Sari la conținut

Samira

Membra
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Samira

  1. Tatuajul cu tipa pare interesant, dar ar mai trebui lucrat la el. Mana ei care iese din aripa mi se pare ca nu e din acelasi peisaj...un fel de treaba de mantuiala (doar la mana/brat ma refer).

     

    Bravo ma bucur ca ai vb cu Calin, cat iti ia pe lupi?

  2. Verde nu, albastru POATE. Pe negru imi place mai mult,mai ales ca o face destul de slim, iar emblemele Kawasaki (argintii) se vad foarte bine pe negru.

     

    Marius, manerul nu imi place deloc, nici sa nu aud de asa ceva!

     

    Ianachim, daca e sa o luam asa, foarte multe motociclete nu se pliaza pe traseul Cheia-Siriu si cu toate astea le vedem saptamanal pe acolo... Abia astept sa fac Cheia-Siriu cu ea sa vedem cat de (ne)potrivita e. Momentan am facut doar o Cheia Mica si mi s-a parut senzatie :bounce:

  3.  

     

    Sa imi zici si mie cum pacalesti pasagera sa stea pe ZX10, ca imi iau si eu...

    .

     

    Pasagera nu a trebuit să fie convinsă, Kawasaki rulz. Îmi place cum se stă pe ea. Şaua e înaltă si destul de confortabilă, singura buba este poziţia pasagerului în momentul unei franari bruşte...vine foarte în mâini si mai tre să arcuiasca si spatele că să fie totul perfect (poziţia pisicii :D). Per ansamblu, ZX10 e o motocicleta bestiala

  4. Accident moto la iesirea din Popesti Leordeni spre Frumusani. Din cate am inteles era vorba de un tir care nu a acordat prioritate si a luat motociclistul sub roti. Posibil deces. Motocicleta e un GSXR nou (asta am aflat)

     

    Cine are mai multe detalii sa share-uiasca.

  5. Gata, l-am facut pe primul..... Asta a costat 200 RON, revin cu poze cand o sa se vindece, asa arata dupa o zi....

     

     

    200 pentru ce? Tuș poate. Roata e bătută prost, iar restul detaliilor nu mai conteaza. Imaginile pe care le-ai postat mai sus sunt foarte mișto, e păcat să nu fie bătute profesionist, mai ales când o să vină vorba de lupi, Tor și înger...

     

    Ti-l recomand pe Matkovki Calin...bate demențial (că doar nu lua premii peste premii dacă era altfel), iar prețurile nu sunt deloc mari pentru ceea ce știe să facă.

     

    Take a look

    http://www.facebook.com/matkovski.calin?ref=ts&fref=ts

×
×
  • Creează nouă...