducati care nu este ce trebuie si insista in zona asta (de secta).
  11. Eu nu am dat nume, daca tu doresti sa te incadrezi intr o categorie de motociclisti care dupa parerea mea sunt "larevedre Terra" este fix problema ta. Eu cand vine vb de Ducati pot aduce N exemple ca stiu ce vorbesc, nu dorm pe mine, vorbesc pertinent iar in comunitatea Ducati din Romania, nu sunt mediocru absolut deloc. Asa ca cei care nu si vad lungul nasului, ar face bine sa aloce mai mult timp si bani pentru al vedea!
  12. DOC ul trebuie sa stea la cei care pot face ceva real, nu la un grup de Hateri care se considera deosebiti pt ca au dat cateva sute pe o mobra si parcurg anula 2000 3000 km. Eu stiu mai multe despre Ducati si Ducati Romanaia decat cred unii. Foametea unora si nepriceperea altora au facut ca Ducati sa aiba o imagine foarte proasta in tara asta. Actiunea celor care nu au venit la aceste eveniment, nu are nici o scuza, doar vorbeste despre calitatea Ducatistului Roman, cum vreti voi promovati acest brand, cu mici CORSE? Eu raman la ideea mea, scuza reala pt neprezentarea la acest eveniment este ca isi dadeau seama cat sunt de "larevedere tera". Va mintit si va sustineti intre voi, iar celui care va arata cat de depasiti sunteti ii sariti in cap. Tipic omului p...t! Spor, tine minte eu nu am sarit in capul nimanui,,doar ca nu rezonez cu mediocritatea, in preajma.mea mediocrul se simte in pericol, se aduna in gasca si latra la unison. Urat din partea celor.care au avut posibilitatea sa vina si nu au veni. » Post actualizat in 14 Jun 2015 19:30 Asa trebuie sa arate o petrecere Ducati, cum a organizat o Ducati Romania, bravo lor, nu penibilitatile alea de 1 decembrie, organizate de desmo. » Post actualizat in 14 Jun 2015 19:33 Cum sa tina DOC ul, niste oameni care dabea au bani de asigurare la mobra? Ce minte aveti, DOC ul trebuie sa stea la reprezentanta, la cei care au posibilitatea sa faca ceva pt DUCATI.
×
×
  • Creează nouă...