Sari la conținut

Frozenhell

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Frozenhell

  1. Salut, detin o Honda F4i si pot spune ca prezinta aceleasi simptome. Am observat ca in momentul in care pornesc motorul, siguranta de la releul de pornire se incinge atat de tare incat se topeste.....toata treaba a inceput dupa un drum spre munte unde in timpul stationarii cu motorul pornit (1 min) a sarit siguranta. Am schimbat-o si a doua oara s-a topit impreuna cu o mufa. Bateria am masurat-o si are in jur de 12 A sau 13 A cand este motorul pornit. Am demontat motocicleta toata vara in speranta ca o sa gasesc un scurt si nu am reusit sa-i dau de cap.

     

    Este cineva priceput sau imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti sau imprejurimi? Multam fain

  2. Salutare motoristi, scuteristi, contrabandisti...etc. :P

    Am o problema vitala ce nu tine de motocicleta, poate doar de sanatatea motociclistului (cearcane, ochii de un rosu injectat) :) ...am inteles ca in Bazi Crew avem si un medic veterinar?? (citisem pe forulm long time ago)

    Detin o pisica Angora Turceasca si acum 2 zile i-am luat un motan aceiasi rasa si varsta....pe scurt..se bat rau de sare plusul din ei.

    Motanul se vede clar ca este un Alpha din comportament, dar nici pisica nu da semne ca l-ar inghiti nemestecat si maruntit bine. Solutie??

  3. Deci am fost azi la Lidl si am ramas surprins sa vad chestii moto acolo :eek: ..aveau destule la preturi foarte mici, dar suficient de bune...gen:


    bluza - 40 lei (mi-am luat)


    pantaloni - 30 lei (mi-am luat)


    cagula - 20 lei (mi-am luat)


    brâu - 25 lei


    casca bluetooth - 160 lei (poti asculta muzica, vorbi la tel sau cu pasagerul....sunt 2 perechi de casti pt pilot si pasager si..se poate face legatura intre ele si conversa la drum lung de ex)


    casca open face - 100 lei (include viziera si captuseala de schimb, are ochelari de soare rabatabili :P +saculet ) (mi-am luat)


    casca police (viziera pana la barbie) - 70 lei (iar captuseala de schimb si viziera +saculet) :peace:

  4. Ai un fir care iti face scurt de la balast, am avut si eu problema asta pe un k6 de 600. Imi ardea siguranta la 3/4 porniri. La mine rezolvarea a fost la mecanic, l-a gasit si l-a inlocuit. De atunci nu mai folosesc xenoane :)

    Multumesc de raspuns! ...voi verifica instalatia si balasturii. Nu as vrea sa renunt la xenoane, sunt extrem de utile in trafic. Daca reusesc sa rezolv problema pana joi...ma prezint cu o bere rece. :peace:

  5. si ratez si Silva neagra....damn! :stuck:

     

    am intampinat ceva probleme tehnice la partea de electrica, mai exact....cand am farurile pornite si stau pe loc imi arde siguranta. Am fost la Brasov acum 2 saptamani si mi-a facut probleme...in prima faza am folosit o folie de la un pachet de tigari...care a rezistat vitejeste pana la intoarcere. :P

     

    Stiu ca are legatura cu xenoanele, la intoarcere am folosit doar luminile de pozitie sa nu fie nevoie sa ma apuc de fumat. Stie cineva despre ce este vorba? care este piese nasparlie?

  6. Am fost astazi la Manesti si..

    -mititeii,friptanele,carnatii si bautura sunt la preturi omenesti (6 mici cu mustar si paine =15 lei);

    -nu gasiti bere fara alcool...recomand sa mergeti pregatiti, daca nu vreti sa beti suc;

    -erau peste 100 de motoristi, de treaba majoritatea si ....castile stau ok pe oglinzi fara sa dispara;

    -drumul este ok pana se termina asfaltul si faci stanga, de acolo incepe distractia daca prindeti ploaie sau mocirla...dar cu putina rabdare si perseverenta se poate trece;

    Muzica, fete, atmosfera, foc de tabara, peisaj super.....mai aveti nevoie de alte motive? :D

  7. 0721407654 , Motoroute, str. minervei, nr 67 , sector 1 bucuresti . (userul: motoruote)

    Incearca cu un telefon inainte, nu stiu daca mai au deschis (acum 2 ani am schimbat la ei)

     

     

     

    incearca la spalatoria / vulcanizarea de langa podul chibrit.

     

    Intersectie sos chitila cu bucurestii noi. Auto Tep Expert cred ca se numeste.

     

    Date de contact

    Adresa: Bucurestii Noi 12, Bucuresti, bucuresti Telefon: 0216670065 Program: 08:00-21:00

    Multumesc pentru recomandari si de raspunsul foarte prompt!! :)

  8. p.s. Frozenhell, unde ai rezolvat man cu I.T.P-ul ? pe 11 tre' sa le dau ziua buna si eu.

     

    Omul a fost înțelegător, dar nu vreau să fac reclama unei stații ITP (la modul ...ăștia trec orice cu vederea).

    Ai numărul meu (este afișat jos) ...îți pot da toate detaliile la tel sau mesaj.

     

    Din punctual meu de vedere, putem incerca joia. Cu aceiasi mentiune, fiind putini si cu preocupari destul de amestecate, trebuie sa acceptam ca o intalnire a tuturor e destul de improbabila.

    Adica un fel de sfat catre cei mai tineri, sa nu disperse daca uneori nu vom fi prezenti :-)

     

    Daca vreti sa incercati un peisaj un pic diferit...puteti trece prin Chitila....avem: parc dendrologic, lac si padure....toate in acelasi loc. Eu inca nu am schimbat anvelopa fata la motor (dar sper sa rezolv pana joi). Daca va mobilizati...aveti numarul meu de telefon. :peace:

  9. Nasol moment... Am un amic care are cauciucurile vechi de pe un GSXR K6. Niste Metzler-uri neuzate, dar cam tari. Nu stie precis dimensiunile, dar s-ar putea sa mearga. Vrea 300 lei pe amandoua. Daca te intereseaza, da un semn.

     

    doar anvelopa fata a fost ucisa, anvelopele erau aproape noi...deci nu este cazul sa-l schimb pe cel de pe spate

     

    :| sa-mi bag p*** in doamna măsa.

     

    Man esti foarte ghinionist. Anyway, nu cred ca ai sanse sa gasesti pe "zona" asta, avand in vedere ca sunt 8 ( inclusiv tu ) membrii activi :(

    desi erau sanse mici......uite ca totusi exista speranta si aici, multumesc mult fratilor!

  10. Hai sa traiesti, daca mai rezisti pana-mi cumpar eu cauciucuri, cel mai probabil saptamana viitoare, pot sa ti-l dau pe al meu(Continental Sport Attack).

    Unde locuiesti? La mine la bloc toata lumea e pasnica. Ce bulangii....

    Stau in orasul Chitila, in zona garii CFR...este o zona foarte linistita, dar cine a venit si a facut asta a venit special pentru mine. :( In aceiasi noapte a mai taiat unui prieten 2 anvelope de masina (si el este motociclist, dar avea mobra in curte). Asta se intampla cand gagica lui da nas unor malaci dupa care ii lasa cu ochii in soare + cateva sticle de vin. Am redus cercul la 4 suspecti...pe unul il banuiesc 95%, acum astept sa-si faca politia treaba.

     

    Multumesc mult man de promptitudine....ai numarul meu de tel mai jos....

  11. Salutare!! ....sambata am fost sa fac ITP-ul la SAMTRADI, totul a fost ok si am plecat la o mica plimbare de acomodare prin zona....toate bune si frumoase pana s-a lasat noaptea si...pe la 02:30 un "binevoitor" mi-a taiat anvelopa fata la motor si 2 anvelope la masina (asta in fata blocului).

     

    cine are vreo anvelopa pe dimensiunea 120/70 -17 si vrea sa faca o fapta buna (contra cost bineinteles) ...pe net am gasit in general opinci. Nu vreau sa cumpar una noua momentat pt ca si cea taiata avea cateva luni (aproape noua) si nu ma dau banii afara din casa. Multumesc anticipat

  12. Pai da, d-asta ziceam, ca Frozenhell a zis ca are xenon cu "angel eyes". D-asta am zis ca stiu sigur ca acolo nu-i problema.

     

    Mulțumesc pentru promptitudine ...acum așteptăm să dea cu soare :)

    PS: cica-i dezlegare la bere!!

     

    nu trimite omu in militari.(acolo am facut si eu un itp - stateam in zona -si nu ma interesa sa ma ajute )

     

    samtradi.ro, e vis-a-vis de parc mogosoaia

     

    La ei am facut acum 2 ani, dar motocicleta a suferit mici imbunatatiri.

    Daca lasam motocicleta in starea din fabrica...cel mai probabil acum nu mai purtam conversatia asta...cu un far pe faza scurta eram chior ca un liliac...si nici viziera nu puteam s-o tin deschisa sa ma pot ghida dupa ultrasunete :P ...acum nah, parerile sunt impartite.

    Multumesc de recomandare :)

×
×
  • Creează nouă...