Sari la conținut

bmw_ursul3tz

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov-Cimpina
  • Motocicleta
    Yamaha FZR 1000 Cc

bmw_ursul3tz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si pe mine ma interesa chestia asta ca au cam inceput sa fie scumpe la vedere cauciucurile pe 18
  2. Salutare baieti ! Ce mai faceti voi?Eu din pacate trebuie sa renunt la Fezerasul meu pentru ca am nevoie de masina.Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca trebuie sa-l dau ,motocicleta la care chiar am tinut .Merge perfect nu mi-a facut probleme nu m-a lasat la greu dar nu am ce face .Daca este cineva interesat la schimb cu auto ne auzim cu cea mai mare placere.constantin.stanciu88@yahoo.com sau 0725065459. Va salut si va doresc o zi buna!
  3. Salutare! La intrare in Sinaia cum vi de la Bucuresti faci stanga pe calea Moroieni si urci, iar la prima intersectie in padure faci dreapta spre lacul Bolboci.Noi nu am ajuns pana la lac pentru ca am auzit ca nu ar fi asfalt pana la lac nu stiu sigur dar va recomand drumul cu multa placere.Asfaltul este bun nou doar o parte din drum este mai denivelata circa 1 kilometru in rest ok ,drum de munte prin padure umpic mai ingusta cam de doua masini, multe curbe, priveliste superba ,racoare . Cu semnul nu am avut probleme pana acum ,multi mi-au spus sa-l dau jos dar nu stiu ce sa fac . Numai bine si asfalt uscat baieti !
  4. Pai acum sa pun si eu niste poze de la o plimbare de sambta asta:P.Scuze de calitatea pozelor.
  5. Am gasit baterie Exide in jurul pretului de 170 ,nu mi se pare scumpa in comparatie cu asta care o am de 3 luni pe care am dat 140 de lei si deja m-a lasat.Pe mie asta ma cam dadea inapoi, ca nu e bateria ca am zis ca e noua si nu are ce probleme sa aibe dar se pare ca bateria este problema dupa cum spuneti si voi . Bafta baieti!
  6. Asa voi face baieti ,pana la urma imi iau o baterie calumea dau mai multi bani dar stiu ca nu ma lasa la greu.O sa caut marca mentionata de voi daca spuneti ca nu ati avut probleme. Va multumesc baieti ca m-ati mai luminat putin ca nu mai stiam ce sa fac, ce sa iau releu ,alternator sau baterie .
  7. Ma gandeam si la baterie cs 05 hho ca este de calitate proasta si sa fie acesta motivul penru care nu porneste.Mi-a spus cineva ieri ca si-a luat aceiasi marca de baterie a pus-o pe un atv si l-a lasat in padure sugerandu-mi sa iau o Varta s-au ceva mai bun.Aseara am pus bateria la incarcata si am lasat-o in jur de 8 ore, azi sunt curios sa vedem cum se manifesta si cat o sa ma tina . Va salut baieti si asfalt uscat !
  8. Salutare baieti ! De 2 saptamani am inceput sa ies cu motoru ,totu bine si frumos vis ceva de nedescris ,nu se compara cu nimic mersul cu motocicleta insa de cateva zile au inceput sa apara problemele. Acum 4 luni am cumparat o baterie noua VOLT-ON 12N14 am facut tot ce trebuia ca sa o activez a pornit imedit totul ok .Am mai pornit-o din cand in cand nu am avut probleme, dar acum 2 saptamanai in prima zi cand sa plec cu ea nimic moarta bateria.Am luat un redresor, am incarcat-o a mers dar dupa cateva zile a murit dinou.Iarasi am pus-o la redresor si in ultimele 4 zile am facut in jur de 200 de kilometri timp in care am zis ca s-a incarcat destul si nu o sa am probleme ,chiar i-am luat borna + dupa ce am parcurs kilometrii acestia ca sa nu imi fure pe undeva curent,azi insa dupa o tura am oprit-o si cand sa o pornesc nimic moarta.Nu mai stiu ce sa fac am fost la 3 electricieni unu mi-a masurat bateria cu motorul pornit avea 12,50 la relantiu cand o acceleram in jur de 14,50 si mi-a zis ca bateria nu are nimic ca e releul de incarcare .Al doilea mi-a zis ca bateria nu este buna ca este slaba si nu are putere sa invarta, al treilea mi-a spus ca poate sa fie electromotorul .Offf ca nu mai stiu ce sa mai zic si ce sa fac .Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ceva ce ar putea fi eu ma gandeam la releul de incarcare varianta ce-a mai plauzibila voi ce ziceti?Daca are cineva sa puna o poza cu un releu de incarcare yamaha fzr 2LA sa vad macar cum este ca eu sincer nu l-am gasit pe nicaieri la motor . Va salut, va urez o seara buna si va multumesc pentru intelegere!
  9. Ok asa o sa fac sa vedem cum sta treaba. O sa revin sa va spun care a fost problema. Mersi mult pentru ajutor . Va salut si va urez drum bun fara incidente!!!
  10. Man m-am plimbat vineri sambata si duminica dupa ce mi-a facut asa .Si m-am plimbat ca i-am dat curent de la masina .Culmea ca mi s-a oprit motoru odata si zic am pus-o ca eram cam departe de casa dar i-am dat la buton si a pornit insa dupa vre-o 3 ore cand sa o pornesc nimic moarta .
  11. Din pacate cand am luat bateria nu am fost cu motocicleta si nenea de la magazin a trecut el o valoare ca sa poata sa-mi dea garantia .Ma gandesc sa nu fie vre-un scurt pe undeva cum zici tu banzay ca bateria a stat pe motocicleta 3 luni cu bornele puse si in timpul asta sa se fi descarcat .
  12. Merge impinsa man , si daca ii dau curent de la masina porneste fara probleme dar se pare ca bateria m-a lasat .O sa incerc sa ma duc si la garantie sa vedem .
  13. Salutare! Am si eu o problema .Acum trei luni am achizitionat o baterie noua 12n14 pentru motocicleta , am urmat toate procedurile care trebuiau facute pentru activarea bateriei si a fost totul bine.De atunci doar am mai pornit motocicleta cam la o luna fara sa merg cu ea iar weekendul acesta cand sa plec cu ea surpriza bateria moarta.Care ar putea fi problema descarcarii ?Sa fie bateria chiar asa de slaba s-au sa am vre-un scurt pe undeva ? Va salut cu stima!
  14. Nu stiu ce sa zic man ca nu am mers cu motocicleta sincer dar oricum vreau sa le schimb pt ca cel din dreapta este umpic deteriorat si asi mai vrea sa-i schimb si manetele pentru ca este una de un fel si alta de alt fel si nu imi plac .Mai am in plan oglizi dar nu m-am decis ce model inca ,pe cele care le avea el le-am vandut ca nu se potriveau de nici-un fel pe motocicleta. Off baieti mare problema mare am intampinat azi.Cand am dezvelit motorul surpriza ,cauciucul de pe fata era murdar de ulei scurs de unde credeti din furca din jamba dreapta.Pana acum nu a curs pic de ulei dar saptamana trecuta a mers un amic 2 ture cu ea si scurgerea cred ca este de atunci .Ce trebuie sa fac ?Am inteles de pe net ca trebuiesc schimbate simeringurile.Este adevarat ? Multa Bafta! Daca va utati atenti se vede in ce hal a putut sa curga pe cauciuc
  15. Iti multumesc foarte mult pentru recomandari !Chiar o sa caut filmele si o sa ma uit de mai multe ori la ele . In cazul farului deci cam asa este normal sa faca . Cu siguranta termometrul de apa o sa-l puna un electrician decat sa fac vre-o boacana pe acolo . Ms inca o data man !
×
×
  • Creează nouă...