Sari la conținut

traian

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti/Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    suzuki intruder vs800
  • Numar Moto
    PH 09 LVY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki Savage

traian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pleacam la 8.30 de la McDonald's-ul de la intrare in Otopeni... grup de cca. 10 choppere, viteza de croaziera 80-100km/h.
  2. scurt si la obiect!... imi place!! vom veni (pentru ca e vorba de vreo 10-15 pers) sambata si sigur va fi un cenaclu de lectura pe cinste!!!! cea mai tare faza a fost: "...esti analfabet, scrie-ne..."
  3. Din discutii am inteles doua chestii: 1. aglomeratie la campare... 2. se va "citi" mult!... Insa un program, ceva... cine va canta? NIMIC!... pretul de intrare?
  4. eu nu mai am RCA, deci exclus Ruse... pana la Slanic m-as risca si asa ca oricum am nr. de PHiladelphia si nu m-a oprit nime' in tara mea.
  5. bai vali, te grabesti ca fata mare... vin si pozele!!! pot doar sa spun ca majoritatea au iesit la fel cum eram si noi... AFUMATI! http://dl.transfer.ro/chopperistii_bran-transfer_ro-05nov-da6ec2.rar asta ca preview... sa nu mai planga lumea!... restul sunt prea indecente pentru a le face publice!
  6. foarte tare, frate!!!!!! foarte tare!!!! ma bucur ca v-am cunoscut!!! ...si la mai multe iesiri impreuna!
  7. Am zis sa plecam sambata dimineata la 10-max.10.30 de la Agip-ul din Colentina (colt cu Fundeni). Noi plecam la 9.30 din Militari.... cui ii arde de "dixtractie" si nu de polemici ii asteptam sa ne insoteasca... sau ne vedem la BZ!!!
  8. parerea mea este ca taxa de acces in incinta intruniri, mai ales cand aceasta se face intr-o localitate, face sa limiteze accesul celor "gura-casca", care nu au nimic in comun cu motoarele si/sau specificul intalnirii respective... asa ca poti lasa linistit casca pe motor fara sa-ti fie frica de disparitia ei ...ca doar nu ne furam palaria unul altuia! ...si pana la urma, ori ca dai 30ron la intrare si bei bere/suc mai ieftin, ori ca suma intra in pretul bauturii/mancarii, tot cam la aceeasi suma se ajunge, dar dupa cum spuneam, se face selectie la "clienti"!
  9. Cine merge sambata dimineata din Bucuresti??? Suntem doua motoare (choppere) si mergem cu max 100km/h.
  10. si eu vreau sambata dimineata, dar nu stiu dc pot ajunge la 10 in pantelimon... oricum, incerc sa ajung si eu in timp util! nici pe mine nu ma atrage autostrada... ma ia somnul!
  11. salut! vreau sa vin si eu sambata si ma gandeam dc inchiriaza cineva un loc la cort... sau o umbrela... sau "un ceva" prin care sa nu intre apa... restul de harnasamete am (sac si izopren) dc nu, asta e, dorm la umbra mobrei!
×
×
  • Creează nouă...