Sari la conținut

lostinsnow

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    north pole
  • Motocicleta
    V2

lostinsnow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lostinsnow

    CANADA

    https://www.canadasmotorcycle.ca/ e destul de ok.
  2. Am incercat sa iti trimit mesaj pe privat, dar se pare ca nu merge din anumite motive. Ajungeti pe la Yellowstone ? Daca nu se schimba nimic, eu plec in jur de 20 iulie si ajung la Yellowstone pe 27-28 (imi pot modifica traseul spre nord sau sud putin). Ar fi ceva sa ne mergem impreuna spre Vancouver...nu de alta, dar vin singur .
  3. Aveti ceva planuri pentru vara asta ? Ma tenteaza sa vin pana acolo cu motoru din Mtl si as fi tentat si de o plimbare mai lunga acolo daca se organizeaza ceva...cheers
  4. Eu iti recomand sa iti faci rezervare de pe acum daca vrei cazare.
  5. A reactionat foarte bine.. hai sa ne lasam pe o parte (asa se zice acum cand franezi cu fata si cazi) la orice c*cat.
  6. In ultima perioada am observat ca imi curge niste ulei (inainte erau cateva picaturi, acum ceva mai mult) cand pornesc motorul la rece. A mai avut cineva problema asta sau are cineva o idee de ce curge ? Motoreta este un Shadow Ace de 750 din 99, iar uleiul folosit este Motul 5100 10w40. Banuiesc ca este un semiring, dar astept si alte idei. Merci
  7. Cauta pe google 3M headlight lens restoration system 39008
  8. Stai chill..eu am fost in iunie si imi expira luna asta.. nu mi-a zis nimeni nimic.
  9. Spatele te doare de la stat drept, nu de la stat aplecat (caz in care te-ar durea incheieturile). Mai baga cateva drumuri lungi si o sa te obisnuiesti.
  10. Eu nu inteleg cum c.acat partea stanga este mai rezistenta decat partea dreapta la impact o.O...este facuta din alt material sau ce ? )
  11. lostinsnow

    CANADA

    Nu prea stiu daca gasesti ceva in Caledon, dar in Toronto gasesti cu siguranta (desi nu iti pot zice ce si unde, ca nu stau in zona). Sfatul meu este sa iti comanzi de pe http://www.motorcycle-superstore.ca sau de pe http://www.canadasmotorcycle.ca ... sunt preturi (mult) mai mici decat in reprezentante.
  12. Nu ma f*te grija de nimeni. A fost o simpla intrebare..dar nah, vad ca a sarit de poponeata in sus oracul forumului.
  13. Clar...echipa perfecta. Distractie placuta!
  14. Ah, deci e un fel de "secta" secreta, care nu vrea sa share-uiasca traseul ? )) ... Oh yeah, cred ca este o mare placere sa stai seara la masa cu astfel de oameni. Thanks, but no thanks (scuze pentru offtopic) .
×
×
  • Creează nouă...