Sari la conținut

skorillo

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda VT600
  • Numar Moto
    AR 10 FOE
  • Club
    Burnout M.C.

skorillo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OK, multumesc! Asta era urmatoarea intrebare, cat de bine izoleaza in ideea in care tevile nu mai au protectii. Tu de unde ai cumparat banda si cu cat? pe mine mai mult ma intereseaza aspectul estetic al tevilor imbracate :-) daca aduc si ceva performante bine, daca nu ... iarasi bine. mda, niste tevi aftermarket nu mi-ar strica dar la preturile la care se vand nu cred ca o sa ma bucur de asa ceva in curand
  2. Salutare, ma bate gandul sa imi trag tevile in banda dar partial nu pana in spate. Am tot studiat problema si unii spun ca cresterea temperaturii in esapament poate afecta motorul, ca trebuie facut amestecul mai bogat etc. A mai facut cineva miscarea asta?
  3. Ahoi, ti-am raspuns cu privire la coburile de piele!

  4. Cam tarziu dar am rezolvat si eu sa pot veni cu masina de la 12. Ziceti daca mai e nevoie la ceva.
  5. am mai strans si eu niste bani. Hondita, te sun maine sa vedem cum ne intalnim sa ti dau, dar nu pot decat dupa ora 17
  6. Bun, va tin la curent si voi trece sambata pe la restaurant sa las jucariile.
  7. Salutare, cateva jucarii pt copii mici as putea aduce si eu. Nu sunt multe, ce am avut pe acasa. Astazi voi intreba si la mine la lucru daca firma nu vrea cumva sa sponsorizeze (merita incercat, nu?) si daca primesc un raspuns favorabil e cumva posibil sa primeasca o chitanta sau ceva hartie pentru contabilitate?
  8. in principiu da, ai ceva poze?

  9. o pereche de coburi de piele, cu franjuri, te intereseaza?

  10. Salut, De vreo 2 zile am si eu o problema, cand trec din vitezele superioare in inferioare scoate un clancanit ca si cand as baga-o in prima. Destul de suparator ... Ma poate ajuta cineva? Sa fie de la ambreiaj? Multam mult! Respect! Mai da ce frenezie e p-aici prin Shadow Zone ... Chiar toata lumea e la plimbare ... tot timpu? Pe unde fratzilor ca vin si eu?
  11. Bine ai venit in club! 1. practic intinderea lantului se face prin deplasarea spre inapoi a rotii spate...pe cadru trebuie sa ai niste gradatii, dar si daca nu sunt vizibile, cand ai ajuns la capatul cursei vei realiza ca nu mai ai unde sa duci roata mai in spate 2. teoretic ar trebui sa se potriveasca, deoarece intre 1998 si 2000 a fost acelasi cod la motorul de 600 - PC21 3. se gasesc semnale cam peste tot, inclusiv la louis : http://www.louis.de/...tnr_gr=10033250 4. tot louis: http://www.louis.de/...tnr_gr=10024300 Am fost pe Transalpina acum o luna si se poate trece cu orice motor. Cu exceptia catorva portiuni relativ scurte care sunt inca in lucru si unde trebuie trecut cu atentie, e proaspat asfaltata. Atentie la cum tragi de gaz, fiindca nu sunt inca montati parapetii de protectie si nici nu e marcata. Pentru detalii suplimentare, vezi ca sunt cateva topicuri cu impresii recente atat pozitive cat si negative pe sectiunea excursii. OK, multumesc de raspunsuri! la louis am gasit si eu, speram sa dau peste ceva second hand ca deh ... bugetul meu e putin bolnav pentru moment si ar mai fi cateva chestii pe care trebuie/vreau sa le cumpar Bun, am sa dau o tura si pe la sectiunea aia. Oricum, drumul de weekend-ul asta s-a amanat pentru o perioada nedefinita asa ca stau acasa si ... Poate ma duc pe la sfarsitul lui septembrie. Respect!
  12. Salut, am intrat si eu de vreo doua luni in randul fericitilor posesori de Shadow cu un VT600 din 99 (urmeaza si pozele) si as avea si eu cateva intrebari de incepator: 1. Cum va dati seama daca a sosit momentul sa schimbati lantul? Cartea tehnica zice ca atunci cand la tensionarea lantului se ajunge cu axul rotii in zona rosie de gradatie, doar ca la mine totul e ... negru, iar imaginea din carte fiind de proasta calitate nu se vede mai nimic! Lantul nu arata rau dar trebuie tensionat (are un joc de vreo 4-5 cm). Stie cineva de la a cata linie ar incepe "zona rosie"? 2. Cablul de acceleratie de la VT600 92-95 se potriveste cumva si pe modelul din 99? 3. Are cineva de vanzare un corp semnalizare spate stanga original? Un eveniment nefericit m-a lasat cu el rupt ... 4. Si tot la capitolul cumparaturi, are cineva de vanzare o pereche de suporti de coburi? Multumesc si asfalt uscat! By the way, a fost cineva recent cu motorul pe soseaua "Transalpina"? E practicabila pt un Shadow?
×
×
  • Creează nouă...