Sari la conținut

causius

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

causius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut, tot citesc acest topic, ca si altele referitoare la accidente, pentru ca asa cum spunea cineva, mereu mai ai cate ceva de invatat. cu toate astea, nu pot sa nu ma minunez cand vad cata rautate gratuita este in unele topicuri, prea multe dupa parerea mea. unii dintre cei care au postat parca ar fi copiii din curtea scolii, care taxeaza orice la colegul de la clasa vecina. cum il prinde putin singur, cum da cu o piatra dupa el.... nu tare ca sa ii sparga teasta, dar suficient cat sa ii faca o vanataie la glezne... ca sa inchid, parerea mea e ca toti aveti dreptate, dar in egala masura prea multi sunteti pe langa, si va zic si de ce: atunci cand scrii un post/reply trebuie sa spui si ce doresti sa obtii cu el, fapt la care majoritatea celor la care m-am referit esueaza cu gratie. motivul topicului meu, nu ca sa arat unuia sau altuia ca ce spun eu e perfect adevarat, ci ca poti exprima o parere fara sa iei drept jignire faptul ca altii au alta parere. apropo, am generalizat putin cu "toti" si "egala masura" si altele, asa ca scuze de off-topic-ul nu prea flagrant, si, RIP, bineinteles.
  2. stie cineva daca a fost introdus si daca da, din ce an, CBS pe horneturi? am vazut tot soiul de anunturi pentru motoare cu ABS dar nu si cu CBS. a doua chestie ar fi, e mare diferenta intre ABS si CBS? a probat-o cineva?
  3. salut, ai rezolvat cu actele? daca da (sa-ti dea Domnul sa fie asa) posteaza, te rog, experienta. ma bate si pe mine gandul sa imi au un moto din UK, si mi-ar prinde tare bine sa aflu cum sta treaba. mai ales, cum ai rezolvat cu certificatul EUR1? Salutare la Toata Lumea ! L-am intrebat si pe alecs_1000rr cum sta treaba cu inmatriculrea unei moto cumparate din UK, dar fie n-a intrat inca pe forum, fie nu a avut succes (sper sa nu fie cazul). Stie cineva care sunt procedurile si prin ce etape treci daca vrei sa cumperi un moto din UK? Am citit destule experiente cu moto cumparate din Italia si Germania, si acolo lucrurile sunt mult mai clare, macar pentru ca au postat foarte multi experiente personale. Eu am ceva prieteni din UK care ar putea sa ma ajute sa o cumpar, problema este ca si ei sunt in ceata in ce priveste actele. M-as duce personal, ca vorbesc binisor limba, dar mi-e teama ca drumul m-ar costa enorm, si nu ma incumet sa bat toata europa calare pe motor (lipsa de experienta in condus moto + riscurile sa raman in pana) pana inapoi in tara (desi, asa stiu ca m-as descurca sigur cu actele). Ma intereseaza daca stie cineva cum procedezi daca vrei sa o aduci pe trailer/remorca/microbuz, etc. Multumesc anticipat !
  4. OK Aproape ca m-am simtit de parca m-am dat eu cu ele.... Foarte bun si exact ce imi doream sa aud...singura problema e ca acum sunt inca si mai determinat la un miar. s-ar putea sa dorm pe pres cateva luni de acum incolo, ca eu imi pusesem o limita de vreo 5000 EUR.. . asa, mi-a intrat viespea in suflet sa mai astept pana strang de un miar... multumesc si sper sa ne mai auzim PS: daca sunt vreodat prin zona, dau o bere/suc/cafea
  5. @george05 Salut si multumesc. Exact asta imi doream, un comentariu al cuiva care a mers pe ambele :peace:si, eventual, si pe altele comparative, referitor la cum se manevreaza, ce feel dau una fata de alta, frane, acceleratie, ma rog, the works, diferente/similaritati... Cum spuneam, stiu ca topic de hornet, nu de comparatii CB X versus CB Y, asa ca mai astept un raspuns-doua, si apoi sunt impacatdaca se inchide topicul (desi, dupa mine, as asculta la nesfarsit despre motoarele astea, mi se par fantastice). Multumesc inca odata, PS: ceva comentarii despre pret-vechime?
  6. Salut, In primul rand multumesc pentru raspuns, si o sa incerc sa corectez pe unde am fost neclar in postul anterior... gand la gand cu bucurie privitor la faptul ca CB600 e perfect pentru oras, ma intrebam daca CB1000 o fi la fel de perfect, sau mai perfect..? cum spuneam, la stadiul la care sunt acum, personal as inclina spre un CB1000 in fata la CB600, dar diferenta de pret pe care am vazut-o in general in anunturi este de peste 2-3000 eur, la aceeasi vechime. adica, merita sa dau 2000 de euro in plus, la asta ma refeream cand am spus "ce pierd daca aleg un CB600 fata de CB1000" ? nu neaparat ca imi plac numerele cu 1000, desi n-am nimic impotriva lor, chiar sunt fan 1001 de nopti pierdute pe net, formula 1000, etc... insa din parerile pe care mi le-am facut pana acum cu privire la motoare dincoace de 2007, ma gandeam la CB600 ca alternativa la CB1000, pentru oras. de aceea, ma intreb daca merita sa dau 2000 EUR in plus, doar ca sa scrie ca am motor de 1000 cc.de asemenea, ce alte alternative or mai fi disponibile... uite, ma gandeam si la un Z750 si la un suzuki gladius sau la o yamaha fz1 dar nu vreau sa ma tampesc cu prea multe variante si stiu ca suntem pe topic de hornet, asa ca nu vreau sa pedalez pe subiectul asta. parerea pe care mi-am facut-o pana acum este ca Honda e mai fiabila si mai echilibrata decat cele amintite, dar asta doar din ce am citit, nu de la cunoscatori (din gura calului cum s-ar zice). m-am uitat si pe moto.it, si pe mobile.de si pe bestbike.ro si pe bikeshop.ro si pe motorcyclenews.com si pe autotrader.co.uk si inca alte cateva. stiu sa folosesc netul, eu vroiam mai degraba o parere de la voi, cei care sunteti la curent cu subiectul. cam ce preturi se merita, mai degraba decat ce preturi se cer. nu stiu daca am fost mai explicit sau nu. cum spuneam, multumesc inca odata pentru raspuns, am vazut ca de regula raspunzi multor intrebari, si in general incerci sa dai sfaturi bune. tocmai mi-am dat seama ca am uitat sa fiu mai putin neclar exact unde ma interesa mai tare, la comparatia dintre CB600 si CB1000. Ai putea sa imi spui niste experiente personale vis-a-vis de diferentele dintre ele, ca sa imi fac o parere daca se merita diferenta de pret? multam fain
  7. Salutare la toata lumea (pentru ca sunt nou pe aici). As avea cateva intrebari, pentru veterani, in special, daca se poate. ma intereseaza CB1000R - 1. pierd mult, si daca da, ce anume, daca in loc de CB1000R ma incurc cu un CB600FA? 2. ce alternative vedeti la CB1000R (stiu ca e topic de hornet, asa ca sper sa nu inflamez pe nimeni cu intrebarea)? 3. cam ce preturi mai sunt astazi, la un SH de prin 2007-2008 (modelul nou, de la F8 in sus, cred, zic bine?) cateva interese personale: ma intereseaza un naked strict pentru oras, cuplu bun (desi nu intentionez sa car altceva decat nevasta, super-ocazional, la un suc), conduc auto de 18 ani (binisor, i might add), n-am mai mers pe moto de vreo 10 ani (de mi-e si frica sa ma uit la ele, desi sunt indragostit ireparabil) dar ma descurcam bine, nu am veleitati sportive (conduc prudent si masina, daramite motorul) insa imi place sa stiu ca am ceva capabil sub mine (valabil la femei si motoare). Multumesc pentru rabdare si sper ca nu v-ati plictisit sa raspundeti la aceleasi intrebari de incepator. PS: stiu ca Buster a raspuns la o intrebare asemanatoare, pe un topc CB1000R versus CB600F dar, dupa cum am spus, pe mine m-ar interesa si alternativele la CB1000R sau deosebirile majore, daca exista, intre ele.
×
×
  • Creează nouă...