Sari la conținut

Florin84

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Florin84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am spalat-o... Mi-am dat deja un sut in c**e. am sa incerc azi cu o solutie de curat galeriile de la kronaumoto dar am vazut ca exista si un polish de aluminiu, a folosit careva polish de aluminiu?!
  2. Zilele trecut am zis sa mai spal si eu motorul(hornet 2007), dar l-am umplut de zoaie pe blocul motor si ornamentele de aluminiu pe care sunt prinse scaritele spate. Aveti idee daca se mai curata si cu ce se curata?!?!
  3. Ce evacuari aveti pe Zeturi? Ar fi misto sa posteza fiecare ce evacuare are si eventual un filmulet pentru sound.
  4. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. Raman la z750 hornetul parca e cam cuminte la design iar ca manevrabilitate cred ca sunt la fel. Pe hornet am mers si e supermanevrabil eu fiind incepator, ramane sa merg si pe z750 ca sa pot face o diferenta. Cum sta la manevrabilitate z750 ma gandeac la oras.
  5. Urmeaza sa dau de A si oscilez intre z750 si hornet. Z750 e imi place maxim dar nici hornetul nu imi displace si toata lumea lauda fiabilitatea honda. Ce parere aveti de acest motor urmeaza sa ma duc sa-l vad sapt urmatoare http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-z750-din-2006-399968.html
×
×
  • Creează nouă...