Sari la conținut

Frozenhell

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    aletterforyouralphabet@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CBR F4i
  • Numar Moto
    DA
  • Club
    Bazi Crew™

Frozenhell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu stiu daca este cazul sa fim carcotasi pentru o greseala de exprimare... desi sunt convins ca ai inteles la ce faceam referire. Ai dreptate ...era un "A" intors defapt
  2. Salut, detin o Honda F4i si pot spune ca prezinta aceleasi simptome. Am observat ca in momentul in care pornesc motorul, siguranta de la releul de pornire se incinge atat de tare incat se topeste.....toata treaba a inceput dupa un drum spre munte unde in timpul stationarii cu motorul pornit (1 min) a sarit siguranta. Am schimbat-o si a doua oara s-a topit impreuna cu o mufa. Bateria am masurat-o si are in jur de 12 A sau 13 A cand este motorul pornit. Am demontat motocicleta toata vara in speranta ca o sa gasesc un scurt si nu am reusit sa-i dau de cap. Este cineva priceput sau imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti sau imprejurimi? Multam fain
  3. Salutare motoristi, scuteristi, contrabandisti...etc. Am o problema vitala ce nu tine de motocicleta, poate doar de sanatatea motociclistului (cearcane, ochii de un rosu injectat) ...am inteles ca in Bazi Crew avem si un medic veterinar?? (citisem pe forulm long time ago) Detin o pisica Angora Turceasca si acum 2 zile i-am luat un motan aceiasi rasa si varsta....pe scurt..se bat rau de sare plusul din ei. Motanul se vede clar ca este un Alpha din comportament, dar nici pisica nu da semne ca l-ar inghiti nemestecat si maruntit bine. Solutie??
  4. Mi-am scos motorul de la naftalina si intentionez sa-i schimb uleiul si filtrul de ulei....vre-un dealer printre voi?
  5. Deci am fost azi la Lidl si am ramas surprins sa vad chestii moto acolo ..aveau destule la preturi foarte mici, dar suficient de bune...gen: bluza - 40 lei (mi-am luat) pantaloni - 30 lei (mi-am luat) cagula - 20 lei (mi-am luat) brâu - 25 lei casca bluetooth - 160 lei (poti asculta muzica, vorbi la tel sau cu pasagerul....sunt 2 perechi de casti pt pilot si pasager si..se poate face legatura intre ele si conversa la drum lung de ex) casca open face - 100 lei (include viziera si captuseala de schimb, are ochelari de soare rabatabili +saculet ) (mi-am luat) casca police (viziera pana la barbie) - 70 lei (iar captuseala de schimb si viziera +saculet)
  6. Cred ca am nevoie de un update in privinta punctului de intalnire... Pe unde va ascundeti?
  7. ummm...care cum iesiti vineri? M-as baga si eu, dar la conserva....cred ca este mult prea rece seara (medicalul as vrea in vara sa-l iau totusi )
  8. Nu stiu cum se face...mai in fiecare Joi ploua cu galeata (cred ca este un semn). La intalneala inca nu m-am incadrat in parametri...farurile tot nu merg....daca ajung la inalneala, decolez ca liliacul. Propun zi de intalnire, vinerea, ca sa avem timp sa ne refacem 2 zile dupa chefuiala.
  9. Multumesc de raspuns! ...voi verifica instalatia si balasturii. Nu as vrea sa renunt la xenoane, sunt extrem de utile in trafic. Daca reusesc sa rezolv problema pana joi...ma prezint cu o bere rece.
  10. si ratez si Silva neagra....damn! am intampinat ceva probleme tehnice la partea de electrica, mai exact....cand am farurile pornite si stau pe loc imi arde siguranta. Am fost la Brasov acum 2 saptamani si mi-a facut probleme...in prima faza am folosit o folie de la un pachet de tigari...care a rezistat vitejeste pana la intoarcere. Stiu ca are legatura cu xenoanele, la intoarcere am folosit doar luminile de pozitie sa nu fie nevoie sa ma apuc de fumat. Stie cineva despre ce este vorba? care este piese nasparlie?
  11. Salutare....stiu ca v-am cam neglijat in ultima perioada dar nah...o data se insoara frate-miu (nu tu Gabi ) La intalneala de azi nu prea ma incumet ...abia ce-am ajuns acasa (ud pana la oase).
  12. Am fost astazi la Manesti si.. -mititeii,friptanele,carnatii si bautura sunt la preturi omenesti (6 mici cu mustar si paine =15 lei); -nu gasiti bere fara alcool...recomand sa mergeti pregatiti, daca nu vreti sa beti suc; -erau peste 100 de motoristi, de treaba majoritatea si ....castile stau ok pe oglinzi fara sa dispara; -drumul este ok pana se termina asfaltul si faci stanga, de acolo incepe distractia daca prindeti ploaie sau mocirla...dar cu putina rabdare si perseverenta se poate trece; Muzica, fete, atmosfera, foc de tabara, peisaj super.....mai aveti nevoie de alte motive?
  13. Need help, incerc sa gasesc o vulcanizare prin zona Chitila care sa-mi schimbe anvelopa fata...am gasit ceva la iesirea spre targoviste dar imi este un pic dificil sa imping la ea pana acolo. Ceva recomandari? eventual de indreptat un pic janta fata daca nu ma intind prea mult
  14. ce zici daca plecam de vineri? am un cort de 4+1 persoane....am putea sa-l impartim cat suntem pe moto, cred ca mai am si vreo 3 izoprene.
×
×
  • Creează nouă...