Sari la conținut

deathwish19

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de deathwish19

  1. Imi pare rau sa aud ca te-a chinuit atat de mult, pe mine m-a slujit fara probleme 6 ani, ce-i drept am mers numai prin Bucuresti. Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema. Ce e ciudat e ca CDI-ul a fost schimbat in iunie 2009 si eu am mers fara probleme pana in 2013, cand am vandut-o. Acum tind sa cred ca cel care mi-a adus piesa, am pus mai jos codurile gasite de mine atunci, mi-a dat o mare teapa, eu crezand ca e originala. The original part # is 30410-KW3-008 the updated part # is 30410-KW3-680
  2. Asa imi facea si mie si am descoperit un "bug" - pun moto in neutru si cu o mana pun cheia pe ON si cu cealalta pornesc motorul, merge de fiecare data. Incearca si tu, poate merge si la tine.
  3. @ovi_ice M-a oprit sa imi bata obrazul ca mergeam pe banda de urgenta si ii multumesc ca nu mi-a stricat ziua tocmai la sfarsit cu o amenda.
  4. Salut, Cine are nevoie de amortizor nou si mai ieftin pentru TA 650/700 poate incerca link-ul de mai jos. http://www.ebay.co.uk/itm/291355673166?ul_noapp=true
  5. Au in Kaufland dry bags de 40L la 22-23 RON. Mi-am luat pentru motor dar mi se par cam mari, inca nu am avut timp sa ii probez.
  6. Si nu uita sa iei in calcul ca luni e Sf Maria si treci prin Moldova, sa vezi aglomeratioa naibii duminica. Am trecut anul trecut pe 14 August prin Bacau si era tot orasul blocat de la un capat la celalalt, si era vineri. Nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie duminica. Am fost de curand pe traseul Ojdula-Focsani si este un drum foarte bun. Poti lua in considerare sa te intorci pe Siriu si seara, cand esti mai obosit, sa vii pe DN2 care e lejer - drum drept.
  7. Pe Campina-Secaria-Comarnic am fost eu asta toamna, drumul e bun, gropi pe ici-colo dar pentru motorul tau nu sunt probleme.
  8. Da, despre el e vorba, si pentru mine a facut S-a lasat un timp de treaba si a aruncat matritele dar acum a reintrat in activitate. Am vazut ca face si reparatii la barci cu telecomanda, avioane etc.
  9. Reparatii stopuri/faruri - Bucuresti- Iuliu Maniu nr 190l, 0722703062/0740648953. E singurul pe care l-am gasit in Romania si am aflat de el printr-un noroc
  10. Daca ai vitezana nu te sfatuiesc sa o iei pe la Tg. Secuiesc - Lepsa ca e nasol rau drumul.
  11. @cozmino Camera asta Overmax filmeaza in bucla, adica atunci cand s-a umplut cardul inregistreaza peste inregistrarile mai vechi?
×
×
  • Creează nouă...