Sari la conținut

pettas

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Motocicleta
    Ducati Monster 620 ie Dark

pettas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Și yo! Bun, deci am ajuns acas mai repede c-am luat-o prin sud. On the bright side: - primul trip de 700 km - cheia si bogata drumuri excelente pentru moto, primele serpentine mai serioase, ne-am inteles bine - mai ales după cheia - consum mediu 4l/100, cu portiuni de 3,5 (V. Oltului). Uou! - fain și Dealul Negru, ce să zic, că oricum nu mai aveam de ales. Negative: - nu-i place praful deloc. Am pățit-o la Sibiu, lucrurile stau așa: de la mine din Dealului (cei din SB cunosc topografia) cobor spre Transilvaniei sa merg spre Pădurea Dumbrava la o cafea, până se decide gașca de la Bazna pe unde s-o ia. Transilvaniei sens unic, deviație, tranșee... ok, cobor cum vrea primarul, ajung pe varianta sa urc spre Calea Poplăcii, merg cu grijă printre gropi astupate cu nisip și pietriș, atenție să nu mă sparg. Sus la intersecție, sens giratoriu brăzdat de tranșee, traversez 2 iar pe-al treilea, care avea și gropi... când să ies din el simt spatele că fuge, dau să echilibrez, ea nu și nu, isteții de la Primărie închiseseră strada cu betoane de 1 m, până să ne clarificăm situația ne sprijinim de unul din ele. Genunchera și casca își fac treaba, ea se sparge-n figuri cu farul și un geamul de la turometru. Deci, de reparat. Imi dau 2 bicicliști (săru'mâna! - faptele bune se-ntorc înzecit) izolirband să-mi leg vitezometrul (că se rupsesera ambele urechi de prindere) și o folie alimentară pe care-am pus-o în două peste far.Totul funcțional, lumini, beculețe tot. Plec ușor spre Șelimbăr să caut un meseriaș s-o consulte, se comportă bine furca, max. 80-90, după ce nu l-am găsit acasă am mers mai departe, pana in 120 - folia rezistă! Coana, temperamentală, și-a luat numele de Zoe, de la pățania asta de la Sibiu. - ca să nu mă plictisesc pe autostradă, o iau pe DN7. Greșit. Asfalt încrețit, peticeli, zdrăngăneală până-n Tărtășești - drumul de Târgoviște. Cam de prin județul Dâmbovița lucrurile s-au stricat vizibil. - nici porțiunea Mediaș - Sibiu n-aș recomanda-o, e șantier, cu unele porțiuni bune Cam așa. Morala 1: toate traseele trebuie verificate dinainte, ca pot apărea suprize Morala 2: cazi, te ridici și mergi mai departe
  2. Până se usucă asfaltul: http://monstertales.ducati.com/en
  3. http://www.docgb.org/club_history/index.htm - de ex., o mică documentare. Si eu am votat dar cred ca propunerile actuale sunt perfectibile, cu respectul cuvenit muncii depuse pana acum .
  4. Minunate, dar tot aia istorica rulez...
  5. Aha, acum văzui și eu saitu din semnatura ta. Da, are sens, dar in acest caz am putea merge pe celelalte variante, nu vad de ce trebuie sa fie creat de noi neaparat si n-am putea merge pe sigle similare cu cele ale altor cluburi. Motoarele sunt aceleași, diferă doar țările.
  6. Cum arată noua emblemă? Final draft? Emblema clubului din UK e așa: poate fi ușor adaptată la RO schimbând steagul (cel de jos - of course - ). mie personal mi-ar place o adaptare a acestei embleme (aș schimba Bologna cu Romania - știu, e cam mult...) dar am observat că se poartă embleme bazate pe designul acesta sau landscape în fine, deci ... care e stadiul? PS : ca să-mi înțelegeți entuziasmul, mai adaug că azi am făcut primele ture cu monstrulețul meu și ne-am înțeles perfect ! Încă nu l-am botezat dar am ales numărul de înmatriculare...
  7. ms, ms! Eu de fapt ma refeream la botez si cautam un pretext Dar daca-i gasim un nick il pun pe numar si dau o bere. Gata, am deschis competitia!
  8. Mulțumesc, Doru, salutare tuturor, e primul meu post pe forum (că n-am îndrăznit să grăiesc fără picamăr) dar promit să-mi fac temele pe măsura Monstrului. Am uitat să te întreb, are un nume sau îl botezăm acum?
×
×
  • Creează nouă...