Sari la conținut

atxcris

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

atxcris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Unul din anunturi este gresit, Calin avea 29 de ani si locuia in Peschiera di Garda. A fost nascut in Brasov si a plecat in Italia in urma cu 5-6 ani. Din cate stiu nu avea cont pe forum. Nu are nici o relevanta raspunsul, nici cel mai performant echipament nu l-ar fi salvat.
  2. atxcris

    Jurnalul negru

    Mai mult sânge pe străzile din Mantua, Âşi încă o dată victima a fost un motociclist. Un tânăr român de 29 de ani din Brasov, Calin Popovici, un rezident al Peschiera del Garda. Pare să fi pierdut brusc controlul motocicletei sale un Ducati Monster 900 într-o curbă de-a lungul drumului de dealuri dintre Mantua Âşi Monzambano Volta. Cădere care a fost fatala pentru Calin Popovici. Acesta a fost aruncat din Âşa într-un artefact de beton de la marginea drumului. Impactul a fost foarte violent, atat de violent incat baiatul a murit în câteva secunde. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  3. Mai mult sânge pe străzile din Mantua, Âşi încă o dată victima a fost un motociclist. Un tânăr român de 29 de ani din Brasov, Calin Popovici, un rezident al Peschiera del Garda. Pare să fi pierdut brusc controlul motocicletei sale într-o curbă de-a lungul drumului de dealuri dintre Mantua Âşi Monzambano Volta. Cădere care a fost fatala pentru Calin Popovici. Acesta a fost aruncat din Âşa într-un artefact de beton de la marginea drumului. Impactul a fost foarte violent, atat de violent incat baiatul a murit în câteva secunde. Dumnezeu sa-l odihneasca!
×
×
  • Creează nouă...