Sari la conținut

traian

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de traian

  1. Intrarea va fi 25 lei .Va asiguram ca vor fi locuri de campare pt toata lumea.Formatii de cantareti nu avem si nici nu vom avea vreodata deoarece formatul intrunirii noastre este fara.Ne adresam in special celor iubitori de lectura si incercam sa sprijinim bibliotecile.Asadar, esti analfabet, scrie-ne si te vom ajuta sau mai bine vino la party si vei pleca daca nu cult cel putin pishat pe tine de alcool.Va asteptem ...se anunta vreme buna .

    scurt si la obiect!... imi place!!

    vom veni (pentru ca e vorba de vreo 10-15 pers) sambata si sigur va fi un cenaclu de lectura pe cinste!!!! :alcy:

     

    cea mai tare faza a fost: "...esti analfabet, scrie-ne..." :10:

  2. Exista cazuri in care participantii dorm la hotelurile sau pensiunile din jur si atunci dupa cum spui tu , ei ar trebui sa plateasca pret redus. Sincer nu mi se pare corect fata de ceilalti participanti care stau cu cortul.

    Discutii de acest gen au fost si la Mamaia si mai peste tot in tara. Doar cei care sunt organizatori de astfel de evenimente stiu ce costuri implica ele. Nu cred ca o taxa de 30 de lei/ 3 zile te poate face sa te razgandesti sa nu participi la un astfel de eveniment.

    Iti dau un exemplu: la o terasa fara fite in Vama Veche o masa pentru o persoana te costa in jur de 40-50 de lei si nu mai zice nimeni nimic si Vama este full.

    Oricum speram sa te avem printre noi si sa pleci convinsa ca a facut intrunirea cei 30 de lei. :cheers:

     

     

    In ceea ce priveste lipsa taxei de intrare la intruniri, hai sa fim seriosi. Pana si parcarea in oras nu mai este gratis, de fapt nimic nu mai este gratis in ziua de azi. Un eveniment indiferent de amploarea lui, implica niste costuri. Toti care organizeaza astfel de evenimente pt noi motoristii, o fac din pasiune si placere pt ca oricum bani nu ai cum faci din chestia asta.Or dupa ce ca investesti foarte mult timp, nervi, iti atragi reclamatii etc sa mai si scoti bani din buzunar pt treaba asta, iar nu mi se pare corect.

     

    in fine, va asteptam pe toti la Buzau PENTRU O ALTFEL DE INTRUNIRE !!!!!!!!!

    parerea mea este ca taxa de acces in incinta intruniri, mai ales cand aceasta se face intr-o localitate, face sa limiteze accesul celor "gura-casca", care nu au nimic in comun cu motoarele si/sau specificul intalnirii respective... asa ca poti lasa linistit casca pe motor fara sa-ti fie frica de disparitia ei ...ca doar nu ne furam palaria unul altuia!

    ...si pana la urma, ori ca dai 30ron la intrare si bei bere/suc mai ieftin, ori ca suma intra in pretul bauturii/mancarii, tot cam la aceeasi suma se ajunge, dar dupa cum spuneam, se face selectie la "clienti"!

  3. Eu vreau sa plec inspre Lehliu sambata dimineata la ora 10:00-10:15 din benzinaria Petrom de la capatul Pantelimonului si sa merg pe drumul vechi...autostrada nu ma atrage...daca mai sunt doritori poatebfacem o brigada de 5-10 motorete...

    si eu vreau sambata dimineata, dar nu stiu dc pot ajunge la 10 in pantelimon... oricum, incerc sa ajung si eu in timp util! nici pe mine nu ma atrage autostrada... ma ia somnul! :)

  4. atw, mersi mult de informatie...adevarul e ca daca stai si citesti ce scriu cei de pe suzukisavage.com iti vine sa nu iti mai iei acest motor....numai si numai probleme.....ma cam speriat, plus un prieten din germania care imi spunea ca nu are o reputatie grozava acest motor.....

    toate motoarele au probleme! fiecare model are cate un punc slab!... mai ales dc trec anii peste ele...

    ...dar tb sa te gandesti si ca la pretul pe care il are un savage, nu prea iti iei motoreta de capacitate cat-de-cat! oricum, este o motoreta pe care inveti componentele unui motor! este FOARTE simpla si aerisita!

    eu sunt (eram) atehnic si dupa 2 ani, dc ma pui sa schimb ceva la un savage, o fac cu ochii inchisi! (in afara de interiorul motorului ca nu am avut ce cauta acolo!...

    si este, dupa parerea mea, cea mai indicata pt incepatori datorita pozitiei sezutului si a centrului de greutate!

    Apropos, este de vanzare ca mi-am luat intruder de 800... din motive de evolutie!

     

    bafta!

  5. nu mai are nimeni intruder?

    mi-e greu sa cred......

    daca mai stiti oameni care au si nu intra facetile poze si trecetii la catastif

    ba da! :D

    VS800 din '94, dar e luat de la niste pensionari din Germania si e super intretinut!

    poza e cand l-am "preluat"... deci eram "sportiv" in salopeta!

    ...si miercuri i-am facut botezul de asfaltul bucurestiului pt ca un dobitoc cu gip a iesit din coloana si mi-a taiat calea si am derapat pe nisipul de pe marginea strazii...

    in rest sunt ff multumit!! fiabil, linie superba... sunt mandru de ea! ( o cheama Livia ca are nr: LVY)

    apropoz: stiti vre-un incepator care are nevoie de o motoreta potolita si foarte stabila ca sa invete? am un savage de 400cmc de vanzare pe care am invatat sa merg!

    post-6753-1188562542_thumb.jpg

  6. pai noi ne strangem la rondul de la aeroportul baneasa.

    Ideea e ca s-au anuntat restrictii de circulatie pentru sambata intre 8-12 in zona predeal, datorita unui maraton ce se desfasoara pe sosea :thanks:

     

    si noi mergem incetisor, asa ca pana la brasov= 250-280 km, asta inseamna cca 3 ore, daca nu suntem opriti din drum de maraton. Si n-as vrea sa pierd parada .... pentru nimic :D

     

    aaa... ora 7.30 = ora de intalnire nu de plecare. ca intotdeauna mai e cineva care sa intarzie!@!!!!

    poate ne asteptati si pe noi. de fapt noi ajungem inainte de ora 9 la ploiesti.

    Petromul acela de care zici e la iesirea din Ploiesti spre bv, nu? unde se intersecteaza centura cu drumul ce iese din oras.... parca...

    despre acel petrom este vorba!... si intr-adevar am zis 9 ca sa plecam la max 9.20! de acolo se fac max 2h pana la BV dc mergem batraneste!

    cat despre maraton: nu are nici o legatura cu drumurile nationale (DN1 sau DN1a)

    ne vdm acolo sambata dimineata!... la 9 fix, jonctiunea! :welcome:

  7. offf cit de greu este, stitzi vreun medicament impotriva extenuarii totale?

     

    este pacat din cauza programului sa nu ajungetzi de vineri mai devreme pentru cine are posibilitatea, pentru cine nu, inseamna ca nu atzi incercat suficient sau nu vrea suficient

     

    din experientza organizarii va spun facetzi eforturi si aproape orice se poate reusiii

     

    aveti dreptate, dar majoritatea nu suntem liber profesionisti ci sclavi la patron... stiu ca eforturile sunt imense din partea voastra si nu numai, dae asta e: la unii chiar nu se poate!

     

    sa ne vedem sanatosi vineri seara!

  8. @Traian: De care Intruder ti-ai luat?

     

    Asfalt uscat!

    bai spirane, o sa-l vezi! VS800 dar rosu ca negru nu am gasit in banii si calitatea pe care vroiam!

    am reusit sa il inmatriculez dar m-a secat de bani si nervi la aia la ploiesti!

    te bagi vineri seara dupa 6.30 din otopeni ca vin pe centura din militari?

×
×
  • Creează nouă...