Sari la conținut

Bobo7

Membru
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bobo7

  1. Jocul are o grafica excelenta indiferent de setarile video... la grafica are nota 10+ din partea mea

     

    eram curios cum se vede in 3d, pt ca imi e lene sa il reinstalez, unele se vad super, altele se vad naspa.. Am jucat max payne 2 si se vede super in schimb am incercat sniper elite si in momentul in care te uiti prin luneta se vede in ceata, deci nu poate fi jucat si sa intelegi ceva de el.

     

    Battlefield 3: am activat 3d-ul pe placa video si cu ochelari red/cyan se vede nemaipomenit! parca ai arma in mana...ce-i drept toate astea pe o harta relativ goala...nu vreau sa ma gandesc cum merge la 64 de playeri. :scratch:

  2. Se vinde gogoasa..ma puteti ajuta cu un pret pentru vanzare va rog? nu cunosc piata prea bine iar eu am luat-o la schimb...

    e din '98...actele sunt ok la fel ca si starea ei...aftermarket nu mai are nimic...i-am scos eu toba Rombo si xenon-ul si i-am pus una stock si bec normal pt ITP...

    post-66768-0-09976500-1336980391_thumb.jpg

  3. Salut!

    1. Vreau sa fac la voi o curatare si sincronizare carburatoare la GSX600F din '98 si montajul tobei stock. Un pret se poate?

    2. Mai este valabil: transport moto pentru clientii care aduc motocicleta pentru reparatii la noi in service ( din Bucuresti ) - 50 lei ? (nu i-am facut inca ITP-ul :D iar "jucaria" e pe Barbu Vacarescu intersectie cu Lacul Tei)

     

    Multzam & asfalt uscat cat mai repede! :bigstar:

  4. Am bagat vreo 12 ore de BF3 pana acum. Originul chiar nu prea se observa. E un Steam mai arhaic.

    Jocul in schimb e belea rau. Mai are cate-o buba dar feelingul e fenomen mare. Singleplayer-ul tine cam 4-5 ore deci nici macar piratarea nu merita. Multiplayerul in schimb e drog curat.

     

    100% agree!!! Nu mai pusesem mana pe un joc pe PC de ani buni....dar m-a corupt un prieten cu BF3-ul de mi-am luat si jocul si o ard pe multiplayer ca un dependent grav!

  5. Plugusorul inzapezitului:

     

    Aho, aho, primari tampiti

    Stati si nu dezapeziti

    De 8 ore, ca nebunu,

    Locuiesc pe DN1...

    Am o sora si doi frati...

    In Logan la Afumati

    Iar matusa si bunica

    Stau in Opel la Saftica

    La bunic ii fac pomeni

    Dintr-un Aro la Pucheni

    Tata-i rupt de foame-n gura

    DE 5 ore pe centura

    Mananca la-mpinge tava

    Intr-un Duster la Jilava

    Nici pe jos,nici in mancare

    Nu e nici un pic de sare

    Plugusor cu 4 boi,

    Io sunt unul dintre voi

    Sofati baaaai!!!

  6. Salut!

    Am intrat si eu in randul vostru cu o bomboana de GSX600F rosie din '98. Abia ce-am schimbat Virago-ul cu ea si-am si bagat-o la iernat. Intre timp strang bani s-o pregatesc pt noul sezon iar primul lucru pe "to-do list" este evacuarea.

    Ma puteti ajuta cu un site, magazin, link orice comerciant unde pot gasi o evacuare stock cu care sa trec RAR-ul si sa nu am probleme cu politia apoi ? Asta e tot ce ma intereseaza pt inceput.

    La Viroaga de dinainte aveam toate datele tehnice si comerciale pt piese....acum fiind pe teren nou si necunoscut, abia ce incep sa strang informatii. :D

    Zi faina & sarbatori bericite!

×
×
  • Creează nouă...