Sari la conținut

Xannom

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Xannom

  1. Salut. Am și eu un derbi senda 50 sm. O am de vreo 2 ani și a fost prima mea motoretă după un scuter de 125.Sunt foarte mulțmit de ea,o să pun și o poză dar acum nu am...
  2. Oh,ok. Multumesc pentru raspunsuri.
  3. Am un supermoto si vreau sa ii bag cauciucuri de cross iarna asta numai ca nu prea gasesc marimea ei. Am pe spate 130/70-17 si pe fata 100/80-17. Daca stiti pe cineva care are sau aveti voi va rog lasati un mesaj,macar pe spate sa ii pun.
  4. Xannom

    Accident constanta

    Bun,a venit politia,el si-a recunoscut vina,au sunat la salvare,dupa 5 minute au sunat iar si au anulat pt ca s-au hotarat sa se inteleaga amiabil,era evident ca a iesit in sosea,si ca a fost de vina.S-au dus la sectie sa se inteleaga,s-au inteles si dupa s-a dus el la spital pt o consultare mai amanuntita. Ai inteles acum? Topraisar:))
  5. Xannom

    Accident constanta

    A pus frana,a facut un stopie involuntar si s-a oprit in masina lui,pragul a fost lovit si se cunoaste,pana am traversat eu el a dat masina inapoi si se caca pe el ca nu a iesit in sosea,dar pana la urma a recunoscut.. Ce v-a facut comuna asta de o "laudati" atat?)
  6. Xannom

    Accident constanta

    Pun pariu ca tu nici macar pe un scuter n-ai mers.Idea cu locul de joaca nu e rea,asa copiii ca tine nu si-ar mai pierde timpul pe internet comentand aiurea.
  7. Xannom

    Accident constanta

    azi am vorbit cu el,are mana fisurata in 3 locuri,plus vanatai,motorul are cam toate carenele rupte.
  8. Xannom

    Accident constanta

    A avut noroc ca nu avea viteza,ca altfel doamne fereste ce putea patii.Nici cu scuterul nu te mai poti plimba fara sa stai cu grija ca te omoara un mosneag dinasta cu bani,care scapa cu o amenda ca de,finasu' e nu stiu ce grad in politie.
  9. Xannom

    Accident constanta

    Azi in jurul orei 13:30 am iesit de la scoala,si asteptam pe cineva,un prieten bun al meu cu o aprilia rs49 a iesit de pe o straduta la soseaua principala (DN),mergea usor,avea cam 30-40km/h,dupa cca 30 de metri un babalac iese din fata unui magazin fara sa se asigure,nu a avut timp sa opreasca,a calcat frana fata si s-a dat peste cap.M-am dus repede acolo,am ridicat motorul si m-am uitat sa vad cine conducea,era un mosneag umflat,jegosu' a dat inapoi masina si zicea ca el nu a iesit in strada,am vazut ca el era bine,doar dureri musculare si la o mana,avea casca,m-am certat cu mosu' ala 10 minute,imi facuse niste nervi de imi venea sa il calc pe cap,cand a vazut ca nu las deloc si ca nu ma mai puteam controla a recunoscut,a venit politia,a chemat salvarea,dupa au sunat iar si au anulat pentru a se intelege...Tin sa mentionez ca s-a intamplat in comuna Topraisar.
  10. Din ce am auzit eu,e de la transmisie. Foarte frumoasa,ai avut pana acum experiente nefericite cu ea?
  11. Uite ca de data asta experientea nu si-a spus cuvantul.. Sanatate.
  12. Xannom

    Accident Techirghiol

    sa speram ca ai dreptate.. am gasit ceva,cred ca despre asta e vb http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-motociclist-ranit-grav-din-cauza-unui-sofer-imprudent-144479
  13. Mergeam acasa si pe soseaua dintre techirghiol si agigea era un golf parca cu fata facuta praf chiar in fata la tarabele alea,un motor era in sant,cred ca era kawa dar nu am putut sa opresc sa intreb ce si cum.Era doar politia acolo,motociclistul nu mai era.
  14. INSANATOSIRE GRABNICA si tine-ne la curent cu ce si cum. Nu-l ierta!
  15. O sa il las sa se consume pana se aprinde becul,sa mai ramana putin si dupa pun peste el. Mulumesc pentru ajutor,acum daca ma poate lamuri cineva si cu becul ar fi perfect.
  16. Am inteles,o sa il scot pe ala din rezervor dar cred ca o sa mai ramana pe furtune,dar lu ala nu am ce sa-i fac. Mersi. Si cu becul ma poate ajuta cineva?
  17. Are sau nu are?) Si inca ceva,ma gandeam sa ii bag bec halogen numai ca eu nu am farul pe baterie,si cand nu este turat motorul isi pierde si farul din putere. Pot sa ii bag?
  18. Hai noroc.Am si eu o intrebare de incepator,ca deocamdata asa sunt. I-am schimbat uleiul din cutie motoretei si am zis sa ii cumpar si pt amestec ceva mai bun,pana acum am folosit repsol sintetic pt 2 timpi iar acum i-am luat de la motul ceva mai bun.Are ceva daca pun peste uleiul vechi asta nou?In rezervorul de ulei mai e putin mai mult de un sfert,aproape jumate. PS: E derbi senda xtreme 2t 49 cm3
  19. Multumesc frumos. Asa ma gandeam si eu,si la 17 ani o sa ii bag mai mult ca sigur.La 18 vreau sa imi iau un f4i pt ca nu imi permit sa imi iau de 125,dupaia de 250 si tot asa. Multumesc Am adus-o din Spania,aici la noi nici vb de ceva bun.Am dat 1000 pe ea si inca 200 de euro pentru drum+acte.
  20. Asta e a mea,49 deocamdata,am 16 ani.
  21. Am inteles,multumesc pentru ajutor si la cati mai multi km. Din cate am inteles este semi-sintetic deci cred ca e bun,nici prea prea nici foarte foarte. Toate cele bune!
  22. Am inteles,uite de care vreau sa bag http://www.shopmania...w40-1l-10318222 (din cate am citit prin regulament am inteles ca am voie sa postez),numai ca nu stiu daca este sintetic,pentru ca pe sa scrie ca trebuie sintetic dar nu stiu daca trebuie sintetic si la amestec si la cutie. PS:La amestec i-am bagat sintetic. Care este diferenta dintre sintetic,mineral si semisintetic?
  23. @Atti_the_hun este de 49,o sa il schimb si o sa bag motul cred.Mersi pentru sfat. @Andrei_D are un surub sub care scrie minim oil,dar nu stiam daca trebuie sa curga sau daca nu trebuie sa curga cand il desfac,eu am procedat asa: bagam ulei in ea si lasam desfacut surubu  ala iar cand incepea sa curga pe acolo ma opream si puneam surubul imediat,azi ii fac si niste poze,daca este nevoie.Â
  24. Multumesc pentru sfaturi,m-am hoatarat sa ii bag motul transoil expert 10w40,motul-ul tot motul ramane,m-as duce la mecanici da mai bine ma las pagubas decat sa patesc ca prietenul tau skvj:))). Si nu ma zgarcesc dar nu prea vreau sa isi bage mana toti carpacii in el,am gasit si un manual in engleza pe care l-am citit in mare dar nu am gasit cat ule trebuie sa bag in cutie,o sa ma iau dupa Andrei_D si o sa bag 650 ml(atat cred ca a zis,sau poate n-am inteles bine).Iar la amestec ori raman cu repsolul asta ori nu stiu,dar adi_radu am vazut ca motul scooter expert e semi-sintetic iar pentru motoreta mea sintetic trebuie(asa scrie pe un mini-manual). Multumesc inca odata pentru ajutor,poate aflu si cat ulei trebuie sa intre in cutie,daca nu bag 650 ml cat a zis Andrei_d.
×
×
  • Creează nouă...