Sari la conținut

motorman

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gaesti

motorman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare,stie cineva unde as putea gasi semeringul de la axul decompresorului,un cod ceva?(dr 650 din 91,decompresor manual)
  2. Lantu de distributie l-am inlocuit acum 2mii km,intinzatorul avea "cursa de impins" peste 1,5cm ...
  3. Salutare DR-isiti Am un dr 650 dakar din 90,care pana acum cateva zile functiona absolut perfect. Problema: pornit lasat 5min la incalzit,plecat si dupa doar 1 km de offroad dintr-o data rateuri in esapament pe decelerare.....motorul s-a oprit si nici ca nu am mai vrut sa porneasca. Desfacut buji,ambele au scanteie buna,desfacut carburatorul totul in ordine.compresia la fel ca si inainte,verificat joc supape 0,10 admisie 0.14mm evacuare. Momentan la 10 pedale date aud un bum,max doua...... Ce ma surprinde este ca problema a aparut brusc,pana acum nu a dat vre-un semn ca ar fi ceva in neregula.
  4. Salutare, Caut si eu o roata dintata de kilometraj,aia de plastic de la roata,are cineva? Pot oferii piese la schimb:
  5. Salutare, Vreau sa cumpar o motocicleta de la un tip care a cumparat-o de la un alt tip care a adus-o din italia,motocicleta este neinmatriculata,dar are facuta cartea de identitate la rar, fara nume...proprietarul spune ca poate oferii fiscal... Ramand ca noul proprietar (eventual eu) sa scoata certificatul de inmatriculare,numere etc. Intrebarea este:ce trebuie sa fac eu si ce proceduri pentru a o inmatricula? Mentionez ca este o motocicleta de 125cmc,iar asta e prima inmatriculare pe care incerc sa o fac.
  6. Super preturi pentru motoretele vechi detalii pe pm.
  7. Piesele de SIMSON s-au vandut,a ramas doar o roata spate si una fata.
  8. Motoreta Carpati,nefunctionala. Motoreta Sachs,nefunctionala. Motoreta Zundapp,functionala. Roti simsoneta sau carpati,cauciucuri romanesti vechi. Motoreta Puch,nefunctionala,necesita piston. Cadru Simson,furca,roti,aripi,etc. Detalii la tel sau email:sunandsteel05@yahoo.com 0728183502
  9. Salutare, In caz ca aveti nevoie, Am si eu cateva piese pentru DR 600-650. Poze detaliate cu fiecare piesa in parte pe mail: sunandsteel05@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...