Sari la conținut

deathwish19

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de deathwish19

  1. Dupa 2 ani de batai de cap si incercari (sa-l futa Noe pe cel care a lucrat inainte la partea electrica), am descoperit anomalia la mobra. E un lucru stiu si afara, dar nu m-am gandit pana acolo. Dupa ce s-a ars cdi-ul original, fostul apropritar a pus un cdi chinezesc de 4 timp. Toate bune si frumoase, doar ca nu a citit schemele electrice la motocicleta, cdi original si cel am. Cel original se alimenta din stator si din baterie. O ciudatenie, dar asa a fost proiectat. Cel chinezesc, are 2 fire verzi de masa in loc de unul

    Verde si un galben (de la stator). Deci cel galben nu are ce cauta legat pe un cdi generic. Acest lucru influenta incarcarea. Asadar, pt cine inlocuieste cdi-ul, este o mufa pe firul galben( al 4-lea care vine de la stator) care trebuie scoasa. Se afla sub șa, in cutia cu mufe.

    Imi pare rau sa aud ca te-a chinuit atat de mult, pe mine m-a slujit fara probleme 6 ani, ce-i drept am mers numai prin Bucuresti. Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema.

    Ce e ciudat e ca CDI-ul a fost schimbat in iunie 2009 si eu am mers fara probleme pana in 2013, cand am vandut-o.

    Acum tind sa cred ca cel care mi-a adus piesa, am pus mai jos codurile gasite de mine atunci, mi-a dat o mare teapa, eu crezand ca e originala.

     

    The original part # is

    30410-KW3-008

    the updated part # is

    30410-KW3-680

  2. Si nu uita sa iei in calcul ca luni e Sf Maria si treci prin Moldova, sa vezi aglomeratioa naibii duminica. Am trecut anul trecut pe 14 August prin Bacau si era tot orasul blocat de la un capat la celalalt, si era vineri. Nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie duminica.

    Am fost de curand pe traseul Ojdula-Focsani si este un drum foarte bun. Poti lua in considerare sa te intorci pe Siriu si seara, cand esti mai obosit, sa vii pe DN2 care e lejer - drum drept.

×
×
  • Creează nouă...