Sari la conținut

siz

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de siz

  1. GAZDUIRE MOTO! Pe perioada iernii (si nu numai!). Hala beneficiaza de paza si monitorizare permanenta; asiguram pornire periodica a motocicletei cu verificarea acumulatorului. Motocicleta poate fi scoasa le plimbare oricand de catre proprietar, cu conditia unui telefon dat cu o zi inainte! Pret: 100 lei. Oferta valabila in limita locurilor disponibile.
  2. siz

    Scop atins: BOBBER

    Multumesc tuturor pentru critici sau aprecieri! Si lui Andrei "THE MECHANIC" pentru ajutor/indrumare/etc.! Ne auzim la urmatorul proiect: Suzuki café racer!!!
  3. siz

    proiect virago

    Gresit! Motocicleta e a lu' "Pisi"!!!!
  4. siz

    Scop atins: BOBBER

    Poze artistice... Acum este GATA!
  5. Eu am amortizor de ghidon pe Hornet de 900. Este cel din link. Ai doua accesorii de care ai nevoie: sisitemul cu care se prinde de ghidon si sistemul cu care se prinde de cadru, in fata rezervorului. Varul "google" iti poate da toate amanuntele. Sistemul complet m-a costat cam 350 euro. http://www.carpimoto...trismHNT9_Z.jpg
  6. siz

    Scop atins: BOBBER

    Si, aproape de final, arata cam asa... cateva amanunte de retusat si apoi poze cu ea spalata si fardata!
  7. siz

    Scop atins: BOBBER

    1,80. Pozitia a fost aranjata in functie de statura mea, si nu e chiar rea. Am fost limitat in alegerea pozitiei scaritelor de cele doua capace ale motorului si de galerii, care merg paralel cu cadrul. Avantajul la custom este ca poti oricand modifica ceea ce nu iti convine! Respect!
  8. siz

    Scop atins: BOBBER

    @Kollar: Crezi tu ca "Gigelul" de la RAR stie cum arata la origine un GSX400 din 1985??? Atata timp cat seriile sunt cele din talon, totul e OK. Vopsitul e la pistol.
  9. siz

    Scop atins: BOBBER

    Nu stiu cat a costat... pentru ca parte din piese au fost facute, unele le aveam deja, iar parte din munca fizica am facut-o eu... Ce am platit efectiv au fost: materialul de studiu, amortizoarele, semeringurile telescoape si uleiul, filtrul si uleiul motor, acumulatorul, sudatul cadrului, vopseaua cadrului, vopsitul pieselor, filtrele de aer, oglinzile... si consumabile (discuri flex, electrozi, tabla, Teflon pt bucsi....) Deci... inca nu am calculat! @Kollar: De ce crezi ca e problema cu cadrul? La ce te referi?
  10. siz

    Scop atins: BOBBER

    Multumesc tuturor pentru aprecieri si sugestii! Cadrul a "pierdut" partea spate, restul fiind sudat pe pozitie, tinand cont de statura mea (tot cu ajutorul lui Andrei, aka "Rat_jawa). Cam asa arata inainte de taiere.
  11. siz

    Scop atins: BOBBER

    Rezervorul este de Shadow. Bordul a suferit si el modificari, trecand de la analog la digital. Inca nu stiu daca sa-i pun ghidon drept sau... Inca ma mai gandesc! Timp sa fie ca sa il termin, ca idei sunt destule! Respect!
  12. siz

    Scop atins: BOBBER

    Pt ca am fost intrebat: aripa spate provine dintr-o aripa fata de intruder, pe care am latit-o cu 4 cm. Nu are prinderi pe cadru, ci doar pe bascula, prin intermediul celor 2 laterale, facute din fier beton de 1 cm diametru.
  13. siz

    Scop atins: BOBBER

    De cand ma stiu mi-am dorit un bobber... Si asta toamna, cu ajutorul lui Andrei (cel mai "mecanic/mos nebun din Constanta) m-am apucat de treaba... Materialul de studiu disponibil: un Suzuki GSX 400e din 198siceva. Momentan, proiectul este inca in desfasurare si sper sa il termin pana da caldura.
  14. ... Off topic: Bag de seama, citind topicul, ca uitati ceva esential: PRIETENI, AICI E VORBA DE MOARTEA UNUI OM, UNUL "DE-AI NOSTRI"!!!!!!! Si cu toate astea, se gaseste unul sa arunce cu noroi... si mai rau de atat, se gasesc alti 50 sa ii dea replica, in loc sa fie, macar o secunda, cu gandul la cel care a murit, din vina uneia care nu a cascat ochii! Imi tot vine in minte o vorba usor modificata pentru cazul de fata: un prost arunca o piatra in apa si 100 de destepti sar sa o scoata. Asta e parerea lui, poate pentru ca asa gandeste, sau poate pentru ca DOAR atat gandeste... On topic: RIDE IN PEACE!!!
  15. Pai mai intai vezi daca chiar cross vrei....e posibil sa confunzi cross-ul cu enduro. Cross in mare parte se face pe circuit.
×
×
  • Creează nouă...