Sari la conținut

lostinsnow

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lostinsnow

  1. Salutari,

     

    M-am nimerit si eu prin Canada si sunt curios daca folositi magazine online pentru echipamente. Daca da, imi puteti recomanda vreunul? Cum vi se pare echipamentele ca pret fata de romania? Eu sunt doar in trecere prin Canada si sunt curios daca pot gasi ceva care sa fie mai ieftin decat in romania, sau europa de altfel.

     

    Multumesc,

     

    Salutari si drumuri faine in noul sezon!

     

    https://www.canadasmotorcycle.ca/ e destul de ok.

  2. Planuri sunt intotdeauna. Dawson City e magnet, de solstitiul de primavara, in iunie. Banff si Jasper sunt pe lista. Yellowstone e pe lista. Haines si Valdez in AK si Telegraph Creek in BC de asemenea. Plan clar inca nu este, dar probabil prin iunie decolam. Anunta-ma daca vrei sa vii, din Mtl e cale lunga.

     

    Am incercat sa iti trimit mesaj pe privat, dar se pare ca nu merge din anumite motive. Ajungeti pe la Yellowstone ? Daca nu se schimba nimic, eu plec in jur de 20 iulie si ajung la Yellowstone pe 27-28 (imi pot modifica traseul spre nord sau sud putin). Ar fi ceva sa ne mergem impreuna spre Vancouver...nu de alta, dar vin singur :) .

  3. In ultima perioada am observat ca imi curge niste ulei (inainte erau cateva picaturi, acum ceva mai mult) cand pornesc motorul la rece. A mai avut cineva problema asta sau are cineva o idee de ce curge ? Motoreta este un Shadow Ace de 750 din 99, iar uleiul folosit este Motul 5100 10w40. Banuiesc ca este un semiring, dar astept si alte idei. Merci :D

    post-67629-0-85533000-1416354384_thumb.jpg

    post-67629-0-56784500-1416354485_thumb.jpg

  4. stai LINISTIT, NU ne vei LIPSI!!!!!!

    TU ...... BUCURA TE..... de vremea din MONTREAL/canada

     

     

     

    "In Montreal nu am mai avut temperaturi pozitive de 6 luni..acum 2 zile erau -20 de grade de exemplu, dupa ce in weekend a nins destul de bine. Canada! "

    Clar...echipa perfecta. Distractie placuta!

  5. Astea-s asa-zise poante cu substrat, e poveste veche, sa lasam deoparte scandalul din anii trecuti.

    Luati, prieteni, la liber, sa nu deranjati pe careva: http://www.louis.de/_40684294f30d7e4df96207446a11d4e174/index.php?topic=tourentipp_trentino si pentru nani booking.com

    In zona Garda sa mergeti neaparat seara, in Sirmione, mai ales amatorii de inghetata.

    Eu am fost in 2011, deci anul asta nu-i risc sa ne calcam pe coada.

     

    Ah, deci e un fel de "secta" secreta, care nu vrea sa share-uiasca traseul ? :))) ... Oh yeah, cred ca este o mare placere sa stai seara la masa cu astfel de oameni. Thanks, but no thanks (scuze pentru offtopic) .

  6.  

    In Vancouver a inceput sezonul. Un pic rece, dar are balta ... lemne :alcy:

     

    Pffffff..lux :D

     

    In Montreal nu am mai avut temperaturi pozitive de 6 luni..acum 2 zile erau -20 de grade de exemplu, dupa ce in weekend a nins destul de bine. :finger: Canada!

  7. Adobe au lansat CC-ul si nu mai trebuie sa platesti softul. Practic e ca un fel de abonament. Avem la munca asa ceva, pentru firma e cam 80E pe luna pentru toata suita Adobe, home user am inteles ca e undeva la 50E luna. Si ai totul cu licenta, update-uri gratuite si ceva spatiu de stocare pe cloud. Daca-ti iei doar un soft, gen PhotoShop sau Lightroom, abonamentul e semificativ mai mic, gen 30E pe luna. Practic cat un abonament cu date la telefon.

     

    Daca il folsesti la munca sau in mod regulat (si obtii bani de pe urma lui) mi se pare normal sa il cumperi. Dar cum probabil il foloseste Todea sau 90% dintre utilizatori, nu prea se preteaza sa dai 30 de euro pe luna sau 100 de euro pentru o licenta ca sa modifici 4 poze pe luna. In rest stai chill, nu o sa dea faliment Adobe-ul ca folosesc eu LR fara licenta. Si la ce scoruri nesimtite au si cat profit fac companiile de software prefer sa il "fur", desi mi-as permite sa il cumpar. La fel cu filmele si muzica. Nu platesc sa ma uit la filme decat atunci cand merg la cinematograf. Daca imi cumpar un DVD/BD si nu imi place filmul, nu imi da nimeni refund. In schimb daca imi place un album mult si il ascult constant, il si cumpar.

  8. Craciun Fericit tuturor romanilor din toate partile Canazii si celor care au in plan sa sara peste balta incoace!

    Mai e un pic si vine primavara!

     

    Mai e un pic pana in aprilie :D .. la multi ani, Mihaita!

  9. mama frate cand va aud o.O..parca dslr-ul e facut doar pentru fotografii de nunti sau nu stiu ce specie aparte..pur si simplu pretul unui entry-level este acum la acelasi nivel ca a unei sapuniere acum 4-5 ani, cu diferenta ca un dslr scoate niste poze mult mai ok, de aceea sunt cautate/cumparate..nah, ca isi face nuj ce pixda poze retardate sau pozeaza numai flori and shit e partea a 2-a..fiecare isi foloseste camera pentru ce vrea.. imi pun si eu poza cu animalul, ca sa fiu asa pe trend si nu foarte offtopic :D

     

    post-67629-0-37932300-1382558701_thumb.jpg

     

     

     

×
×
  • Creează nouă...