Sari la conținut

Xannom

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Xannom

  1. Bun,a venit politia,el si-a recunoscut vina,au sunat la salvare,dupa 5 minute au sunat iar si au anulat pt ca s-au hotarat sa se inteleaga amiabil,era evident ca a iesit in sosea,si ca a fost de vina.S-au dus la sectie sa se inteleaga,s-au inteles si dupa s-a dus el la spital pt o consultare mai amanuntita.

    Ai inteles acum?

    Topraisar:))

  2. A pus frana,a facut un stopie involuntar si s-a oprit in masina lui,pragul a fost lovit si se cunoaste,pana am traversat eu el a dat masina inapoi si se caca pe el ca nu a iesit in sosea,dar pana la urma a recunoscut..

    Ce v-a facut comuna asta de o "laudati" atat?:))

  3. A avut noroc ca nu avea viteza,ca altfel doamne fereste ce putea patii.Nici cu scuterul nu te mai poti plimba fara sa stai cu grija ca te omoara un mosneag dinasta cu bani,care scapa cu o amenda ca de,finasu' e nu stiu ce grad in politie.

  4. Azi in jurul orei 13:30 am iesit de la scoala,si asteptam pe cineva,un prieten bun al meu cu o aprilia rs49 a iesit de pe o straduta la soseaua principala (DN),mergea usor,avea cam 30-40km/h,dupa cca 30 de metri un babalac iese din fata unui magazin fara sa se asigure,nu a avut timp sa opreasca,a calcat frana fata si s-a dat peste cap.M-am dus repede acolo,am ridicat motorul si m-am uitat sa vad cine conducea,era un mosneag umflat,jegosu' a dat inapoi masina si zicea ca el nu a iesit in strada,am vazut ca el era bine,doar dureri musculare si la o mana,avea casca,m-am certat cu mosu' ala 10 minute,imi facuse niste nervi de imi venea sa il calc pe cap,cand a vazut ca nu las deloc si ca nu ma mai puteam controla a recunoscut,a venit politia,a chemat salvarea,dupa au sunat iar si au anulat pentru a se intelege...Tin sa mentionez ca s-a intamplat in comuna Topraisar.

  5. da,e chiar ok si pentru incepatori cel putin pt cei cumpatati la inceput...adica eu am una la fel de vreo 2 luni,e primul meu motor de 600 si chiar e foarte ok...o intrebare,tie nu iti zdrangane ceva pe la 5000-6000 de ture?mie imi suna ceva pe la 5-6000 rpm si cineva a zis ca poate fi de la intinzatorul de lant si sunt curios pt ca am mai auzit aceasta chestie la inca cativa cu acelasi model...

     

    buna,am o intrebare...pt honda cbr f4 din 2000,ca modelul din pozele de mai sus exista capac monopost?se poate pune daca e saua dintruna?

     

    Din ce am auzit eu,e de la transmisie.

     

     

    Foarte frumoasa,ai avut pana acum experiente nefericite cu ea?

     

     

  6. Mergeam acasa si pe soseaua dintre techirghiol si agigea era un golf parca cu fata facuta praf chiar in fata la tarabele alea,un motor era in sant,cred ca era kawa dar nu am putut sa opresc sa intreb ce si cum.Era doar politia acolo,motociclistul nu mai era.

  7. Normal ca are ...sunt doua uleiuri diferite care au compozitie diferita....Ele pot face o reactie aiurea...unul din ele se poate branzii...de exemplu..pentru ca fiecare brand de ulei are o compoztie chimica unica...la care daca mai adaugi alte chimicale poate iesii foarte prost pt motorul tau...scurje uleiul vechi de tot si pune doar din cel nou..

    Am inteles,o sa il scot pe ala din rezervor dar cred ca o sa mai ramana pe furtune,dar lu ala nu am ce sa-i fac.

     

    Mersi.

     

     

    Si cu becul ma poate ajuta cineva?

     

     

  8. Hai noroc.Am si eu o intrebare de incepator,ca deocamdata asa sunt.

     

    I-am schimbat uleiul din cutie motoretei si am zis sa ii cumpar si pt amestec ceva mai bun,pana acum am folosit repsol sintetic pt 2 timpi iar acum i-am luat de la motul ceva mai bun.Are ceva daca pun peste uleiul vechi asta nou?In rezervorul de ulei mai e putin mai mult de un sfert,aproape jumate.

    PS: E derbi senda xtreme 2t 49 cm3

  9. Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc :bounce: . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc.

     

     

     

    Sa o stapanesti sanatos & sa ii pui dupa ce o inveti, set de 80cmc :bounce: . Eu am mers cu o sendra modificata la 80cmc.

     

     

    Multumesc frumos.

    Asa ma gandeam si eu,si la 17 ani o sa ii bag mai mult ca sigur.La 18 vreau sa imi iau un f4i pt ca nu imi permit sa imi iau de 125,dupaia de 250 si tot asa.

     

     

     

     

     

     

     

    Super tare! Ca fapt divers, ai luat-o din judetul C-ta? Cati banuti a fost? Cautam prin iarna si eu asa ceva pt. o cunostinta, insa am gasit doar 'rapciugi'. Sa o stapanesti sanatos!

     

    Multumesc

     

     

     

     

    Am adus-o din Spania,aici la noi nici vb de ceva bun.Am dat 1000 pe ea si inca 200 de euro pentru drum+acte.

     

     

     

     

     

  10. Sintetic zice manualul doar pentru amestec, nu si pentru cutie. In cazul cutiei, nu precizeaza decat vascozitatea. Cu alte cuvinte, la cutie pui ce te tine buzunarul, mineral, semi sau sintetic.

     

    Cel sintetic este mai bun in sensul ca isi mentine proprietatile mai mult timp si protejeaza cutia la sarcini mai mari. In cazul tau, nu cred ca un ulei sintetic se justifica fiindca nu faci 15.000 de km pe un schimb de ulei si nici solicitari mari nu vin din capacitatea de 50 cmc. Totusi fiind vorba doar de un litru, daca ai bani de sintetic, ia sintetic, asa pentru linistea ta.

     

     

    Motul-ul din link-ul pus de tine nu are cum sa fie rau. Nu stiu cat de bun o fi dar rau sigur nu e...Nu imi dau seama daca e sintetic sau nu, insa dupa pret as spune ca este semi-sintetic; stiu ca cele sintetice sunt pe la 45-55 lei litru.

     

    Am inteles,multumesc pentru ajutor si la cati mai multi km.

     

     

    Din cate am inteles este semi-sintetic deci cred ca e bun,nici prea prea nici foarte foarte.

     

    Toate cele bune!

     

     

  11. In cazul asta nu mai e nevoie de poze. Ai procedat bine daca l-ai pus cand a inceput sa curga pe acolo.

    Am inteles,uite de care vreau sa bag http://www.shopmania...w40-1l-10318222 (din cate am citit prin regulament am inteles ca am voie sa postez),numai ca nu stiu daca este sintetic,pentru ca pe sa scrie ca trebuie sintetic dar nu stiu daca trebuie sintetic si la amestec si la cutie.

     

    PS:La amestec i-am bagat sintetic.

    Care este diferenta dintre sintetic,mineral si semisintetic?

     

     

     

  12. @Atti_the_hun este de 49,o sa il schimb si o sa bag motul cred.Mersi pentru sfat.

     

    @Andrei_D are un surub sub care scrie minim oil,dar nu stiam daca trebuie sa curga sau daca nu trebuie sa curga cand il desfac,eu am procedat asa: bagam ulei in ea si lasam desfacut surubu  ala iar cand incepea sa curga pe acolo ma opream si puneam surubul imediat,azi ii fac si niste poze,daca este nevoie. 

  13. Multumesc pentru sfaturi,m-am hoatarat sa ii bag motul transoil expert 10w40,motul-ul tot motul ramane,m-as duce la mecanici da mai bine ma las pagubas decat sa patesc ca prietenul tau skvj:))).

     

    Si nu ma zgarcesc dar nu prea vreau sa isi bage mana toti carpacii in el,am gasit si un manual in engleza pe care l-am citit in mare dar nu am gasit cat ule trebuie sa bag in cutie,o sa ma iau dupa Andrei_D si o sa bag 650 ml(atat cred ca a zis,sau poate n-am inteles bine).Iar la amestec ori raman cu repsolul asta ori nu stiu,dar adi_radu am vazut ca motul scooter expert e semi-sintetic iar pentru motoreta mea sintetic trebuie(asa scrie pe un mini-manual).

     

    Multumesc inca odata pentru ajutor,poate aflu si cat ulei trebuie sa intre in cutie,daca nu bag 650 ml cat a zis Andrei_d.

×
×
  • Creează nouă...