Sari la conținut

romanunebun

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    in cautare

romanunebun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e planificata chiar acum..Mai astept oleaca,pana in vara.Am invatat pe o yamaha Ybr 125,multumesc tuturor pentru interesul acordat.Pentru cel care ma indeamna sa merge pe drum,lasa,ma abtin,nu vreau sa ma implic in chestii ilegale.Cand vreau sa ajung undeva o merg cu o duba.Am ganduri cu viata mea,nu vreau sa fiu intins pe asfalt sau cu dosar penal.
  2. Nu am de gand sa merg in ilegalitate:)) Multumesc de sfaturi si de primire:))Vreau ceva de 125..Nu vreau sa mai schimb motorul pana la 16 ani!Oricum,cred ca ma indrept spre YZ,de Husqvarna SM 125 cu kit supermoto ce spuneti?Cred ca e un motor ok,puternic! Physical measures and capacities Weight incl. oil, gas, etc: 94.4 kg (208.0 pounds) Seat height: 998 mm (39.3 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1,316 mm (51.8 inches) Overall length: 2,136 mm (84.1 inches) Ground clearance: 386 mm (15.2 inches) Wheelbase: 1,443 mm (56.8 inches) Fuel capacity: 7.95 litres (2.10 gallons) Yamaha Dt.Xt?Ktm KX ce spuneti?Vreau sa fac plimbari printr-o padure,pe drumuri forestiere cand am pasager,dar cand sunt singur vreau sa merg pe trasee.
  3. Buna ziua!Am 13 ani si sunt pasionat de enduro.Am invatat sa merg pe moto,si acum am reusit sa le explic parintilor de ce vreau,ce e cu pasiunea asta,si sunt deacord sa imi cumpar.Nu vreau sa aud ca sunt prea mic,etc. Vreau ceva pana in 1000 de euro,si nu foarte inalt.Am 1.70 inaltime,50 de kg. Sper sa ma ajutati,chiar am nevoie de sfaturi!
  4. Buna ziua!La spitalul de urgente din Suceava la ortopedie sa il cautati pe doctorul Filip.Este foarte bun si grijuliu,plus ca are foarte multe operatii reusite.Eu am avut odata o entorsa mediana de la motor ,pe camp.Avand 12 ani nu am putut sa tin enduro-ul la o curba brusca si am pus piciorul si am calcat stramb.M-au dus parintii la spital,dupa recomandarea altui chirurg prieten de familie la acest doctor.Mi-a facut o procedura si a atenuat durerea.Mi-a dat si o soseta care sa imi tina piciorul.A doua oara am ajuns la el tot din cauza motorului.In timp ce ma dadeam mi-a intrat ceva in talpa.M-a durut oleaca si a trecut.Peste 5 zile deja aveam febra si era umflat.Am mers tot la el unde m-a operat,fiind ceva mai grav,nu am retinut.Apelati fara grija la acest om!Si apropo,si asistentele erau foarte bune,am fost operat cu anestezie locala,si ma durea totusi,mama era aproape de lesina,pentru ca ma tinea de mana,iar asistentele au ajutat-o sa se calmeze,iar una dintre ele i-a luat locul mamei si ma tinea ea de mana si imi zicea ca nu o sa mai doara!Super doctori!Recomand chiar daca am 12 ani!
×
×
  • Creează nouă...